2010 Ağustos Anneleri

kızlar selam
benim bugun 6+6 fakat kalp atışları alttan bakmasına rağmen gözükmedi.
sonra hcg ye baktı oda 3000e yakın bişeyler çıktı yani 5-6 hafta arası gebelik sonucu gibi.
doktor geç döllenme falan olabilir dedi ama bende geç yumurtlama olmaz.ben zaten hamile olduğumu
3+4te öğrendim. onedenle pek ümitli değilim.
allahım büyük ne diyeyim.sanırım 5-6 düşük yaşamadan bebeğim olmıycak.

merhaba arkadaşlar,
ben de allah izin verirse ağustos annesi olacam. 5+1 deyim. geçen hafta gitmiştim doktora daha 4+3 olduğundan bebeğimiz gözükmedi ve on gün sonra gel gideceğim o yüzden..günlerin geçmesini bekliyorum ve o arada araştırıyorum. pek çok şeyler okudum kafam çok karıştı. sabırsızlıkla doktora gidip bebeğimzi ve kalp atışını duyacağım günü bekliyrum..inşallah hepimiz bebeklerimizi sorunsuz sağlıkla kucaklarımıza alırız..

kızlar ben çıkıyorum bu akşam girmem sanırım çünkü biraz moralim bozuldu.ama toparlarım.çarşamba kesin belli olacak herşey.tekrar hcg den sonra.bebişlerinize iyi bakın.bye

kızlar ben çıkıyorum bu akşam girmem sanırım çünkü biraz moralim bozuldu.ama toparlarım.çarşamba kesin belli olacak herşey.tekrar hcg den sonra.bebişlerinize iyi bakın.bye

Moralini bozma canım, herşey allahtan ama daha birşey yok pozitif düşün benim de en SAT'ım 27 ekim ama yanlızca kesesi gözüktü kimseye de birşey söylemeyin kalp atışlarını duyana kadar dedi. Söyleme zamanını ben bildirecem dedi. 8 hafta içinde 4'te biri kaybedilebiliyormuş insan ister istemez endişeleniyor hatta kardeşim bana hiç dr böyle birşey söylemedi dedi ama ne yapalım herşey allahtan veren de o alan da. Bebeklerimizin küt küt kalp seslerini duymamız ve kısmetse ağustosta kucağımıza almamız için dua etmek ve hayırlısını dilemekten , ve henüz net birşey olmadığından üzülmemekten başka yapacak birşeyimiz yok. Allaha emanet olun , Sevgiler

bitanem hemen yelkenleri suya indirme .. bende nerdeyse 3 haftalikkken ogrendigimi saniyordum
bak cuma gunu doktora gittim doktor 7 haftalik dedi ilk once son adet tarihime gore .. sonra ultrasonda alttan bakti dun gelseydiniz kesinlikle goremezdiniz dedi .. daha bugun kalbi atmaya baslamis cok kucuk dedi 5 hafta ancak dedi .. doktorun bile cok tuhafina gitti cok gec dollenmis dedi normal bi kadinda 13 14 15 gun yumurtlama olurken bende 23. gun dollenme olmus inanamadi .. adet tarihime gore yapmam gereken dogumla dollenmeye gore yapmam gereken dogum arasinda 3 hafta var nerdeyse o ne onu ne onu yazdi 6 haftalik yazdi dosyama ..
o yuzden Rabbim cok buyuk sen yinede umidini kesme senin icin en hayirlisi neyse o olsun ..
hem arkadasimin 6 dusukten sonra 3 tane cocugu oldu hemde arka arkaya .. illa dusuk oldu diye digerleride dusecek degil ya .. tup bebek bolumunu asilama bolumunu okuyorum bazen senelerce ugrasan insanlar var sadece hamile kalabilmek icin bak sen en azindan sorunsuz hamile kalabilmissin keske yaninda olsaydimda dibinde teselli edebilseydim seni .. ne desek bos simdi biliyorum
ama sende biliyosunki Rabbimin mucizeleri cok buyuk o ol der ve olur onune kimse gecemez ... ne olur icini ferah tut .. belki bebegin senin sayende tutunacak sana ..

Canderya, zaten hcg den belli geç döllenme olduğu, o yüzden lütfen hemen umutsuzluğa düşme. İnşallah sırayla duyacağız kalp atışlarını bebişlerimizin. :Saruboceq:

Bende henüz kimseye bişey söylemedim, içim kıpır kıpır söylemek istiyorum ama söylemiyorum ne olur ne olmaz kimseyi üzmeyelim şimdi diye. Allah tan herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için:Saruboceq:

merhaba elifsena, çok güzel yazmışsın. hayırlı olsun bebişiniza.s. Orada Türk çocuklarına kendi kültürlerini öğrettiğini okudum, çok hoşuma gitti tebrik ederim!

Allah hepimizi hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun inşallaaahh:Saruboceq:

Arkadaşlar ben bu akşam evde kendim test yaptım ve çift çizgiyi gördüm..sonra hemen çıkıp özel bi hastaneye gittim ve kandan da baktırdım. Değer 1.266.72 çıktı. Değerlere göre 3 haftalık gibi görünüyor bakalım doktora gidince o ne diyecek. Karmakarışık duygular içerisindeyim. Tuhaf bişeymiş bu hamilelik duygusu.

