2010 Ağustos Anneleri

benimde çin takvimine göre erkek çıkıyo ama biz cinsiyetini öğrenemedik daha. ama erkek olacak gibi hissediyorum.

maşallah maşallah Allah bize de nasip etisn tez zamanda inş :) iyi diyelim ii olalım canımcım :)

Eh benimki biraz erken oldu ama... Zaten ilk seyirdiğinde de 11 haftalıktı, o da kıpraşmaymış.
İnşallah diyeceğim aslında da biraz can yakıyor kerata. Gaz sancısı gibi de değil maalesef; benim gaz sancım çok affedersiniz elektrik akımını andırıyordu, bu bayağı "güm" diye vuruyor, onun istemediği hiçbir şeyi yapamıyorum. Yaramaz kedim benim.. :asigim:

Günaydın arkadaşlar...

günaydın canım
hoşgeldin nasılsınnn

hoşgeldin canımm
nazlı seninkide demek:))
hayırlısı olsun canım 1 hafta sonra görürsün inşallah
Alalh hepimizin gönlüne göre versin hayırlısını versin

ben bi şey anlamadım rusça bu:)

kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizcinsiyetini söylüyor...(tabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek canım

erkek mı şaşrımadım herkeste erkek diyor zaten kendimi erkeğe hazırlamaya başladım şimdide kız çıkarsa bozulucam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…