2010 Ağustos Anneleri

kimseyi kırmak için sölemedim bunları.ben bulantılardan hamilelikde olan şeylerden bahsedilsin isterim benden hafta olarak önde olanların o hafta neler yaşadığınıı elbette bilmek isterim benim demek istediğim gereksiz yazılar olmasın ben kimsenin yatıp kalktığını merak etmiyorum açıkcası ii bi şey okuyacağım diyede mecburen okuyorum ve boşuna zamanım geçiyo

winston burası ağustos annelerinin gebelik sürecini beraberce geçirdiği bir topik..
bak mesela demet mide bulantıları için çare aradı gitti bir topik açtı oraya yazıldı çizildi..
seninde öğrenmek istediğin önemli bilgi her ne ise konu aç öğren canım..
burada her türlü paylaşım var.. yattım,kalktım,doktora gittim,kabızım,midem bulanıyor,şu ilacı kullanıyorum,pıtpıt duydum,2li test tarihim şu,gece uyuyamıyorum yada çok uyuyorum vs...
paylaşım adı üstünde... her topikte olduğu gibi.. sitede yeni değilim ve birsürü topiğe abone oldum paylaşımlar hep aynı.. ne eksik ne fazla..
annelik hormonların gelişimi hepimizin huylarını değiştirdi alınganlıklarımız arttı..
burada bir heves bişeyler yazılıyor.. burada birilerinin bizimle aynı şeyleri yaşıyor olması bizi dinlemesi...
hatta bazen bazı arkadaşlar birkaç gün uğramıyor yazmıyor merak ediyoruz,merak ediliyoruz..
birbirimizi kırmaya üzmeye kırıcı konuşmaya gerçekten gerek yok..

peki o halde hallisna beni listeden sil çünkü benim düşündüğüm gibi bi yer değilmiş.
kırıcı konuştuğumuda sanmıyorum

ya allah aşkına uzatmayın yaa... tamam anladık herkes hamile herkes alıngan ama yani sonra gülücez bunlara....
winston sana bişi söliycem ben en yakın arakdaşıml aburda tanıştım biliomusun... herzman yanımda hergün sesini duduğum kardeşim kadar sevdiğim... burdaki insanların ne yaptığı seni ilgilendirmiyo olabilir ama birilerini ilgilendiriyo o yüzden anlayışlı olmak lazım....misal sende bir tüp bebek annesisin. sen benim günlük hayatımı merak emeye bilirsin ama ben seni merak ediyorum yani bizim diğer hamilelerden bi farkımız var ben mesela evden çıkmaya korkuyorum bu seni ilgilendirmiyo olabilir ama sen bana böle bişi sölesen ben ilgilenirdim...
aman ya neyse..işte böle... 3 günlük dünya kırmaya değmez kimseyi sen bilirsin.....

Son düzenleme:
walla arkadaşımız sıfır sorunlu bir gebelik geçiyor ne mutlu ona o nedenle anlamasını beklemiyoruz biz burada faydaı şeyler de paylaşıyoruz ama takdir edersiniz ki biz bilimsel bir makale yazacak değiliz bu konular arasında elbette kafa dağıtmaya ihtiyacım var ve daha önce de teşekkür ettim yine ediyorum benim yatıp kalkmam yemem içmemle ilgilenen arkadaşlara ne yani faydalı şeyler yazıcaz diye akşama kadar hiç mi birbirimizle ilgilenmeyelim walla açıkca söyleyim ben bu süreçte inanılmaz yıprandım arkadaşım sohbet sitelerini önermiş bu kadar ortak konusu olan bu kadar derdi aynı olan başka bir site varsa lütfen bize bu konuda yardımcı olsun sıfır stresli bilim insanı ya kusura bakmayın ben acayip alındım bu duruma

