kızlar herkese selamm.. benim gb halsizliği devam eden varmı ya?
hoşgeldin canım....
soho birden başlaması kötü mü? valla ben iyi gibiydim ama dün ve bugün değilim çok iyi beslenemiyorum sanırım
soho birden başlaması kötü mü? valla ben iyi gibiydim ama dün ve bugün değilim çok iyi beslenemiyorum sanırım
kızlar 2li teste aç gidilmiyo dimi eşim tutturdu aç gidiceksin kan tahilili diye hastaneyi arıyamıyıcam şimdi 100 kere arıyorum zaten herşeye
hoşbuldum inş. nasılsın ozicim kelebeklerin hareketlenmiş maşallah :)
sagol canım iyiyim sen nasılsın...evet bugün pek bi hareketliler....sabahın köründe kalktılar,hala bi hareketlilik bi hareketlilik korktum dr u aradım normal mi diye,normalmiş neyseki...
kızlar 2li teste aç gidilmiyo dimi eşim tutturdu aç gidiceksin kan tahilili diye hastaneyi arıyamıyıcam şimdi 100 kere arıyorum zaten herşeye
sagol canım iyiyim sen nasılsın...evet bugün pek bi hareketliler....sabahın köründe kalktılar,hala bi hareketlilik bi hareketlilik korktum dr u aradım normal mi diye,normalmiş neyseki...
amin canım....hepimiz saglıkla dogurup alırız kucagımıza inşallah...belki 3.de yaparsın hayatım bellimi olur...:)Kızlar aynı halsizlik bende de ilk hamile kaldığımdan beri var. Eve kendimi zor atıyorum ve hemen uyuyorum. İş yerinde de uyumamak için kendimi zor tutuyorum mesela şimdi bıraksalar akşama kadar deliksiz bir uyku çekerim.
Ozicelcius ne kadar güzel birden 3 çocuk annesi olucaksın. Hemde 2 kız bir erkek, gerçekten muhteşem bişey. Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hep hayalim 2 kızım 1 oğlum olmasıydı benim ama bunun için 3.cüyüde doğurmam gerekicek .
sagol canım merak etme seninkide yakında kıpırdanmaya başlar...benimkiler benden geç yatıp benden erken kalkıyolar....:)ozicelcius maşallah üçüz annesi olucaksın.. sağlıkla inşallahh.. bende ne zaman hissedicem merak ediyorum.. senin bebişlerin büyümüşler artık .)
hayır canım gidilmiyor.. hatta tok gitmen daha iyi.. daha hareketli oluyorlar :)))
ayyy canım anlatsana nasıl anlıyorsun uyandıklarını? senin nasıl kaldırıyorlar sabahları? Allahııımmm tez zamanda bize de nasip et bu duygularıııııı :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?