2010 Ağustos Anneleri

bende de kız çıkıyor... açabildim siteyi :)))

bende her ikisindede erkek
bakalım hayırlısı:))

Çabuk biter inşallah... :hulya:

:kedi:

kızlarrrr ben geldimmmmm.......

hoşgeldin özicim nasılsın
kelebekler nasıl?

merhaba bende ağustos anne adayıyım

hoşgeldin ebrucum
nasılsın
sanada hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar dilerim canım

arkadaşlar herkese hayırlı cumalar.bugün bütün dualarımız kabul olsun inşallah.ve bişey sorcam.benim karnımda kahverengi çizgi çıktı.başka çıkan varmı?

sağol canım inşallah Allah hepimzin dualarını kabul etsin :Saruboceq:
hayırlısıyla güzel ve sağlıklı hamilelikler geçirip sağlıkla sıhhatle meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
bende yok canım henüz öyle bi çizgi:CüvCüv:

teşekkür ederim canım

merhaba bebecan,
bende de çok hafif açık kahverengi bir çizgi var,
bunun adı linea nigraymış, hamilelik dönemindeki pigmentleşmeden kaynaklanıyormuş, ama ben cinsiyetle ilşkisi olduğunu sanmıyorum, ten rengine göre değişiyormuş, esmerlerde daha çok oluyormuş aslında ben açık tanliim ama...

benim karnımda çizgi yok sanırım bilmem dikkat etmedim olsa görürdüm herhalde.
eşim randevu almaya gitti hastaneye inş pzt sabah verirler:)

yok valla henüz en son almayı düşünüyorum kız olursa belli ne alacağım ama oğlum olursa bilmiyorum yani renk konusunu kafamda var ama almak istediğim model.

inşallah angelim.....o günleride görürsün...

amin canım inşallah

kızlar bebek odalarınızı hazırlamaya başladınızmı...gerci cogunuz için erken ama hızlı davranan varmı?

yok canım ya dediğin gibi erken ben zaten ev taşıcam mayıs gibi o yüzden taşındıktan sonra düşünüyorum inşallah

merhaba ben geldim

hoşgeldin sitarecim nasılsın cnm

yok valla henüz en son almayı düşünüyorum kız olursa belli ne alacağım ama oğlum olursa bilmiyorum yani renk konusunu kafamda var ama almak istediğim model.

bende karar veremiyorum...kızlara bir oda erkege başka bir oda yapsammı yoksa hepsi için tek bir odamı olsa karar veremiyorum...evim müsait aslında ama bilemiyorum...

benım cok uykum geldı uyumaya gıdıyorum o opuyorumnanaktanpuyorum hepınızı uyanınca gorusuruk... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

benım cok uykum geldı uyumaya gıdıyorum o opuyorumnanaktanpuyorum hepınızı uyanınca gorusuruk... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi uykular canım....
kızlar herkese selamm.. benim gb halsizliği devam eden varmı ya?

bu dönemlerde normal canım ya ....bi süre sonra daha hafifliyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…