2010 Ağustos Anneleri

oo neler öğrendim bulantısı az olanların oğlu oluyormuş çünkü bhcgleri düşük oluyormuş güya

Esteryacım, doktor sana tam emin olmayarak erkek mi demişti? seninde 50 nin altında çıkıyor oranın.. ee ozaman doğru olmuyor mu?

kızlar şimdi şunu KK nın bir forumunda okudum :)))

alıntıdır" benım bebegım ıkılı testte 12.08 cıktı ama kızzzzzzzzzzzz benımkı tutmadı cın takvımı ve tum hersey erkek dedı ama kıssssssssss hihi "

sanırım herkesde tutmuyor bu da

Şimdi canım benim şöyle anlatayım: Türk dili Orhunlar zamanına kadar dayanır aslında. Ancak ilk kez Anadoluya göç eden oğuzlar bu dili şimdiki (şimdiki dediysem yabancı dillerden uzak hali) haline getirmişlerdir. Anadolu selçukluları oğuz türkçesini bırakıp farsçayı resmi dil haline getirmişlerdir. Bu yüzden türkçenin tarihi gelişimi durmuştur. Ta ki 19.yyda tanzimat dönemine kadar...

Pisi pisim saol canım arkadaşım bu bilgi de bana şimdilik yeter..muckkkkk

Kızlar ben progesteron kremimi kullanmaya gidiyorum..sıktıktan sonra biraz uzanmam gerekiyor...1 saat sonra falan aranıza geri döneceğim..

beni bekleyin anacağııımmmmmm

ona bakarsak zaten karnımı sivri burnumu eğri hiçbiri tutmuyor valla allatan usg nin olmadığı dönemlerde hamile kalmamışız biz kafayı yermişisz:))

kızlarr araştırdım gördüm ki hala şansa bağlıyız tutan da var tutmayanda .. tutanlarınkilerde sanırım biraz şans... bana yine 1 ay bekleme kapısı göründüü :)

Evett Hiksoslar hakkında araştırmam bitmiştir. Hiksoslar Türk kavmi değil, israil kökünden gelen bir kavimmiş...

kızlllaarrr bende ruyamd 2 gundur erkek cocugum olmusss kuccagımzıda hayırlara gelsın ama tersımı cıkar ruyaların :)) yoksa gerckten oglummu olucak dıye dusunmeden edemıyorumm. bazı ruya tabırlerınde tersı cıkar kızın olur dıyor anlam weremedım. bılınçaltımı acaba? warmı oyle ruya gorenn..

Çok sevdim bu lafını'' beğenmeyen varsa işten çıkarır'' süpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…