2010 Ağustos Anneleri

Kızlar 2li testimi yaptırdım bu gün. bebğimi akranda izlemeye başladığım anda ağlamaya başladım bitene kadar. ne kadar güzel bir duygu bu ya. bizimki yüz üstü yatmış ve tekme atıyodu. doktor cinsiyetini göremedi çünki sağolsun bebişim bir türlü dönmedi. olsun ya içim o kadar rahat ki, kan sonuçları 16 şubatta çıkacak. şimdilik diğer ölçümler çok güzel dedi doktor. ense kalınlığı 1,4 çıktı. buda iymiş. çok mutluyum çok.

bugün yaptırdım canım, ense kalınlığı 1,7 çıktı.Herşeyi inceledi doktor.Çok iyi dedi.Kan testi pazartesi çıkıcak. :CüvCüv:

yok canım sana dememiştim seni biliyorum :)) karıştı yanlış alıntı yaptım sanırsam... aspirine sordum ben :)

işte geldi bizim test kızlarıı... yavaş yavaş güzel haberler gelir artıkın...

sercumacım çok tebrik ederim canım.. allah sonuna kadar böyle sağlıkla devam etmeyi nasip etsin.. Kan sonuçların da tertemiz çıkar hayırlısıyla inş. hiç kafana takma :)) benimkinin de 1,4 çıkmıştı :)))

nassı yani benneyaptımki ne mahkemesi ne celp kağıdı kuşum? ne diosun? hayırdır inş

hoşgeldin canımmm
maşallah
senin sonuçta güzel çıktı
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

tebrik ederim canım. gözün aydın kucağına da sağ salim alırsın inş.

bende ikili test sonuçlarımı gösterdim doktora geldim:)
dr.temiz çıkmış gayet güzel dedi çok şükür.

maşallah canım maşalllah :))) ayy ne güzel yağsın mutlu haberler yağsıınn :))) diğer kızlar da mutlu haberlerle gelir inş. :Saruboceq:

nassı yani benneyaptımki ne mahkemesi ne celp kağıdı kuşum? ne diosun? hayırdır inş

Aaa söylemedim mi ben size? Enee boşanıyorum ben... DEERRRMİŞİİİM.

Şaka bir yana, annemin veraset ilamı çıkacak ya, mahkeme gün veriyor dava açılıyor; 1 şahitle duruşmaya gidiliyor. Annemi eşim gömdü (resmen) onunla çıkacağım ben de duruşmaya.
Veraseti çıktıktan sonra malı mülkü kaldıysa, yaşadığı il/ilçenin belediye (tapu işleri için) ve vergi dairesine başvurmak gerekiyor 4 ay içinde, yoksa cezası var.
Otobüs yasak,9 saat yol, zaten uçak da aynı paraya geliyor, hem 1 saat sürüyor, öyle işte.

ay canımmmm çok güzel
ne güzel bi gün
çok şükür Rabbime hep güzel haberler alıyoruz
maşallahhhhhh

deli kızzz:kedi:
iyi yolculuklar canım sana şimdiden
Allah işinizi rast getirsinn:Saruboceq:

1 mart randevu günüm.iple çekeceğim.:):)

dr.beklerken hep gebeler geldi hepsinin göbiş çıkmış oturamıyolar ağrıları var belli.benimkide hemen çıksa diyortum :)eskiden pire gibiydim bi orda bi burda hızlı atik şimdi biraz ağırlaştı hareketlerim.koca göbikle naısl olacağım acaba...

Tebrik eden bütün arkadaşlara teşekkür ederim, allah hepimizin bebişlerini korusun inşallah.

ayy ilk bir an alt satırları görmedim.. böle içim bir buz kestii akannehir böle şaka yapılır mı kızzzz klava:

ayyy neyse... kolay gelsin canım.. ozaman istanbula geliş tarihini öyle bir ayarla ki biz de seni görelim nasıl fikir ama :dance:

herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben biz bügün pek bi iyiyiz havanın güneşli ve sıcak olmasındandır muhtemelen zemuszemus
burda çok güzel bi hava var
ne güzel tüm arkadaşlar mutlu haberlerle geliyolar
bende yarın sonucumu alıp doktora göstermeye gidicem umarım bende size güzel haberler veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…