2010 Ağustos Anneleri

sohocum pzt allah izin verirse 2li testim bebeğimi görücem inşallah.
bu arada pasta işini hallettim gibi kaynıma söyledim o alıcak akşam orda oluruz bizde en azından bomboş olmamış olur

deli kızzz:kedi:
iyi yolculuklar canım sana şimdiden
Allah işinizi rast getirsinn:Saruboceq:

Dur bakalım akşam benim cıvır gelsin de bakacağız artık.

Eşimin iş temposu çok yoğun olduğu için ona bağlı ayarlamak tarihleri. Yine de bir rica ederim. Ben de çok isterim sizleri görmek... Kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm :roflol:

merhaba güzel anne adayları nasılsınız bakalım ben çalıştığım için sohbetlerinize katılamıyorum.Ama arada gelip merak ettiklerimi sizinle paylaşmak istiyorum bunun için sorularıma cevap veren arkdaşlara teşekkür ederim.Kızlar mide yanması yaşayan var MI .Ayrıca yarın bende bebeğimi görmeye gidicem 2 test için gidicem ayrıca ama eğer ense kalınlığında bir problem çıkmazsa kan testini yaptırmayacağım..

Herkese merhaba,
Kaç gündür yoğunluktan selam veremedim. Bugün güzel haberlerimi paylaşayım sizlerle...
Bugün doktor randevümüz vardı. 13+6 çıktı miniğimiz. secdeye kapanmış gibi duruyor dedi doktor:)Hareketlerini de gördük. Ama henüz cinsiyetini göstermedi. Biraz daha sabredin bakalım diyor. ıkili testten bahsetti doktorum. anormal bir sonuç çıkması durumunda bir önlem vs. alınabiliyormu diye sordum. hayır, tek çarenin aldırmak olduğunu söyledi. Rabbim öylesini uygun görmüşse yapacak birşey yok. Aldırmayı falan da düşünmeyeceğim için testi yaptırmak istemediğimi söyledim. Doktorum da gayet doğal karşıladı. Hiç gerek yok öyleyse dedi. Zaten hastalıklar konusunda yeterince takıntılı bir insanım, test sonucunu kafama takmak istemiyorum.
Şimdi merakla bir ay sonraki kontrolü bekleyeceğiz, belki o zaman cinsiyetini gösterir diye...

Diğer meraklı anne adayları da güzel haberlerle dönerler inş. kontrollerden...

bu arada benimle aynı haftada olan arkadaşlar, bu aya kadar ikili test dışında başka bir tahlil yaptırdınız mı?

herkese selam ve sevgiler...

gelirsin canım artık.. zoru atlattın sen de :))

sohocum pzt allah izin verirse 2li testim bebeğimi görücem inşallah.
bu arada pasta işini hallettim gibi kaynıma söyledim o alıcak akşam orda oluruz bizde en azından bomboş olmamış olur

inş. inş. senin de hayırlı haberlerin tez zamanda gelir :)) pasta işine de çok sevindim.. evet en azından bomboş olmamış olur :)

Hoşgeldin canım... Güzel haberlerle geleceğine adım gibi eminim, içini ferah tut... olumunekankayizsmile

merhaba canım hoşgeldin ne güzel güneşli havalar:))
ankarada 2 ay daha zor güneşi görmek:))
merak erme güzel sonuçlar çıkıcak canım
pzt ben alıcam sonucumu:kedi:

hadi bakalım hayırlısı:))

merhaba canım hoşgeldin
mide yanması var bende hemde hat safhada zaten reflüde vardı bu hafta gidip konuşcam doktorla bakalım
kan testini neden yaptırmıcaksın cnm?

hoşgeldin canımm
hayırlısı olsun hakkındaaa:Saruboceq:
hepimizin hakkında :Saruboceq:

Cnm bendede yanma ve ekşime çok oluyodu ama artık hafifledi, birde bişey yedikten sonra hemen uzanmamaya çelışıyoru. buda işe yaradı.bende 2li testi bugün yaptırdım.ense kalınlığı 1,4 çıktı ve buda normalmiş ancak kan testinide mutlaka istiyorlar. benden 1.trimester down sendromu diye bir test için kan aldılar.yani test kartımda öyle yazıyo. heralde buda önemlidir diye düşünüyorum

hoşgeldiin arkadaşım.. ben de henüz mide yanması derdi yok.. ama yakında başlayabilir.. 2li test için tamamen senin istediğine bağlı herşey.. benim gittiğim hastanede ikisini de yaptırmak zorunda olduğumu eğer yaptırmazsam testimin geçersiz olacağını söylediler.. ki ense kalınlığı iyi çıktıktan sonra kan testi benim gözümde çok da değerli değil... altı üstü bir makine senin risk oranını hesaplıyor. yaptırmamanın sana bir zararı olacağını düşünmüyorum..

takdir senin canım :)) Allah hakkında hayırlısını versin :)

Arkadaşlar hepinize merhabalar,
bende dün akşam ikili test için doktara gittim ölcümleri yaptı ense kalınlığını ölçtü (1.13 çıktı) el ayak parmaklarını saydı kalp ile ilgili şeylere baktı yani baya bi inceledi ve herşeyin yolunda olduğu değerlerin çok iyi olduğunu söyledi veeeee okadar dualar ettim ki içten içe kızım olması için doktorda %80 kız dedi eşimde bende çok mutlu olduk inşallah herkezin gönlündeki olur

inşallah canımmkaydirigubbakcemile5
ee nasılsın neler yapıyosun bakim
göbeğin çıktımı hiç
sen evdesin dimi canımmm

evet cnm ben evdeyim çalışmıyorum
benim zaten öncesinden de biraz göbeğim vardı ama şimdi biraz daha fazla oldu pantolonlarımın üst düğmesini kapattığımda sıkıyolar artık

ohhh ne güzel cnm ense kalınlığıda iyi çıkmış cinsiyetide istediğin gibi
allah inş. bizimde gönlümüze göre verirde bizde bi an önce öğreniriz

Çok sevindim arkadaşım, en yakın zamanda tepikler inşallah ( ben de tepikleniyorum, canım yanıyor ama çok güzel duygu, vallahi beddua değil).

arkadaşlar bana müsade..
bi ağırlık çöktü üstüme
kestiricem azcık zaten buaralar geceleri kesintisiz uyuyamıorum takviye yapayım kendime.

amma kafiyeli oldu he :)
görüşmek üzere..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…