2010 Ağustos Anneleri

Ben de sadece okuyordum ama yazmadan edemiycem.Herkese mualefet olmak istemem ama Winston arkadaşımızın da kısmen haklı olduğunu düşünüyorum.Tamam sert yazmış biraz ama onun yazdıklarını kısmen ben de düşündüm açıkçası 1 haftadır burada vakit geçiriyorum.geçmişi okuyorum.Çok sıkıldığım mesajlar da var.Ama şunu söylemeliyim ki ben burada çok iyi dost olmuş insanlar da görüyorum.Ve açıkçası girip okuduğumda sıkılmaktan daha çok hoşuma gittiğini de görüyorum.Herkes çok şeyler geçirmiş bebek sahibi olmak adına.hastalıklar da geçirenler olmuş anladığım kadarıyla.Ve herşey geride kalmış herkes burada bebekleri ile ilgili olarak buluşmuşlar.Bence bunun tadını çıkaralım.Ve winston gruplaşma olduğunu da düşünmüyorum açıkçası tamam bnim mesajlarıma da cevaplar gelmiyor kimi zaman.ama zamanla herkes birbirinin nickini tanıdıkça daha ilgili olunacaktır bence.Tatsızlığa gerek yok.Ama herkeste yazdığını göndermeden önce bi okusun belki biraz faydası olur.

bu arada ben de kabızım evet süt incir kayısı filan ama galiba bu ilaca devam ettiğim müddetçe devam edecek günde 4 kez progestan kullanıyorum 10 gün daha sürecek galiba ilaç arada iğneler de olunca zaten bağırsak sorunum var iyice kötüleşiyor durum umarım bu kabızlık başıma başka iş açmaz doktor sakın ıkınma dedi bu konuda ne yapıyorsunuz

cümleten iii geceler kızlarrrr.... bana müsade görüşmek isyetenlerle görüşürüz nasılsa öptümmm bebişleride sizleride.....

bahsettiğim paylaşım bu anlayışından dolayı tşk ederim.
kabızlık için sabah ılık su içiyorlar 1 bardak aç karnına

cümleten iii geceler kızlarrrr.... bana müsade görüşmek isyetenlerle görüşürüz nasılsa öptümmm bebişleride sizleride.....

iyi geceler canım umarım rüyanda bebişini görürsün ben daha ilacımı vaktini bekliyorum yarım saatim daha var

bahsettiğim paylaşım bu anlayışından dolayı tşk ederim.
kabızlık için sabah ılık su içiyorlar 1 bardak aç karnına

onu yaklaşık 3 yıldır yapıyorum ama kemoterapiye bağlı bir bağırsak tembelliği var faydası olmuyor aslında spor yap demişti doktorum ama düşük tehdidi yüzünden yataktanda çıkamıyorum karnım tepe gibi oldu yarın da böyle olursa arayıp ilaç istiycem Allah korusun kanam filan olur ardından enfeksiyon bu durumda en son siteyeceğim şey

Ya sorma aynı sorun bende de fazlası ile var ve bana da doktorum fazla ıkınma dedi..ve bana süper mucizevi tamamen bitkisel bebeğe hiçbir zararı olmayan bir fitil verdi..zorlandığım zaman 1 fitil ile 10 dak sonra işlem tamam..Ama bu fitilden orada varmıdır bilmiyorum..isterseniz ismini verebilirim..

bazen anneme kalmaya gidiyorum.. 2gün nete giremiyorum.. geldiğimde 50den fazla sayfa birikmiş oluyor..
herkes özelime msj atmıyor.. listeye eklenmeyince kırılanlar oluyor vs.. o sayfaların hepsini tek tek okuyorum arada mutlaka gözden kaçırdıklarımda oluyor..
ama ne yapıyım.. listeyi üstlendim ve bunlara katlanacağım.. hemen hemen herkes yardımcı da oluyor yeni gelen arkadaşları ilk sayfaya ve bana yönlendiriyor vs..
eğri oturup doğru konuşalım;listede olmak çok mu önemli hayır! sohonun-sl34.ün kabızlığı çok mu önemli hayır!
ama burası sosyal paylaşım alanı.. italyadanımın dediği gibi merak işte merak.. herkes iyi olsun hepberaber doğuralım sağlıkla inş isteği bu...
onca yazı da yazdırdın.. ahh Winston ahhhh bunu haket artık yerimseniben
klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:

