2010 Ağustos Anneleri

aramiza hos geldin canim .. yasadiklarina cok uzuldum :gitme: .. icimizde en iyi sen bilirsin kaybetme duygusunu .. her ne olursa olsun icinde tasidigin bebisin icin sapasagalam ve guclu olmasin .. insallah bu sefer bebisini saglicakla kucagina alicaksin .. stressiz uzuntusuz kedersiz guzel bi hamilelik diliyorum opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun.allah karnındaki bebişine ömür verir umarım.

canımmm Şeniz taa fransalardasın.
napıyosun oralarda.

bu arada progestan alıyor isen huzursuzluk yapar tatlım.

amin canım.
allahım bu sefer nolursun versin yavrumu.
hayatta kimseye kötülük etmedim vatanıma milletime hayırlı evlat oldum.bazen isyan edesim geliyor bu durumlara.
okadar uzak geliyor ki hamilelik karnımın şişmesi kucağıma alacağım bebek...sanki hiç olmıycakmış gibi geliyor.
hergün iğne oluyorum ben.
normal insanlar gibi bir hamilelik hiçbir zaman yaşayamıycam.olucanı bilsem günde 10 tane iğne olmaya rağzıyım.
yeterki olsun.
allah hepimizin gönlüne göre versin. :Saruboceq:

canım nekadar hayırlı bir iş yapıyorsun tebrik ederim.
bende öğretmenim.
beden eğitimi öğretmeni.ayrıca profesyonel sporcuyum.
yarın okul var ve ben gitmek istemiyorum.mafoldumben mafoldumben
martta öğretmen olalı 1 sene olacak ve ben öğreetmenliği hiç sevmedim mafoldumben mafoldumben
allahım buldunda bunuyosun demeyin nolur.
ben millilikten sınavsız atandım aktif spor hayatından öğretmenliğe geçiş bana çok pasif geldi.
sporda yapamıyorum bebek olayları malum.
offf pffffffffffffffff

bu arada beslenme tarzı sorularınız olursa baya bir bilgim var size yardımcı olmaya çalışırım.

canımmm Şeniz taa fransalardasın.
napıyosun oralarda.

bu arada progestan alıyor isen huzursuzluk yapar tatlım.

ay bu internetin en cok bu yanini seviyorum 3500 km oteden bile kendi yurdundaki insanlarla haberlesip iletisim kurabiliyorsun .. gerci esim bu ara nete girmemi fazla istemiyor .. nette okuduklarimi hep kendime uyarliyorum hep kotu seyler beni ve bebegimi bulacakmis gibi geliyor kotu seyleri okudukca ... (

suan vitaminlerden baska ilac kullanmiyorum sadece bazi problemlerim var arkadas cevremden bazi kisilerle .. gecmiste olan konular, ugradigim haksizlar bile aklima gelip uzulyuorum geceleri ... sanirim hamileligin yan etkilerinden opuyorumnanaktan

evet taaa nerelerden konuşuyoz demi kaydirigubbakcemile3
bu pskolojik durum sanırım gebelikten dolayı:CüvCüv:
bende de var a:CüvCüv:ynı şeyler.takmamaya çalış Şeniz

hayatim sen hic kafana takma biz bebislerimiz dogduktan sonra beraber yapicaz sporumuzu .. sen bize yardim edersin yol gosterirsin .. bende hemen eski hayatima donebilmek icin mumkun oldugu kadar normal dogum istiyorum .. cunku pilatese ve kosmaya bayiliyorum .. hamile oldugumu bilmeden ilk hafta spor kulubunde bir hafta pilates yaptim .. sonra ilk kontrolumde doktoruma sordum normal pilates yapma hamileler icin ozel jimnastik kurslarina gidersin ilk 3 aydan sonra dedi bende biraktim ..

ya bide sey soruyum sana nasil saglikli beslenip bebislerimizi saglikli besleyip hemde kilo almayiz en azindan su ilk 3 ayda ?

