hosgeldin canim...senin hamislik nasil gidiyo..
kızlar hepinize selam.ben bu topiğe daha önce girip listeye ismimi yazdırmıştım fakar bir daha girmeye fırsat bulamamıştım. mafoldumben
bende 12+1 bir günlük hamileyim ve 26 ağustosta inşallah bebeğimi kucağıma alacağım. bebeğimin kalp atışlarını 8 haftalıkken duydum ve yarın tekrar kontrolüm var.
benide aranıza alırmısınız. a.s.
çok hoşbuldum canım. benim 7 haftalıkken bulantılarım başladı sabahları mutlaka yataktan kalkar kalkmaz çıkarıyordum affedersiniz. şimdi yavaş yavaş azalmaya başladı. ama tabi tiksindiğim bazı gıdalar oldu ayran, kıyma ve muz. senin nasıl gidiyo canım sen kaç haftalık hamişsin.
hoşgeldin canım
sanada hayırlı ve güzel hamilelikler olsun inşallah
Ben herseyden tıksındım yenı yenı yemek yıyebılıyorum.. ama kahvaltı tarzı daha cok sevıyorum... hıc sulu yemek yemegı ıstemıyorum hala.. bebegım beslenemıyecek dıye cok korkuyorum...
Ben herseyden tıksındım yenı yenı yemek yıyebılıyorum.. ama kahvaltı tarzı daha cok sevıyorum... hıc sulu yemek yemegı ıstemıyorum hala.. bebegım beslenemıyecek dıye cok korkuyorum...
ben 4 ayi bitirdim allahin izniylen cok sükür...benim cok az midem bulanmisti...ama hic istifra etmedim..simdi zaten tamamen gecti...
sağol bitanem allah hepimizi sağ salim meleklerimize kavuştursun inşallah.
herkes bişeylere aşeriyo sanırım bende kiraza aşeriyorum ama bulamıyoruz birde erik kızlar ya daha bunlarında mevsimine çok var ya :çok üzgünüm:
kızlar bu arada bende nivea nın bebe yağını aldım
sabah duştan sonra kullandım
ayy o kadar güzelki hem mis gibi koktum hemde yumuşacık oldum:))
günaydın herkese, gece hiç uyuyamadım bişe sorucam sizlere göbek deliğimin hizasında sol tarafımda bi ağrı var 3-5 sn. ağrıyo geçiyo ağrıyo geçiyo ben acaba bebeğim hareket ediyıorda kendine yer açmaya çalışıyorda onun ağrısımı acaba dedim ama geçmiyo sürekli var bie kasıklarım çok ağrıdı gece sizde de oluyormu böyle ağrılar korktum ben gece baya
günaydın herkese, gece hiç uyuyamadım bişe sorucam sizlere göbek deliğimin hizasında sol tarafımda bi ağrı var 3-5 sn. ağrıyo geçiyo ağrıyo geçiyo ben acaba bebeğim hareket ediyıorda kendine yer açmaya çalışıyorda onun ağrısımı acaba dedim ama geçmiyo sürekli var bie kasıklarım çok ağrıdı gece sizde de oluyormu böyle ağrılar korktum ben gece baya
kızlar bu arada bende nivea nın bebe yağını aldım
sabah duştan sonra kullandım
ayy o kadar güzelki hem mis gibi koktum hemde yumuşacık oldum:))
canım üzülme yavaş yavaş düzeliyormuş bulantıların bak. bebekler 3 aydan sonra annenin yediklerinden beslenirlermiş. benim bi arkadaşım vardı 9 ay boyunca hep kustu ve 4 kilo nur topu gibi bi bebek dünyaya getirdi.
aman kızlar gözünüzü seveyim vermeyin şu meyvelerin isimlerini.. canı isteyen olur okuyunca falan.. bulunmuyorlarda kolay kolay... lütfenn :))
ay canım haklısın valla
bendede oluyor hala ara sira öyle agrilar...özelikle aniden oturdugum yerden kalktigimda cok fena agri giriyo birden...kramp gibi..birde cok sinirli gergin oldugum zaman...bazende cok yoruldugumda agrilar oluyo ..artik daha dikkatli olmaya calisiyorum..cok fazla yormuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?