sen nasıl istersen.. ALLAH yavrularına sağlık-sıhhat versin inş..peki o halde hallisna beni listeden sil çünkü benim düşündüğüm gibi bi yer değilmiş.
kırıcı konuştuğumuda sanmıyorum
ben makale yazda okuyalım demiyorum arkadaşım sen bu gebelikde bir yıprandınsa biz 5 yıprandık sen tüp bebek nedir bilmiyosun o sorunları yaşamadığın için sana yatıp kalkmak çok büyük bi marifet olarak gelebilir. ve bunu büyük bi sevnçle insanlarla paylaşmak isteyebilirsin ama gerçekten böle bi sorun yaşasaydın anlardın en demek istediğimi.
benim yarın redüksüyonum olacak bu demek biliyo musun yani karnımdan bir can alınacak istemediğim halde bunun ne demek olduğunu bi düşün istersen.
sen sroun en demek bilmediğin için yatıp kalkmak senin için sorun haklısın
ama b u dünyada insanların senin sorunundan daha büyük sorunları var birde bilim adamı falan demişsin üstüne üstlük kırılşmış üzerine alınmışsın en başında dedim kimse alınmasın krılmasın diye gerisi sana kalmış...
tüp bebek ne kürtaj ne redüksiyon en serklaj ne aşılama ne genetik testler iğneler ilaçlar bebke kaybetmek ne ehepisini ben çok iyi biliyorum canım..... yıllarac bi umut beklemek ne acı yaşamk ne bir canın kıyılması ne ben çokk iii biliyorum .. karnımdaki bri bebeğimi aldırdığım o günü çokkk i biliyorum...şu anda senin tüm bu kızgınlığını buna yoruyorum
kolay olmadığını biliyorum ama lütfen sende biraz anlayışlı ol....
yani herşes aynı şeyleri yaşamak zorunda değil rabbim düşanıma aratmasın.. o yüzden bu insanları suçlayamazsınki....
burası tüp bebek bölümü değil ...anlayış lazım lütfen....[/QUOTE
burasının tüp bebek yeri olmadığını biliyorum çokda farkındayım ben burda kimseyi suçlamıyorum.sadece bi istekde bulundum ama biriside çıkıp karşıma bilim adamı falan gibilerinden bişey yazarsada üstüne üstlük kırıldığını belirtirse o zaman anlayış benden gider
alemsin canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Sevgili arkadaşlar şimdiye kadar sadece okudum ama bende birkaç birşey yazmadan geçemeyeceğim..Burada Hallisna sayesinde bir araya gelmiş yaklaşık 100 hamile bayanız. Listeye bakarsanız hala tam bilgisi olmayan arkadaşlar var ve eminim buradaki bir çok arkadaşımız onların durumunu merak ediyor..Winston arkadaşımız zor bir dönemden geçmiş ama sadece o değil ki..Dr. Gülay'da aynı şekilde ve hepimiz hergün onu merak ediyoruz ve dua ediyoruz. Beni de bilen biliyor 4 düşük sonrası en sonunda yeniden hamileyim. hergün karından iğne ve progesteron jelleri sabah akşam..yaş 36 ve buradaki arkadaşlarımın bana bir cümlesi moral oluyor bana..sohonun sevimliliği, hallisnanın cana yakınlığı, demetin komikliği, ebrunun samimiyeti vs..ve diğer arkadaşlar..BEN SOHONUN TUVALETE ÇIKIP ÇIKMADIĞINI BİLE MERAK EDİYORUM VE BURAYA YAZMASINI İSTİYORUM...:)) evet belki komik ama öyle..Winstoncum inan dualarımız seninle çok zor durumdasın belki ama yalnız değilsin..burada zorluk yaşayan bir sürü arkadaş var..gel bizimle herşeyini sende paylaş..inan pişman olmazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?