canım ilk 3 ayda bebek anneden beslenir.yediklerinin pek etkisi yotur.
o nedenle onu bunu yemem gerek diye zorlama.
kilo almamak için ise en geç akşam 18:30 da yemeğini yemiş ol hadi olsunda 19:00 olsun.
ayrıca sadece kahvaltıda ekmek tüket oda en fazla iki dilim.onun harici ekmeksiz yemek ye ve en fazla saatte bir bişeyler tüket.
meyve süt ayran salata yada ceviz vs tarzı ama abartma.
ayrıca yemeklerden aç kalk.0 dakika sonra doymuş olduğunun farkına varıcaksın.
hamileyim deyip tıkınmanın anlamı yok.ben asla kızartma yemem salatalara yağ koymam balzamik sirke ve soya sosu kullanırım.haşlama yerim.ve yemeklere az yağ koyarım :lepi::lepi:

ya bu arada elifcim ben şu sizin altta çıkan takip cetvelinden nasıl yaparım.bi kere denediydim yapamadım :kedi:

canım kabızlığın için kuru kayısı önerebilirim hergün iki tane yersen hamileliğin boyunca rahat edersin

Kızlar ellerinize sağlık çok güzel olmuş ben de kilomu yazayım size 67 kilo ile hamile kaldım ben de kiloya dikkat edeceğim bakalım kaç ile doğuracağım.
Bu arada ben bol bol su tüketiyorum çok yanıyorum sizlerde de varmı ve iştahsızım normalden az yiyorum
Hepimize rahat ve sorunzuz bi hamilelik diliyorum

offffffff olmuyor ya format olmuyormuş muş!

canım tanıştığımıza çok memnun oldum ,hikayeni okudum gerçekten üzücü ama şimdiki yavrunu düşün .. Arkadaşımın da aynı şeyler oldu ama şimdi 9 aylık bir kızı var ufak ufak sıralamaya başladı bile herşey geçecek inşallah. Çizelge için de tickerfactory sitesine gir orda gebelik bölümüne orda beğendiğin çizelgeleri seçip sıra ile ilerle tahminen doğum yapacağın tarihi ve bugünün tarihini giriyorsun en son tamamlandığında aşağıda bir HTML bölümü gözükecek orada yazan linki http ile başlayıp png ile biten kısmına kadar fazlası ve eksiği olmasın tarayarak hafızaya al sonra kadınlar kulübü profile gir bilgiler kısmında en alta doğru ilerle ve oraya kopyala oluşmuş olacak. Sevgiler

allahım bana da sizlerede göstersin o güzel günleri.
ben bugün 15.45 te doktora gidicem.noolur kalp atışları gözüksün.

artık hergece rüyalarımda kabuslar görmekten bıktım.hep tuvalete giriyorum ve kanama ile bebeğimi düşürüyorum.,
sanki hiç olmıycak gibi hissediyorum.allh büyük.,
şu çizelge işinide 3 aydan önce yapmıycam.

arkadaşlar esterya nın kanaması vardı çok merak ediyorum.
acaba nasıl?

Hallisna çok güzel öğüt vermişsin, bende geceleri uyuyamıyorum, eskiden başım havadayken uyuya kalırdım. Dua ediyorum ama dediklerini yapayım, teşekkürlera.s.

Amin amin, Allah herkese sıcak temiz mutlu yuvalar nasip etsin, dışarda kalan çocukları sen koru Allah ım. Pamuksel iyice dinlenelim bu günleri özleriz sonra bebiş olunca inşallaha.s.

İnşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin..

Allah o bitaneciğinizi size bağışlasın:) Ben daha hiç doktora gitmedim cuma günü gideceğim gerçi daha erken ama belki vitamin başlatır.

Merhaba Canzi, amin amin güzel dualarına:)

Ayyyy maşallah çok sevindim.Ağustos anneleri de başlamış
Sağlıklı hamilelikler dilerim hepinize arkadaşlar :)

Teşekkürler liyadora:))

Merhaba, maşallah ne güzel darısı bizlere keseleri görüp kalp atışlarını duymak istiyorum bende hayırlısıyla ama daha çook minikkk:))

Sigarayı ben öğrenir öğrenmez bıraktım ara sıra canım istiyor ama hemen tutuyorum kendimi, tiksinme banada gelmedi malesef. Verdiğin bilgilere teşekkürler, bende bi gidersem doktora kilomu falan yazarım inşallah..

İşyerinden bir arkadaşımda vardı aynı sorun ama en nihayetinde bebişini kucakladı, Rabbim sana da hepimizede nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu. Dualaşalım arkadaşım, inşallah tatlı huzur içinde uykular uyursun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…