arkadaşlar nekadar cok erkek bebişimiz olmuş allah herkese istediğini sağlıklı sıhhatli versin.kız bebişler sonradan oratya cıkıp gecekmi ne erkekleri
sac kestırmek konusunda ben daha yenı kestırdım...cok uzamıstı belıme gelıyodu.. bakmak zor oluyo.. kendımı usutcem dıye kestırdım bende... gercekten oluyo mu bısey??
Sohocum guzel dileklerin icin cok tekkur ederim cnm,
Bu devirde cocuk yetistirmek beni gerçekten korkutuyor aslında..
canim ne olacakki...ben kac kere kestirdim hamileyken birsey olmadi..sac kestirmeklen ne alakasi var,:)
anaaam baklavacım.. sen 16 haftalık olmuşssun yahuu :))) 4. ayın bitmiş seniiin... :)) ayy bugünleri gösteren Allahıma binlerce kez şükürler olsun... bizi bugünlere beraber getirdi :)) sağlıkla devam eder inş. şu bugünkü test sonuçlarını da alsak.. bugün çok fazla güzel haber alıcaz inşş. :)) :dance:
kız erkek fark etmez sağlıklı sıhhatli olsunlar hayrılı evlat olsunlar.haberleri gördükce tv de bir dağın başına gidip orda yaşayım diyorum insanın psikolojisi bozuluyor
haklisin canim......rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin...tv ye gerek bile yok...en yakinlarimizda bile görüyoruz hayirsiz evlatlari...hatta icimden diyorum bazen..rabbim banada böyle hayirsiz evlat verecegine hic vermesin diyorum....kız erkek fark etmez sağlıklı sıhhatli olsunlar hayrılı evlat olsunlar.haberleri gördükce tv de bir dağın başına gidip orda yaşayım diyorum insanın psikolojisi bozuluyor
sagol canim...hareketlerini hafiften hissediyorum artik...insallah güzel haberlerinle gelirsin canim..:)
haklisin canim......rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin...tv ye gerek bile yok...en yakinlarimizda bile görüyoruz hayirsiz evlatlari...hatta icimden diyorum bazen..rabbim banada böyle hayirsiz evlat verecegine hic vermesin diyorum....
kızlar bu haberi okuyun milliyette
Doğum yapacak karısını hastaneye kadar yetiştiren koca, karısı tam giriş kapısında yere yığılınca şok oldu.
32 yaşındaki anne adayı Caroline Meech, bebeği Alice'in doğumunun her anının güvenlik kamerasınca kaydedildiğinin farkında değildi.
Caroline, "Dönüp baktığımda kesinlikle planladığım gibi bir durum değildi, ama kesinlikle komik bir durumdu." açıklamasını yapıp ekliyor,
"Ebeler benden kapıdan uzaklaşmamı istediler, çünkü her hareketimde otomatik kapı açılıyordu. Güvenlik kamerası kayıtlarını izlerken gülmekten kendimi alamadım."
"Görüntülerin biraz işlenmiş versiyonu elimizde. Sonuçta insanların görmesini istemediğim kimi görüntüleri eledik. Belki Alice 18 yaşına geldiğinde kendisine hediye edebiliriz"
"Bebeğin geldiğini hissettiğimi Mike'a söyledim, yoldayken suyumun geldiğini hissettim, ona hızlı sürmesini söyleyip, bacaklarımı çapraz tutmaya çalıştım"
"Hızla park yerine girdik, arabadan atladım doğumhanenin girişine kadar yetişebildim" şeklinde konuşan Caroline, sonuçta kendisi ve bebeğinin sağlıklı olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Hastane personeli, çifte video görüntülerinin bir kopyasını hediye olarak verdi.
burda cok fazla kar yagdi...bir metre oldu herhalde...hic bu kadar kar yagmamisti almanyada...sanirim her yerde öyle bu sene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?