ya kızlar kusura bakmayında o kadar mide bulantısından şikayet edeniniz var sizin için okuduğum sitelerden alıntı yapıyorum bir allahın kulu buna cevap vermiyo onun yerine günlük yaşamdan konuşuluyo ve bi gruplaşma olmuş o onun sorusuna cevap veriyo bu bunun kine.ve o kadar lüzümsuz şeyler yazılıyo ki boşuna sayfalar doluyo k,imse kusura bakmasın uyandığını yattığını kalktığını özelden yazın ben nerde önemli bi bilgi var diye saatlerce okuyorum fakat toplasan 100 sayfayı geçmez yani kimse üzerinede alınmasın lafım ortaya.
bu arada ben de kabızım evet süt incir kayısı filan ama galiba bu ilaca devam ettiğim müddetçe devam edecek günde 4 kez progestan kullanıyorum 10 gün daha sürecek galiba ilaç arada iğneler de olunca zaten bağırsak sorunum var iyice kötüleşiyor durum umarım bu kabızlık başıma başka iş açmaz doktor sakın ıkınma dedi bu konuda ne yapıyorsunuz
cümleten iii geceler kızlarrrr.... bana müsade görüşmek isyetenlerle görüşürüz nasılsa öptümmm bebişleride sizleride.....
bahsettiğim paylaşım bu anlayışından dolayı tşk ederim.
kabızlık için sabah ılık su içiyorlar 1 bardak aç karnına
Ya sorma aynı sorun bende de fazlası ile var ve bana da doktorum fazla ıkınma dedi..ve bana süper mucizevi tamamen bitkisel bebeğe hiçbir zararı olmayan bir fitil verdi..zorlandığım zaman 1 fitil ile 10 dak sonra işlem tamam..Ama bu fitilden orada varmıdır bilmiyorum..isterseniz ismini verebilirim..bu arada ben de kabızım evet süt incir kayısı filan ama galiba bu ilaca devam ettiğim müddetçe devam edecek günde 4 kez progestan kullanıyorum 10 gün daha sürecek galiba ilaç arada iğneler de olunca zaten bağırsak sorunum var iyice kötüleşiyor durum umarım bu kabızlık başıma başka iş açmaz doktor sakın ıkınma dedi bu konuda ne yapıyorsunuz
Valla öyle sabah 9 da bilgisyarı açar açmaz bağırınmaya başlar ''nerdesiinniiizzzzzzzz , kimse yok muuuuuuu'' diye ..opuyorumnanaktansohonunda ne kulağı çınlamıştırkaydirigubbakcemile3
yarın haşlayacak bizi eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Ya sorma aynı sorun bende de fazlası ile var ve bana da doktorum fazla ıkınma dedi..ve bana süper mucizevi tamamen bitkisel bebeğe hiçbir zararı olmayan bir fitil verdi..zorlandığım zaman 1 fitil ile 10 dak sonra işlem tamam..Ama bu fitilden orada varmıdır bilmiyorum..isterseniz ismini verebilirim..
Sakınnn sakın sinemake falan kullanmayın..aman rahim kasılması yapar ve allah korusun düşüğe bile sebebiyet verebilirmiş..not et canım..GLICEROLO SELLA ..içerisinde sadece gliserin var yani yumuşatıyor..bebeğe hiçbir zararı yok..belki bunun aynısını değil ama farklı bir ad ile bulabilirsin..çok geçmiş olsun..sen ver canım belki bulabilirim
doktorum söyledi incir diye bakalım iki gündür yiyorum sabahları kahvaltımı zaten kayısıyı kaynatıp blenderdan geçirip meyve suyu gibi yapıp içiyorum daha aklıma bişey gelmiyor yıllardır tam tahıl tüketirim zaten zordu 3 gündür tık yok kusura bakmayın bu kadar açık yazdım ama belkii başka önerisi olan vardır bu arada sinameki filan bana yasak
benim yarın redüksüyonum olacak
onu yaklaşık 3 yıldır yapıyorum ama kemoterapiye bağlı bir bağırsak tembelliği var faydası olmuyor aslında spor yap demişti doktorum ama düşük tehdidi yüzünden yataktanda çıkamıyorum karnım tepe gibi oldu yarın da böyle olursa arayıp ilaç istiycem Allah korusun kanam filan olur ardından enfeksiyon bu durumda en son siteyeceğim şey
Defnecim ben senden daha az haftada olmama rağmen benim bile karnım biraz şişti ve sertleşti..ama acaba diyorumki karından yaptığım iğneler mi yapıyor..amaannn neyse ne çok hoşuma gidiyor :)))Karnı şişmeye başlayan var mı?Ben bir haftadır şiştiğini hissediyorum da.Acaba daha erken mi şişmesi için.Ama düşünüyorum da pat diye şişmeyecek değil mi ama??????????
Karnı şişmeye başlayan var mı?Ben bir haftadır şiştiğini hissediyorum da.Acaba daha erken mi şişmesi için.Ama düşünüyorum da pat diye şişmeyecek değil mi ama??????????
bende şişim:) evet benimde çok hoşuma gidiyor:) bende kullandığım progynex kapsüldendir diyorum ama bilmiyorum.. sağlıklı olsunlar inş sağlıkla büyüsünler kocaman kocaman olsun göbişlerimiz.. tokuşturcaz daha kaydirigubbakcemile3Karnı şişmeye başlayan var mı?Ben bir haftadır şiştiğini hissediyorum da.Acaba daha erken mi şişmesi için.Ama düşünüyorum da pat diye şişmeyecek değil mi ama??????????
Defnecim ben senden daha az haftada olmama rağmen benim bile karnım biraz şişti ve sertleşti..ama acaba diyorumki karından yaptığım iğneler mi yapıyor..amaannn neyse ne çok hoşuma gidiyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?