oo neler öğrendim bulantısı az olanların oğlu oluyormuş çünkü bhcgleri düşük oluyormuş güya
Ya canım benim sana sorayım aramızdaki tarih kurdu olarak belki sen bana cevap verebilirsin..Türk dili nerede ve hangi kavim tarafından ilk kullanılmaya başladı sen biliyor musun ? internetten araştırmak istedim ama istediğim bilgilere ulaşamadım...türkiyeye gittiğimde kitap almayı düşünüyordum ama sen biliyorsan bir kısa bilgi rica etsem..
Arkadaşlar bu konu bebek ile ilgili değil ama affedin ne olur geçen gün buarad italyan arkadaşlar sordular ve bilemediğim için utandım açıkçası..Tarih bilgim iyidir aslında ama osmanlı ve yakın tarihim iyiymiş anlaşılan
oo neler öğrendim bulantısı az olanların oğlu oluyormuş çünkü bhcgleri düşük oluyormuş güya
Pisi pisim saol canım arkadaşım bu bilgi de bana şimdilik yeter..muckkkkk
Şimdi canım benim şöyle anlatayım: Türk dili Orhunlar zamanına kadar dayanır aslında. Ancak ilk kez Anadoluya göç eden oğuzlar bu dili şimdiki (şimdiki dediysem yabancı dillerden uzak hali) haline getirmişlerdir. Anadolu selçukluları oğuz türkçesini bırakıp farsçayı resmi dil haline getirmişlerdir. Bu yüzden türkçenin tarihi gelişimi durmuştur. Ta ki 19.yyda tanzimat dönemine kadar...
soho sen annenin karnında nasıl bekledin 9 ay :)
Çatlak kremi kullanan var mı
hiç susmuyorlar ki hallisnacım.. daha 2 ay önce zam yapıldı ama bana verilmesi gerekenin çok altında bir zamdı ki söz vermişti.. sen de hakettiğini alacaksın diye...neyse bu ayrı.. şimdi bu lafları hatırlatılınca kendisine sevgili başkanımıza beğenmeyen varsa çıkar gider diyor... bu ay satışlar çok düşüktü.. kendi müdürümde başka bişeyime kızmış olacak ki laf sokar gibi ... başkan listeyi göredü köpürüyor köpürüyor deyip laf batırıyr ben zaten ayın ilk yarısında yoktum izindeydim.. bir de bu maaş için daha fazla efor sarfedemiyorum... artık düşünüyorum ki yakın zamanda kendisine de ileticem bunu
"beğenmeyen varsa işten çıkarır"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?