canım merhaba benimde son adetim 9 ekim senle çok yakınız.
benimde kese gözüktü ama daha kalp atışlarını göremedik.en son 6.haftada yani geçen çarşamba doktora gittim kese 5+4 gibi çıktı doktor olur 3-4 gün oynar dedi.
kalp atışları içinde erken 10 gün sonra gel dedi.
ben bu hafta gitmeyi düşünüyorum.10 gün bekleyemem.
benim bu 4. hamileliğim.
kanda pıhtılaşma yüzünden düşükler yaşıyorum.hergün kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
en son 10-11 hafta civarı kalp atışları durmuştu ve 1 temmuzda kürtaj ile alındı.
bu sefer daha rahat olmaya çalışıyorum ama ruhsuzda olamıyorum.
işte kısaca ben buyum.sevgilerŞeniz
merhabalar bayramdan önce hamile olduğumu öğrendim. doktorum kontrolu bayram sonuna bırakmıştı. Bayramda kanamam oldu ve 3 gün hastanede yattım. bebeklerin ikiz olduğunu ve birini kaybettiğimizi öğrendik. Şu an diğer bebek gayet saglıklı 6.5 haftalık kalp atışlarını da hem duyduk hem gordük. ağustosun ilk haftası gibi aramızda olacak dedi doktor.
gunaydin 2010 un cici anne adaylari .. herkese iyi pazarlar ..
gunaydin dedim saatte baya bi olmus ama ben yeni kalktim .. dun gece sabaha kadar gozumu kapatmadim icimde korkunc bi SIKINTI vardi .. saat 6 da anca uyuyabildim .. niye boyle oluyo bilmiyorum ama ara ara oluyo bu SIKINTILAR .. dun gece fransaya ilk kar dustu .. muhtesem bi manzaraydi sabaha kadar pencerenin onunde dua ettim bebisim ve tum bebislerimiz icin .. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin ne zaman gecicek bu haftalar aylar bilmiyorum .. sanki ona kavusmak hayal gibi ..
ben bu aralar cok uzaniyorum cunku surekli karnim agriyo uyumasam bile uzanarak dinlenmeye calisiyorum .. hic su icemiyorum migdem bulaniyo su ictikce eskidende hic icemezdim zaten ..
kiloya bende cok dikkat edicem 60 la hamile kaldim .. en fazla 9, 10 kiloyla doguma girmeyi dusunuyorum insallah ..
herkese hayirli hamilelikler ve dogumlar diliyorum ..bu yeni sayfamiz bizlere ve bebislerimize hayirli olsun insallah ..
aramiza hos geldin canim .. yasadiklarina cok uzuldum :gitme: .. icimizde en iyi sen bilirsin kaybetme duygusunu .. her ne olursa olsun icinde tasidigin bebisin icin sapasagalam ve guclu olmasin .. insallah bu sefer bebisini saglicakla kucagina alicaksin .. stressiz uzuntusuz kedersiz guzel bi hamilelik diliyorum opuyorumnanaktan
bilgiler icin cok tesekkurler arkadaslar ..
liyadoracim esimde domuz gribi asisi icin sirketlerinin doktorlariyla konusmus .. doktorda tavsiye etmemis
fransada hamileler icin ozellikle tavsiye edilen civasiz asi uretiliyor suan ..ayni asidan bahsediyoruz galiba ..
benim disariya cikmamam mumkun degil ..
bu sene kontratli anlasmam yok yani calismayacaktim ama 2 ay once gunullu olarak turk cemiyetinde, 2 ile 4 yas arasi turk cocuklarina pedegolijik egitim veriyorum .. yani onlar haftanin belirli gunleri fransiz okullarina gidip fransiz kulturlerinde yetisiyorlar .. belirli gunlerdede biz kendi kulturumuzu vermeye calisiyoruz .. yani haftanin 3 gunu miniklerle beraberim .. biliyorsunuz ki cocuklar hastaliklarin en buyuk tasiyicilari bu yuzden cok korkuyorum .. buyuklerle ne kadar mesefaeli dursamda onlarla olmuyor sarilip sapir supur opuyorlar .. surekli oyun oynuyoruz el ele diz dizeyiz .. aramizda super bi iletisim var bazen cok yoruyorlar beni ama onlarla acayip motive oluyorum o yuzden yaridada birakamam buyuk bi problemim olmazsa mayisa kadar devam edecegime dair soz verdim ..
