2010 Ağustos Anneleri

Arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende Allah kısmet ederse Ağustos annesi olacağım kısmetse 27 Ağustosta doğacak bebeğim

alırıızz tabiii kiiiii :))) hoşgeldin aramıza :))) sen de yaşın hamile kaldığın kilon SAT ın bebeğinin kalp atışları gibi bilgileri buraya yaz hallisna arkadaşımız seni de listemize eklesin :)) tebrik ederim... hayırlı olsun hamileliğin.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)))

teşekkür ederim özlemcim sen neler yaptın ben şimdi akşam yemeği telaşına girdim 2-3 gündür bulantım var hiç mutfağa grmek istemiyorum bana kalsa peynir ekmek zavallı kocacığımın içi kurudu

ben ne yapiim cnmm arada telefonla görüşüyorum arada maillere yanıt veriyorum.. büyük kısmında ise buraya yazıyorum.. bugün pek yoğun değildim çok şükür :))) ayy kocacğına rica etde bu akşam gelirken dışarıdan canının istediği bişeyler alsın hı olmas mı arada olsun yaww :kedi:

Arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende Allah kısmet ederse Ağustos annesi olacağım kısmetse 27 Ağustosta doğacak bebeğim

Hoşgeldin bu arada ben de yeniyim ama uzun zamandır okuyordum sayfaları.Üye olup yeni yazmaya başladım yani:1closedeyes:

canım onun canına minnet ama canım hiç bişey istemiyor düne kadar dana gibiydim ne bulsam yiyordum ama şimdi bulantım çok yok ama kokuya tahammülüm yok ben bundan bunalıyorum gerçekten bulantısı olana Allah sabır versin senin iş kaça kadar?

benim iş 6 ya kadar şimdi çıkıyorum.. 45 geçe evde oluyorum... akşam inş. girebilirim.. hepinizi öpüyorumm..minişleri de oohh ohh misler... en kısa sürede görüşmek üzere.. iyi akşamlar kızlaaarr :)))

Canım benim git evine dinlen..bugün fazla giremedim biraz evde işlerim vardı..yarın bolll bollll konuşuruz ..bu arada yeni arkadaşlara hoşgeldin diyorum..

Kızlar selam,

Bu ara çok yoğunum gelemedim ama Allah'a şükür iyiyiz. Şimdi işten çıkacağım, çıkmadan bir bakıyım dedim. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Umarım herkes iyidir. Sanmayın sizi unuttuk teyzeleri çok öpüyoruz kendinize ve yeğenlerime iyi bakın. Öptük

ya kızlar kusura bakmayında o kadar mide bulantısından şikayet edeniniz var sizin için okuduğum sitelerden alıntı yapıyorum bir allahın kulu buna cevap vermiyo onun yerine günlük yaşamdan konuşuluyo ve bi gruplaşma olmuş o onun sorusuna cevap veriyo bu bunun kine.ve o kadar lüzümsuz şeyler yazılıyo ki boşuna sayfalar doluyo k,imse kusura bakmasın uyandığını yattığını kalktığını özelden yazın ben nerde önemli bi bilgi var diye saatlerce okuyorum fakat toplasan 100 sayfayı geçmez yani kimse üzerinede alınmasın lafım ortaya.

:uhm::canım sen yine alıntı yapmaya devam et...muhakkak okuyan birileri vardır..ben daha yeni olduğum için geçmişi okuyamadım , dolayısı ile neyle ilgili alıntı yaptığını bilemiycem...

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır yazmıyorum da okumuyorum da.burda yazılanları okudukça psikolojim bozuluyor.mesela kalp atışını duymadan önce hiç bi endişem yokken burda yazanları okudukça acaba bebeğimin kalbi atıyor mu demeye başladım.eşim de kızdı tabi ortada tedirgin olmamı gerektirecek hiç bi neden yokken kuruntu yapmaya başladım.ya da burdakilerin şikayetlerini okuyup kendimi dinliyordum.acaba şuram ağrıyor mu,buram da şu var mı diye?sonra okumayı bırakınca sadece bebeğimi düşündüğümü,onu sevdiğimi,onu hayal ettğimi farkettim.şimdi sadece bebeğimin haftalık gelişimini takip ediyorum.tekrar tekrar okuyorum.bebeğim içimde neler yapıyor onları düşünüyorum.hepinize hayırlı doğumlar,hayırlı bebekler diliyorum..inşallah hepiniz bebeğinize sağlıcakla kavuşursunuz tabi bende.

merhaba ferayeb, çok haklısın aynı şeyler bende de oluyor ki eminim çoğu arkadaşımızda da oluyordur. ama ben kendimi alıştırdım. birilerinde oldu diye bizde de olacak diye bir şart yok. sen kendini dinleme Allah kötü bişeyle karşılaştırmasın.. buraya gel bizimle ol insanların sıkıntılarını oku ama kendinde de var mı diye kendini dinleme... buna gerek yok herşey düzgün giderken bizler burda bunları okuduk düşündük aklıma geldi başımıza da gelir mi acaba diye kuruntu yapmamalıyız. burası çok güzel bir yer insanlar sevinçlerini üzüntülerini paylaşıyor... ki artık çoğu arkadaşımızında artık herhangi bir problemi kalmadı sayılır bulantıları dışında.. herkes bebğin kalp atışını duydu 3. aylarımızı dolduracağız az kaldı... bundan sonra herkes rahat bir hamilelik geçirecek ve sürekli iyi şeyler paylaşacak emin ol sen boshayallersmile

