Arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende Allah kısmet ederse Ağustos annesi olacağım kısmetse 27 Ağustosta doğacak bebeğim
Arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende Allah kısmet ederse Ağustos annesi olacağım kısmetse 27 Ağustosta doğacak bebeğim
teşekkür ederim özlemcim sen neler yaptın ben şimdi akşam yemeği telaşına girdim 2-3 gündür bulantım var hiç mutfağa grmek istemiyorum bana kalsa peynir ekmek zavallı kocacığımın içi kurudu
ben ne yapiim cnmm arada telefonla görüşüyorum arada maillere yanıt veriyorum.. büyük kısmında ise buraya yazıyorum.. bugün pek yoğun değildim çok şükür :))) ayy kocacğına rica etde bu akşam gelirken dışarıdan canının istediği bişeyler alsın hı olmas mı arada olsun yaww :kedi:
canım onun canına minnet ama canım hiç bişey istemiyor düne kadar dana gibiydim ne bulsam yiyordum ama şimdi bulantım çok yok ama kokuya tahammülüm yok ben bundan bunalıyorum gerçekten bulantısı olana Allah sabır versin senin iş kaça kadar?
Canım benim git evine dinlen..bugün fazla giremedim biraz evde işlerim vardı..yarın bolll bollll konuşuruz ..bu arada yeni arkadaşlara hoşgeldin diyorum..benim iş 6 ya kadar şimdi çıkıyorum.. 45 geçe evde oluyorum... akşam inş. girebilirim.. hepinizi öpüyorumm..minişleri de oohh ohh misler... en kısa sürede görüşmek üzere.. iyi akşamlar kızlaaarr :)))
hoşgeldin canım..seninde sat 20 kasımmı?Arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende Allah kısmet ederse Ağustos annesi olacağım kısmetse 27 Ağustosta doğacak bebeğim
:uhm::canım sen yine alıntı yapmaya devam et...muhakkak okuyan birileri vardır..ben daha yeni olduğum için geçmişi okuyamadım , dolayısı ile neyle ilgili alıntı yaptığını bilemiycem...ya kızlar kusura bakmayında o kadar mide bulantısından şikayet edeniniz var sizin için okuduğum sitelerden alıntı yapıyorum bir allahın kulu buna cevap vermiyo onun yerine günlük yaşamdan konuşuluyo ve bi gruplaşma olmuş o onun sorusuna cevap veriyo bu bunun kine.ve o kadar lüzümsuz şeyler yazılıyo ki boşuna sayfalar doluyo k,imse kusura bakmasın uyandığını yattığını kalktığını özelden yazın ben nerde önemli bi bilgi var diye saatlerce okuyorum fakat toplasan 100 sayfayı geçmez yani kimse üzerinede alınmasın lafım ortaya.
merhaba arkadaşlar.uzun zamandır yazmıyorum da okumuyorum da.burda yazılanları okudukça psikolojim bozuluyor.mesela kalp atışını duymadan önce hiç bi endişem yokken burda yazanları okudukça acaba bebeğimin kalbi atıyor mu demeye başladım.eşim de kızdı tabi ortada tedirgin olmamı gerektirecek hiç bi neden yokken kuruntu yapmaya başladım.ya da burdakilerin şikayetlerini okuyup kendimi dinliyordum.acaba şuram ağrıyor mu,buram da şu var mı diye?sonra okumayı bırakınca sadece bebeğimi düşündüğümü,onu sevdiğimi,onu hayal ettğimi farkettim.şimdi sadece bebeğimin haftalık gelişimini takip ediyorum.tekrar tekrar okuyorum.bebeğim içimde neler yapıyor onları düşünüyorum.hepinize hayırlı doğumlar,hayırlı bebekler diliyorum..inşallah hepiniz bebeğinize sağlıcakla kavuşursunuz tabi bende.
ya kızlar kusura bakmayında o kadar mide bulantısından şikayet edeniniz var sizin için okuduğum sitelerden alıntı yapıyorum bir allahın kulu buna cevap vermiyo onun yerine günlük yaşamdan konuşuluyo ve bi gruplaşma olmuş o onun sorusuna cevap veriyo bu bunun kine.ve o kadar lüzümsuz şeyler yazılıyo ki boşuna sayfalar doluyo k,imse kusura bakmasın uyandığını yattığını kalktığını özelden yazın ben nerde önemli bi bilgi var diye saatlerce okuyorum fakat toplasan 100 sayfayı geçmez yani kimse üzerinede alınmasın lafım ortaya.
doruk faydalı birşeyler okuyacağım diye onlarca sayfa lüzümsuz şeyde okumak zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?