Allahim hepimizi ve en onemlisi bebislerimizi korusun .. :bbo:
canımmm Şeniz taa fransalardasın.
napıyosun oralarda.
bu arada progestan alıyor isen huzursuzluk yapar tatlım.
ay bu internetin en cok bu yanini seviyorum 3500 km oteden bile kendi yurdundaki insanlarla haberlesip iletisim kurabiliyorsun .. gerci esim bu ara nete girmemi fazla istemiyor .. nette okuduklarimi hep kendime uyarliyorum hep kotu seyler beni ve bebegimi bulacakmis gibi geliyor kotu seyleri okudukca ...(
suan vitaminlerden baska ilac kullanmiyorum sadece bazi problemlerim var arkadas cevremden bazi kisilerle .. gecmiste olan konular, ugradigim haksizlar bile aklima gelip uzulyuorum geceleri ... sanirim hamileligin yan etkilerinden opuyorumnanaktan
canım nekadar hayırlı bir iş yapıyorsun tebrik ederim.
bende öğretmenim.
beden eğitimi öğretmeni.ayrıca profesyonel sporcuyum.
yarın okul var ve ben gitmek istemiyorum.mafoldumben mafoldumben
martta öğretmen olalı 1 sene olacak ve ben öğreetmenliği hiç sevmedim mafoldumben mafoldumben
allahım buldunda bunuyosun demeyin nolur.
ben millilikten sınavsız atandım aktif spor hayatından öğretmenliğe geçiş bana çok pasif geldi.
sporda yapamıyorum bebek olayları malum.
offf pffffffffffffffff
bu arada beslenme tarzı sorularınız olursa baya bir bilgim var size yardımcı olmaya çalışırım.
hayatim sen hic kafana takma biz bebislerimiz dogduktan sonra beraber yapicaz sporumuzu .. sen bize yardim edersin yol gosterirsin .. bende hemen eski hayatima donebilmek icin mumkun oldugu kadar normal dogum istiyorum .. cunku pilatese ve kosmaya bayiliyorum .. hamile oldugumu bilmeden ilk hafta spor kulubunde bir hafta pilates yaptim .. sonra ilk kontrolumde doktoruma sordum normal pilates yapma hamileler icin ozel jimnastik kurslarina gidersin ilk 3 aydan sonra dedi bende biraktim ..
ya bide sey soruyum sana nasil saglikli beslenip bebislerimizi saglikli besleyip hemde kilo almayiz en azindan su ilk 3 ayda ?
selam arkadaşlar yeni sayfamız çok güzel olmuş ellerinize sağlık:)
bizde keseyi gördük ama daha çok küçük herşeyin netleşmesi için 18 aralıkta yeniden bakalım dedi doktor.
yiyecek konusunda ben sordum ama çok şey söylemedi taze meyve sebze süt yogurt yumurta bol tüket dedi.sadece suya çok önem veriyor 3 litre su iç dedi.
bende kilolu hamile kaldım 70 kiloyum boyum 1.67
salı gunu testlerim yapılacak bakalım insallah herşey yolundadır.habersiz anne olanlardan olduğum için folik asitte kullanmamıştım yeni verdi başladım.sigara ile savaşım devam ediyor hala tiksinemedim ama garip bi şekilde içince aklıma bebiş geldiği için bitirdim sadece bazı gunler 1 adet içiyorum.insallah oda gidicek.
6.haftamızdayız mide bulantımız yok kasıklarda ağrı mevcut sadece ,kabızlık başladı zaten vardı bitki çayı içerek gideriyordum şimdi onuda içemeyince durum vahim oldu:)
birde şişkinlik v ar
bide en çok doğum korkum var .
allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun öptum şimdilik hepinizn bebişini:)
tıcker için bu link size yardımcı olacaktır..
http://www.kadinlarkulubu.com/sorula...l#post10016565 (*Yeni* Çizelgeler Nasıl Eklenir?)
offffffff olmuyor ya format olmuyormuş muş!
canım tanıştığımıza çok memnun oldum ,hikayeni okudum gerçekten üzücü ama şimdiki yavrunu düşün .. Arkadaşımın da aynı şeyler oldu ama şimdi 9 aylık bir kızı var ufak ufak sıralamaya başladı bile herşey geçecek inşallah. Çizelge için de tickerfactory sitesine gir orda gebelik bölümüne orda beğendiğin çizelgeleri seçip sıra ile ilerle tahminen doğum yapacağın tarihi ve bugünün tarihini giriyorsun en son tamamlandığında aşağıda bir HTML bölümü gözükecek orada yazan linki http ile başlayıp png ile biten kısmına kadar fazlası ve eksiği olmasın tarayarak hafızaya al sonra kadınlar kulübü profile gir bilgiler kısmında en alta doğru ilerle ve oraya kopyala oluşmuş olacak. Sevgiler
maşallahcanım sağlıklı-hayırlı evlat olsun inş..
sıkıntılar bende de oluyor ara ara.. dua etmekten başka çaresi yok.. uyuyamadığın zamanlar özellikle ALLAH.ın isimlerinden bildiklerini zikir et,yada selavat çek.. emin ol hem sıkıntın gidiyor hemde hemen uyuyakalıyorsun..
büyükler der ki;kırkı çıkana kadar anne rahmine yeni düşen ve yeni doğmuş bebeklerin,yeni evlenenlerin,,lohusaların kendilerine çok dikkat etmesi gerekiyormuş.. bol bol dua etmek ve yorulmamak,üşütmemek gerekiyormuş..