boyle guzel duaya kocaman kocaman amin diyorum bende canim ...
insallah rabbim guc verirde devam edebilirim egitimlere .. ben aslinda materniyelde yani kres ogretmenligi diplomam var aman turkce adlarinida tam bilmyiorum ne deniyo kisacasi 4 , 6 yas arasi cocuklara egitim veriyordum ama bu sene kontrat yapmamistim hic bi okulla normalde her sene kontratimiz yenileniyordu .. gecen senede gonullu olarak tatillerde turk cocuklarimiza kendi turk cemiyetimizde vermistim cok hoslarina gitmis bu sene devamli olarak orda calisiyorum ... cok hosuma gidiyor hatta baslarken parali baslamami istemislerdi ben kabul etmemistim devamli olmasi acsindan .. simdiki iyiki etmemisim diyorum cunku bende asiri demirsizlikde vardi eskiden, hamilelikle birlikte daha beterlesti .. kac defa disardan kan vermislerdi oylelikle kendime gelmiytim .. hamileliktede demir cok onemli sanirim yine ayni sey oluyo yarin demir testi yaptiricam cunku kendimi cok kotu yorgun hissediyorum calisamamaktan cok korkuyorum insallah rabbim guc verir bende elimden geleni yaparim .. birincisi cocuklari cok seviyorum birde burda cocuklarimiz dinimizden kulturumuzden uzak yozlasip gidiyorlar .. allah yardimcimiz olsun

tebrik ederim arkadasim
sende aramiza hos geldin en yeni annemiz sensin
biz o ilk heyecani atlattik .. seni uzun ve zorlu bir yol bekliyor ayni bizi bekledigi gibi .. yasadiklarimizi hep birlikte paylasalim .. bilmedigimiz neler cikacak zaman gosterecek

Hayırlı olsun, Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin. Değerin maşallah çok iyi çıkmış ve bence 3 den fazla 5 gibi falan:) Sat kaç?

Hayırlı olsun, Rabbim hepimize sağlıkla kucaklamak nasip etsin. Değerin maşallah çok iyi çıkmış ve bence 3 den fazla 5 gibi falan:) Sat kaç?

ilk beta hcg me baktimda benimde 407 cikmis
sanirim bende 2 haftaliktim o zaman .. arkadasinki baya bi yuksek 3 haftadan bir hayli fazla bence :)) ne guzel gec ogrenince beklemek daha kolay oluyo .. bana su 3 hafta gecmek bilmedi :)

ilk beta hcg me baktimda benimde 407 cikmis
sanirim bende 2 haftaliktim o zaman .. arkadasinki baya bi yuksek 3 haftadan bir hayli fazla bence :)) ne guzel gec ogrenince beklemek daha kolay oluyo .. bana su 3 hafta gecmek bilmedi :)

Hallisna der ki:

Ey yeni hamişler kendinize ii bakın, lohusa gibi kırkınızı çıkarana kadar üşütmeyin! (Teşekkürler Hallisnaaa.s.)

Ben üşüdüm yatmaya gidiyorum, dualaşalım olur mu?

Sevgilerimleeea.s.

insanlar birbirini bulamasada dualar her zaman bulusurmus .. dualar musterek .. sanada iyi geceler canim

birmelek arkadasim tek basina neden gittin hastaneye yalnizmisin?..ben boyle dusundum yaaa yalniz degilsindir insallah..yalniz oma yaaaaa sarildim kaydirigubbakcemile

Gunler gecmiyo gunlerrrr...ne yapacagimi sasirdim..ya bisiy sorucam nerde okumustum acaba ?? kafamçokkarıştı persembe gunu doktora gidicem muhtemelen kalp atislarini duyabilicez bu ilk ziyaretimizde (hamile oldugumu anladiktan snra yani) bebegin kalp atislarindan cinsiyetini anlasilabiliyormus dogru mubu bilginiz var mi bu konuda varsa yazin persembeye kadar bilmek istiyorum,anneciklere sevgileeeer :içelim:

Günaydınnnn!! Burada en az uyuyan benim herhaldekaydirigubbakcemile3
Söylediğin çok ilginç, ilk defa duyuyorum böyle bişeyi:uhm: Yaa bi kalp atışını duysam kız mı erkek mi hiç önemli değil, sağlıklı akıllı fikirli olsunda:Saruboceq:

Herkese günaydıın!

Kızlar yeni topik açılmış ben baya bi geç farkettim yaa ben de diyorum Ağuıstos annelerine niye kimse bişey yazmıyo kaydirigubbakcemile3 bu hamilelik beni biraz salaklaştırdı sanki kafam eskisi kadar çalışmıyo bi tuhaf oldum kaydirigubbakcemile3

Dün doktorumun isteğiyle progesteronuma baktırdım bugün sonucu aldım şimdi de doktora ulaşamıyorum çatlicam meraktan... normal değerler 4,75 - 50,75 arası gösteriyor ama benimki 69,5! Yüksek olması iyi bir şey sanırım ama bu kadar yüksek olması normal midir ki? Siz bu tahlili yaptırdınız mı nasıl sonuçlarınız?

Canım ilk sayfadaki listede Satın 5 Kasım görünüyor ona göre bu değer çok düşük canım ya, benim Satım 6 Kasım 7 hafta önce yaptırdığım son testde hcg değerim 1.548,22 idi.

Canım ilk sayfadaki listede Satın 5 Kasım görünüyor ona göre bu değer çok düşük canım ya, benim Satım 6 Kasım 7 hafta önce yaptırdığım son testde hcg değerim 1.548,22 idi.

hcg değil ama canım bu progesteron hormonu. Benim bir önceki hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı da dr. özellikle bu testi istedi hemen, düşüğü engelleyen bi hormon progesteron... Ama bu sefer de normal değerlerin üstünde işte...

Benim hcg cmt. günü 442ydi ama SAT yanıltıcı benim biraz, 1 hafta geç yumurtlama oldu çünkü ultrasondan söylemişti dr. döllenmeden önce... Yani SAT 12 KAsım gibi oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…