- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
bende ona bakıyodum nasipde erkek mi var yoksa :):) bilmem ki değiştirsen mi acep .)))
Canım daha 4+5sin sen dur bakalım bak ben 7. haftama giriyorum anca başladı panik yapmaa yerimseniben
merhabalar, bugün yürüyüşe gittim duş aldım , üstüne de evi süpürdüm bir de süpürgeyi üst kata taşıdım dikkat ettim ama karnıma biraz ağrı girdi dinleniyorum canlarım. Benim de kasıklarımda şişlik var hele ki günlerdir koltuktaki yumurtalarımı terkedince anladım :)) Biraz iş yapınca hemen ağrı oldu. Benim de bulantım yok ama sindirim sistemim çok rahat değil. Görüşürüz , Sevgiler
benim eşim de geçen gün süpürgeyi kaldırmama izin vermedi, ama bilmiyorki koca damacanayı kucağıma alıp mutfağa götürdüğümü-tatlicadiarzu- ben de cok karın agrısı cektım ama sonra bıdaha elımı surmem, duysa boşar
bravoooooooo
valla ben eve gidince bırak kaldırmayı iş yapamıyorum. akşamları yemek yemiyoruz zaten biz meyve bitki çayı mısır falan. yemek yemeğe hiç alışmadım eşimde öyle rahatsız oluruz ama şimdi meyve yemeğe bile fırsatım yok hemen yatıyorum valla 2 öçamaşırlık çamaşırım var ufak odamda kurudu ama toplayacak insan yokkıslar yaaa... allahtan kocişin sesi çıkmıyor dün bir tente toplamış saolsun. hiç iş yapamaz oldum halsizimmm çokkk
kaydirigubbakcemile3:roflol:
Sizin işyeri eleman arıyor mu??:roflol:
Keşke hepimiz mesela bizim sitede otursaydık ne güzel olurdu , 60 tane hamiş beraber sürü halinde yürüyüşe çıkar, imece usulü işleri yapar sonra da muhabbet eder, hayaller kurardık. Çok makara olurdu hayal ettim de mesela güvenlikler hamişler geliyor kaçın falan diyormuş biz yürüyüşteyken :)) Eşlerimiz de hep birlikte spora gider deşarj olur , bizi çekiştirir dertleşirlerdi :))
herkese ii akşamlarr.. kıslar bende hamileyim.. bugün dr.a gittik. kesemizi de gördük. kalp atışları daha yoktu. 5 haftalık bu arada.. allah herkese nasip etsin bu duyguyu..
Cumartesi yaklaşıyor çok heyecanlanıyorum , nohut olmuşmudur acaba artık :)) Bu hafta artık listedeki çoğu kese görüldü yazıları , kalp atışı ile değişecek inşallah. Bu sene ne güzel bir yılbaşı hediyemiz var değil mi ?
Cnm bİtkİ Çayı zararlı mı? Anlamadım ben
Evet canım bazı bitki çayları adet söktürücü olduğu gibi erken doğum ve düşüklere (Allah korusun cümlemizi) sebep olabiliyomuş. Sadece su, süt ve süt ürünleri içiyoruz hamilelikte. Kahve ve çay açık olmak kaydıyla günde 2 taneden fazlası yasak
ben çayı hep açık içerim ama hergün saat 5 te kahve içerim şekersiz türk kahvesi zararlı mı bu da çayla çok aram yok zaten içmesem de olur yaniibuyrunnnnnnnnn
kızlar bulantı 7. haftada başlıyor demişsiniz ama. benim bulantım ilk haftadan başladı.
Sanırım sanada ocak sonu gibi diyebilir ne zaman dr.gideceksin
herkese ii akşamlarr.. kıslar bende hamileyim.. bugün dr.a gittik. kesemizi de gördük. kalp atışları daha yoktu. 5 haftalık bu arada.. allah herkese nasip etsin bu duyguyu..
merhabalar arkadaşlar ben doktordan geldim miniğim çok iyi gelişimi iyi sağlığı iyi bende bulantı dışında iyiyim allaha şükürler olsun allahım hepimiizin bebişlerini korusun sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
benim kontrollerim 15 günde bir oluyor o yüzden çabuk zaman geçiyor miyomum içinde bize sorun çıkarmıcak yerde o yönden iyi dedi allaha şükürler olsun geçen gittiğimden 700 gr vermişim oda normal dedi bulantı olunca ilk üç ayda kilo verilebiliyor dedi fazlada alamamı istiyor en kilolu ağustos annesi benim vallaopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
merhabalar arkadaşlar ben doktordan geldim miniğim çok iyi gelişimi iyi sağlığı iyi bende bulantı dışında iyiyim allaha şükürler olsun allahım hepimiizin bebişlerini korusun sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
benim kontrollerim 15 günde bir oluyor o yüzden çabuk zaman geçiyor miyomum içinde bize sorun çıkarmıcak yerde o yönden iyi dedi allaha şükürler olsun geçen gittiğimden 700 gr vermişim oda normal dedi bulantı olunca ilk üç ayda kilo verilebiliyor dedi fazlada alamamı istiyor en kilolu ağustos annesi benim vallaopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?