Amin amin, Allah herkese sıcak temiz mutlu yuvalar nasip etsin, dışarda kalan çocukları sen koru Allah ım. Pamuksel iyice dinlenelim bu günleri özleriz sonra bebiş olunca inşallaha.s.Yeni sayfamız hayırlı olsun arkadaşlar çok soğuk bir İstanbul günü geçirmekteyiz Allah dışarda olmak zorunda olanlara sabır versin. Çiçeği burnunda annelerimiz iyidirler inş. bende bebeğimi dr. amcası zoruyla yata yta büyütüyorum 1 hafta daha rapor verdi zar zor atlattık bir haftayı ama daha bir hafta yatacaz bakalım. Allah herkesin evladını anasına babasına bağışlasın.
ben de yarın gidicem dr.a nasipse...
bgn hem sabah nmazında hem de sabah kalkınca kustum
inş. canlandığını ve sağlıklı olduğunu öğrenirim ve test yapacağı için aç gitmemi istemişti...bakalım nasıl çıkacak halim...hayrlısı..
ayrıca özel msj atamıyormuşum henüz, o nedenle kilomu burdan yazayım; 55ile kaldım şimdi 54gibiyim
merhabalar bayramdan önce hamile olduğumu öğrendim. doktorum kontrolu bayram sonuna bırakmıştı. Bayramda kanamam oldu ve 3 gün hastanede yattım. bebeklerin ikiz olduğunu ve birini kaybettiğimizi öğrendik. Şu an diğer bebek gayet saglıklı 6.5 haftalık kalp atışlarını da hem duyduk hem gordük. ağustosun ilk haftası gibi aramızda olacak dedi doktor.
merhabalar arkadaşlar güzel ağustos anne adayları kendinize iyi bakın iyi düşünün iyi olsun allahın izniyle hepimiz birer birer kucağımıza alcağız bebişlerimizi sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah bol bol dua edelim allahtan hayırlısını isteyelim teker teker pıt pıtlar da duyulmaya başlandı darısı duymayan arkadaşlarımın başına allahım bebişlerimizi korusun onlara can versin sağlık versin
Ayyyy maşallah çok sevindim.Ağustos anneleri de başlamış
Sağlıklı hamilelikler dilerim hepinize arkadaşlar :)
selam kızlar benide ekleyin o güzel listeye sat:1 kasım kliom 65 keselerimi gördüm2 tane benim allah nasip ederse perşembe kalp atışları için gidicem inşallah ... hayırlı uğurlu olsun hepinizin hamileliği....
selam arkadaşlar yeni sayfamız çok güzel olmuş ellerinize sağlık:)
bizde keseyi gördük ama daha çok küçük herşeyin netleşmesi için 18 aralıkta yeniden bakalım dedi doktor.
yiyecek konusunda ben sordum ama çok şey söylemedi taze meyve sebze süt yogurt yumurta bol tüket dedi.sadece suya çok önem veriyor 3 litre su iç dedi.
bende kilolu hamile kaldım 70 kiloyum boyum 1.67
salı gunu testlerim yapılacak bakalım insallah herşey yolundadır.habersiz anne olanlardan olduğum için folik asitte kullanmamıştım yeni verdi başladım.sigara ile savaşım devam ediyor hala tiksinemedim ama garip bi şekilde içince aklıma bebiş geldiği için bitirdim sadece bazı gunler 1 adet içiyorum.insallah oda gidicek.
6.haftamızdayız mide bulantımız yok kasıklarda ağrı mevcut sadece ,kabızlık başladı zaten vardı bitki çayı içerek gideriyordum şimdi onuda içemeyince durum vahim oldu:)
birde şişkinlik v ar
bide en çok doğum korkum var .
allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun öptum şimdilik hepinizn bebişini:)
allahım bana da sizlerede göstersin o güzel günleri.
ben bugün 15.45 te doktora gidicem.noolur kalp atışları gözüksün.
artık hergece rüyalarımda kabuslar görmekten bıktım.hep tuvalete giriyorum ve kanama ile bebeğimi düşürüyorum.,
sanki hiç olmıycak gibi hissediyorum.allh büyük.,
şu çizelge işinide 3 aydan önce yapmıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?