sohonunda ne kulağı çınlamıştırkaydirigubbakcemile3
yarın haşlayacak bizi eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Karnı şişmeye başlayan var mı?Ben bir haftadır şiştiğini hissediyorum da.Acaba daha erken mi şişmesi için.Ama düşünüyorum da pat diye şişmeyecek değil mi ama??????????

sen ver canım belki bulabilirim
doktorum söyledi incir diye bakalım iki gündür yiyorum sabahları kahvaltımı zaten kayısıyı kaynatıp blenderdan geçirip meyve suyu gibi yapıp içiyorum daha aklıma bişey gelmiyor yıllardır tam tahıl tüketirim zaten zordu 3 gündür tık yok kusura bakmayın bu kadar açık yazdım ama belkii başka önerisi olan vardır bu arada sinameki filan bana yasak

Sakınnn sakın sinemake falan kullanmayın..aman rahim kasılması yapar ve allah korusun düşüğe bile sebebiyet verebilirmiş..not et canım..GLICEROLO SELLA ..içerisinde sadece gliserin var yani yumuşatıyor..bebeğe hiçbir zararı yok..belki bunun aynısını değil ama farklı bir ad ile bulabilirsin..çok geçmiş olsun..

benim yarın redüksüyonum olacak

Allah yar ve yardimcin olsun ... sabirli ol guclu ol ve diger bebegini dusun canim eminim bu sana guc verecektir ...

oncelikle gecmis olsun
bir an once doktorunu arayip bi ilac almani tavsiye ederim
bendede kronik kabizlik var yeterli su icmedigim icin
gecen sene hemeroid problemi yuzunden iki defa gece yarisi acile gitmistim ... allah kimsenin basina vermesin igrenc bir hastalik ...
doktorum simdiden kabizliga onlem almam icin surekli uyariyor
bende bol su icmek ve hafif hafif egzersiz yapmaktan baska bir sey yapamiyorum

Karnı şişmeye başlayan var mı?Ben bir haftadır şiştiğini hissediyorum da.Acaba daha erken mi şişmesi için.Ama düşünüyorum da pat diye şişmeyecek değil mi ama??????????
Defnecim ben senden daha az haftada olmama rağmen benim bile karnım biraz şişti ve sertleşti..ama acaba diyorumki karından yaptığım iğneler mi yapıyor..amaannn neyse ne çok hoşuma gidiyor :)))

benim coktan belli oldu canim top gibi bi karnim var
eteklerim pantolanlarim hic olmuyor artik 38 giyiyordum hamilelik pantolonu aldim iki tane onlarda 38 ayarlanabiliyo 9 aya kadar giyebilecegim, onlari giymeye basladim bile ..
bide ben 3 kilo verdim belki ondan pit diye cikiverdi gobusum .. ama herkes cok tatli olmus diyo benimde cok hosuma gidiyo :))

bende şişim:) evet benimde çok hoşuma gidiyor:) bende kullandığım progynex kapsüldendir diyorum ama bilmiyorum.. sağlıklı olsunlar inş sağlıkla büyüsünler kocaman kocaman olsun göbişlerimiz.. tokuşturcaz daha kaydirigubbakcemile3

Defnecim ben senden daha az haftada olmama rağmen benim bile karnım biraz şişti ve sertleşti..ama acaba diyorumki karından yaptığım iğneler mi yapıyor..amaannn neyse ne çok hoşuma gidiyor :)))

Çok geçmiş olsun.Karından ne iğnesi oluyorsun?Bu konuda hiç bilgim yok ta....Öğrenmek isterim yani allaha şükür bir derdim yok şu an gebelkle ilgili ama başımıza ne geleceğini bilemeyiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…