2010 Ağustos Anneleri

cocuklarım sosyal ve dost canlısı olacak şimdiden gösteriyolar ayol annelerine....daha ne olsun...anne tarafına cekmişler....:))))))

hımmm..demek ki bebişin büyümesine göre değişiyomuş..
ben de 13 haftalık sayılırım acaba sıkışık mı olmam lazım olmamam mı lazım :)

ay ne tatlı bi muhabbet :)
bebişler halay çekiyo içerde heralde oh üç bebiş halay başı kim acep :)
benim ki de tek başına sıkılcak garibim..

bende almayı düşünüyorum.. ben kenarlardan ayarlanabilen değil de beli saran lastik varya ondan istiyorum.. gerçi yaz hamilesi olcaz biz o lastik sıkabilir sıcak basar..

kim olacak benim cadılardan biridir...ogluşuma sıramı gelir onlardan...sitare bebeginin cinsiyeti bellimi...

he valla kızlar kaptırır mı oğluşuna :)
yok canım daha belli diil bakalım yarın ikili testim var inş görebiliriz. önceleri hep kız olsun diyodum çok istiyodum ama bugünlerde içimde bi his var sanki erkek olcak gibi..

bende almayı düşünüyorum.. ben kenarlardan ayarlanabilen değil de beli saran lastik varya ondan istiyorum.. gerçi yaz hamilesi olcaz biz o lastik sıkabilir sıcak basar..

bilmem ki :)) ozamanda havaya göre bişiler alırız.. kısa kapriler falan çok güzel yaa:)) hoş hamilelerde gelinler gibiler bence.. ne giyseler yakışıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

haklısın canım bu aralar her yerde yanı model hamile pantolonları var. hep geniş lastikli onlar da göbiş olmadığı için ben de durmadılar :) ben de en azından baharı bekliyim dedim. çünkü yazın fazla gelir eşofman tarzları. ben zayıfım göbişim anca nisan mayıs gibi çıkcak heralde..belki o zaman ince kumaştan keten falan gibi hamiş pompişleri çıkar.

bu arada kozyatağında tarafında oturan varsa bizim burda mothercare outleti var.. hamile ürünleri bulunuyo.. ben tişortler aldım yaza.. fiyatları 5,6,7'den başlıyo.. mesela askılı beyaz tişort aldım 4 tl.. çok çeşit yok ama yinede arada bakmak lazım.. bunun yanında bebek ürünleri de var.. mesela 7li askılı alttan çitçitli badi mağazada 40 tl felen (şimdi indirim varsa bilmiyorum) burda 27,90 gb.. emzirme sütyeni aldım 4 tl meselaa.. haberiniz olsun..

hımmm..demek ki bebişin büyümesine göre değişiyomuş..
ben de 13 haftalık sayılırım acaba sıkışık mı olmam lazım olmamam mı lazım :)

benimki 12 haftalık canım
artık sıkışma dedi
seninde ihtimal sıkışmaman lazım:kedi:

bilmem ki :)) ozamanda havaya göre bişiler alırız.. kısa kapriler falan çok güzel yaa:)) hoş hamilelerde gelinler gibiler bence.. ne giyseler yakışıyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay evet yaaaakaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ohh ne güzel canım
güle güle kullanın
benimde bakmam bulmam lazım indirimli ürünler
artık ben önümüzdeki aydan itibaren bakıcam inşallah

ben çoktan giymeye başladım hamile pantolonu gerçi zaten göbeğim vardı içime çekiyordum şimdi ohh bi saldım rahat rahat geziyorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…