ben makale yazda okuyalım demiyorum arkadaşım sen bu gebelikde bir yıprandınsa biz 5 yıprandık sen tüp bebek nedir bilmiyosun o sorunları yaşamadığın için sana yatıp kalkmak çok büyük bi marifet olarak gelebilir. ve bunu büyük bi sevnçle insanlarla paylaşmak isteyebilirsin ama gerçekten böle bi sorun yaşasaydın anlardın en demek istediğimi.
benim yarın redüksüyonum olacak bu demek biliyo musun yani karnımdan bir can alınacak istemediğim halde bunun ne demek olduğunu bi düşün istersen.
sen sroun en demek bilmediğin için yatıp kalkmak senin için sorun haklısın
ama b u dünyada insanların senin sorunundan daha büyük sorunları var birde bilim adamı falan demişsin üstüne üstlük kırılşmış üzerine alınmışsın en başında dedim kimse alınmasın krılmasın diye gerisi sana kalmış...

tüp bebek ne kürtaj ne redüksiyon en serklaj ne aşılama ne genetik testler iğneler ilaçlar bebke kaybetmek ne ehepisini ben çok iyi biliyorum canım..... yıllarac bi umut beklemek ne acı yaşamk ne bir canın kıyılması ne ben çokk iii biliyorum .. karnımdaki bri bebeğimi aldırdığım o günü çokkk i biliyorum...şu anda senin tüm bu kızgınlığını buna yoruyorum
kolay olmadığını biliyorum ama lütfen sende biraz anlayışlı ol....
yani herşes aynı şeyleri yaşamak zorunda değil rabbim düşanıma aratmasın.. o yüzden bu insanları suçlayamazsınki....
burası tüp bebek bölümü değil ...anlayış lazım lütfen....

arkadaslar bosyere kalpleri kirmayalim.birbirimizi en iyi bizler anlayabiliriz.winston arkadasim herkes zorluklar SIKINTILAR yasiyor.emin ol burda doruk arkdasimiz ben ve daha niceleri bebeklerinden ayrilmak zorunda kaldi.ama canim bi topi açildigi zaman herkes birbirini tanir oluyo ve günlük muhabbetlerede giriliyo.buda gayet normal.senin neler yasadigini inan çok iyi anliyorum.ben iki kez kaybettim bebeklerimi.allah sabir versin arkadasim.daha fazlada birbirinizi kirmayin.3 günlük dünya..

walla ben aşılama ne iyi biliyorum tüp bebek konusunu inan bana benden daha iyi bilemezsin redüksiyonun ne oolduğunu da biliyorum sna senin bilmediğin daha pek çok şey sayayım mı sen kemoterapi ne biliyor musun pekiş bayan bilmiş sen him akut myoloblastik lösemi diye bişey duydun mu bir odada iki ay tek başına yatmak ne biliyor musun şimdi sen bunları yaşadın mı ki ne yaşadığımı öyle kimse buralarda kafa dağıtmıyor şimdi araştırma istiyorsan yukarıda yazdıklarımı araştırabilirsin evet dünyada insanların gerçekten büyük sorunları var ÇOOOK BÜYÜK başkalarının bilmeden ahkam kesemeyeceği kadar büyük oldu mu

arkadasim anlamiyosun galiba yada anlamakmi istemiyosun.sana karsi anlayisi elden birakmamak adina yakinlik gösterdikçe sen üstümüze geliyosun.isteyen istedigini konusur bu ne seni ne baskasini ilgilendirmez.anlayis göstermessen anlayista bekleme..

