var dımı ?benım ilk çocuğumda erkek çin takvimine görede 2.bebişimde erkek çıkıyo tabıkı allahtan başkası bılemez ama tutmayanlarda var sanırım.
maşallah maşallah Allah bize de nasip etisn tez zamanda inş :) iyi diyelim ii olalım canımcım :)
bende bu hamileligimde cin takvimine göre kiz..rus takvimine göre erkek diyo...bakalim hangisi dogru cikacak.:)
bende tutmuyo canim diyer cocuklarimda...ama rus takviminde tutuyo...ama ondanda bazi arkadaslarda tutmuyo...
Günaydın arkadaşlar...
günaydın kızlar,
foruma bayadır giremiyorum sürekli ş.dışına gidip geldiğim için.dün de biz doktora gittik(5 hafta sonra gel demişti).bizimki ensesini göstermedi bi türlü misafirliğe gidicem diye de aç gitmiştim biraz bizimki uyku modundaydı sanırım.doktor hareket ettirmeye çalıştı ama bizimki inat etti :) haftaya tekrar gidicem o yüzden,cinsiyet için daha erken dedi.ben erkek olsun istiyorum ama kısmet bakalım:) Allah gönlüme göre verir inşallahhepinizi öpüyorumm opuyorumnanaktan
ana bıde rus takvımı mı varmıs hanı nerde bakmam lazım... cın takvımıne gore kız dıyo benımde
günaydın canım
hoşgeldin nasılsınnn
ben bi şey anlamadım rusça bu:)
İyiyim kuzum ne yapayım?? Sen de iyisindir inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?