Merhaba Winstoncm,

kimse üzerine alınmaz merak etme sen :) burada herkes evli barklı yaşını almış olgun insanlar.. tabii ki düşüncelerini açıkça söyleyeceksin... :)
bazen öyle bir yoğunluk oluyor ki birden okadar çok şey yazılıyor ki bazı mesajlar atlanabiliyor.. kimse diyemez benim her msjım yanıtlandı görüldü diye.. haklısın... bazen çok uzuyor günlük yaşam çok konuşuluyor ama bunlarda olabilecek şeyler.. sürekli aynı şeylerden söz edemiyor ki insan anlarsın bilirsin işte... bu sıra herkesin sıkıntısı aynı o da biyere kadar... hem şöyle bişey var bazen biri yazıyor dediğin gibi mesela tek kelime acıktım... ama bişey yiyemiyorum.. oradan biri bir öneride bulunuyor hoop faydalı bilgi çok arkadaşımız buradan çok şey öğrenip mide bulantısnı bastırmıştır eminim. günlük konularla çıkıyor çoğu arkadaşımızın sorunu isteği ve sohbetler.. :) yani demek istediğim şu ki ki bu tamamen bana göre böyle herkes katılmayabilir burası sadece faydalı bilgi yeri değil hertürlü şeyi mutluluğu sevinci sıkıntıyı hüznü paylaşma yeri... ben şahsen öyle görüyorum... birisi bebeğinin cinsiyetini öğreniyor geliyor burda bizimle paylaşıyor bu da faydalı bir bilgi değil belki ama bizi mutlu ediyor herkes kendi görmüş gibi seviniyor... yorumun için ayrıca teşekkür ederim.. bundan sonra kendi adıma konuşayım çok kısa cümleler ve çok özel hayat için topiğimizin sayfalarını boş yere doldurmayacağım...

sevgiler :CüvCüv:

walla arkadaşımız yattığını kalktığını yazanlar var biz yararlı bilgi arıyoruz sayfalar doluyor bulamıyoruz diye belirtmiş evet ben sabahtan beri yattığımı kalktığımı yediğimi içtiğimi herşeyimi yazdım yazıcam da sağolsun anlayan arkadaşlar anlıyor akşama kadar yatıyorum eşimi akşam ancak saat 7 de görebiliyorum sohbet etmeye ihtiyacım vardı cevapladılar bu mesajları özelden yazmıyorum yazmıycam da çünkü beni sadece bir arkadaşım okumuyor bende severek okuyorum yazılanları çalışan arkadaşlarımın o anda hissettiklerini çok önemsiyorum o an onun için yapabileceğim tek şey onun bu mesajını okuyup cevaplamaksa ben bunu memnuniyetle yaparım. benim faydalı bilgi içermeyen mesajlarıma da cevap veren arkadaşlarıma akşama kadar bana vakit ayırdıkları için sonsuz teşekkür ediyorum

burası faydalı bilgiler topiği değil... faydalı bilgiler paylaşmak istiyosan faydalı bilgiler paylaşaıalım die bi konu açmanı tavsiye ediyorum winstoncum....
burda herşey konuşuabilir paylaşılabilir... evet günlük olağan şeylerdende konuşulabilir.. isteyen okur isteyen okumaz bu kadar basit.insanlara sadece faydalı şeyler yazın die bi baskı yapılamaz...
alınmaca gücenmece yok .bence burda çoğumuz benim düşüncemde...istersen okursun istersen okumazsın....
sevgiler.....

soho benim bahsettiğim konu üzüntülerin ve sevinçlerinde paylaşılmayacağı değil tabii kide bunların paylaşılması kötü değil fakat benim asıl derdim yok yattım yok kalktım yok bilmem ne tarzında muhabbetler sl 34 arkadaşda özelden yazmıcam demiş illa sohbet etmek istiyosanız bu sitenin sohbet bölümünden başlayabilirsiniz.am yok ben onuda istemem derseniz sohbet siteleri var illa maksat kafa dağıtmaksa burda birbirimize yatıp kalktığımızı sölemekle faydalı olamayız kabul edin ki.bu topikde birbirimize faydalı bilgiler vermek için kurulduğunu sanıyorum eğer öle değilse zaten hiç işim olmaz burda...

doruk faydalı birşeyler okuyacağım diye onlarca sayfa lüzümsuz şeyde okumak zorunda kalıyorum

mesela ne gibi faydalı şeyler canım yani burda hepimiz yeni gebeyiz... olağan şeyler bulantılar ne bilim kalp atışları en fazla şu dakikada 2li test yani daha faydalı bişi yok.. bence sen merak ettiğin şeyi yaz bizde eğerki faydalı bişiler varsa senden alıntı yapıp yazalım ne dersin...
açık söylüyorummm ben yazdıkların için kırıldım burda birçok arkaşdaımda kırılmıştır emin ol...birbirimizi üzmenin bi alemi yok... burda herşey konuşulabilir yani bunu engelleyemezsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…