winston bu senin imtihanın.. o fetal redüksüyonu yaptırıp yaptırmamak senin elinde..
buna biz sebep olmadık.. üzülüyorsun haklısın,ALLAH sabır versin ALLAH bu durumu kimseye yaşatmasın.. ama bunun sorumlusu biz değiliz.. bize yüklenme lütfen..
baby_love redüksüyon geçirdi.. 2ye indirgendi bebekleri.. öncesinde paylaştı teselli etmeye çalıştık elimizden geldiğince hiçbirimiz anlayamayız durumunu ama dua etmeden duramadık.. dua ettik teselli ettik.. alındıktan sonrada aynı şekilde.. birbirimiz için elimizden gelen sadece bu.. şahsen kimse kimseyi tanımıyor.. kimse kimsenin kötü olmasına sevinmiyor ki..
MRVR bebeğini kaybetti ama hala aramızda hala bebişlerimize sağlık sıhhat diliyor..
tüpbebekse konu o bir imtihan.. sen bu ne demek bilir misin diye sorgulamak neden? senin tüpbebek yapmana o mu sebep oldu o mu diledi?
BENDE BıR TÜP BEBEK ANNE ADAYIYIM.. zor bir süreç.. 3negatif iğneli aşılama.. akabinde ilk tüpbebek tedavimde ikizlerime hamile kaldım ve kaybettim onları..
bunun suçlusu sorumlusu yok.. ALLAH.a isyanım yok ki şükürler olsun kullardan hıncını çıkarayım...
ne yapmalıyım yani? burada ki çoğunluk normal yoldan hamile kaldı diye onları taşlamalı mıyım? benim tedaviyle oldu bana çok ilgi gösterin mi demeliyim?
zor bir dönemdesin winstoncum şuan bu tartışmaya girme hiç istersen hatta hiç girme kırma kırılma..
dua et,dua edelim sana.. en çok gerekli olan bu.. yarın redüksüyon işlemin güzel geçsin ve ALLAH giden meleğinin ömrünü diğerlerine versin inş.. sorunsuz sıkıntısız bir müdahale olsun...

hıı bu arada ben bunların hepsini hatta çok daha fazlasını yaşadım 2 ay yataktan çıkmadan 1 yıl boyunca hastaneden çıkmadan yattım yatıp kalkmak bana zor gelmiyor sadece tüm bunlar beni çooook yıprattı ve şimdi tüm bunlardan sonra çaldığım her kapı sizin çocuğunuz olmaz derken Allahım bana bir mucizeyi bahşetti o kadar oturup bunları mı yazsaydım mutlu mu olurdunuz bunları okumaktan
bu aralar geldi daha yeter herkese herşeye inat benim şimdi süt saatim yanına da 3 tane kayısı 1 tane incir yiycem ilgilenen arkadaşlara bilimselleik isteyenlere günde 4 kez progestan kullandığım için korkunç kabızım çok iyi geliyor bu ilacı kullanlara duyurulur 5 dakika sonra buradayım

ve konu sahibi olarak bu konunun burada kapanmasını rica ediyorum.. bu gidişle konu kitlenecek yada bazı kişiler cezalandırılacak.. buna mahal vermeyin LÜTFEN..

senle boşuna tartışıyorum.farklı tellerdeyiz seninle.ama bu dalgaya alman tutumunuda allaha havale ediyorum.bana bayan bilmiş diyenede bakın...

Sevgili arkadaşlar şimdiye kadar sadece okudum ama bende birkaç birşey yazmadan geçemeyeceğim..Burada Hallisna sayesinde bir araya gelmiş yaklaşık 100 hamile bayanız. Listeye bakarsanız hala tam bilgisi olmayan arkadaşlar var ve eminim buradaki bir çok arkadaşımız onların durumunu merak ediyor..Winston arkadaşımız zor bir dönemden geçmiş ama sadece o değil ki..Dr. Gülay'da aynı şekilde ve hepimiz hergün onu merak ediyoruz ve dua ediyoruz. Beni de bilen biliyor 4 düşük sonrası en sonunda yeniden hamileyim. hergün karından iğne ve progesteron jelleri sabah akşam..yaş 36 ve buradaki arkadaşlarımın bana bir cümlesi moral oluyor bana..sohonun sevimliliği, hallisnanın cana yakınlığı, demetin komikliği, ebrunun samimiyeti vs..ve diğer arkadaşlar..BEN SOHONUN TUVALETE ÇIKIP ÇIKMADIĞINI BıLE MERAK EDıYORUM VE BURAYA YAZMASINI ıSTıYORUM...:)) evet belki komik ama öyle..Winstoncum inan dualarımız seninle çok zor durumdasın belki ama yalnız değilsin..burada zorluk yaşayan bir sürü arkadaş var..gel bizimle herşeyini sende paylaş..inan pişman olmazsın...

alemsin canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…