2010 Ağustos Anneleri

valla benim çinde de rustata akrabaların dediğine görede rüyalarda da (tersi çıktığını düşünüyoruz) hep erkek bi pıtısını görmek kaldı sanırım usgde

kizlar önceden dedecigim temiz kari alip üzrine pekmez döker yerdik...cok lezetli olurdu ben 6 yasindaydim ozamanlar....tabi ozamanlar kar daha temizdi..simdiki hava kirliliginde karda bir sürü sehir atiklari vardir herhalde......

valla benim çinde de rustata akrabaların dediğine görede rüyalarda da (tersi çıktığını düşünüyoruz) hep erkek bi pıtısını görmek kaldı sanırım usgde

benim diyer hamileliklerimde rüyamda ne gördüysem o cikti..bu seferde cikacakmi bakalim..allah bilir...saglikli olsunda bu cok daha önemli...hep aklina takiliyo insanin bebisim ne durumda iyi besleniyomu sagliklimi diye..

arkadaşlar herkese hayırlı cumalar.bugün bütün dualarımız kabul olsun inşallah.ve bişey sorcam.benim karnımda kahverengi çizgi çıktı.başka çıkan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…