Arkadaşlar hepinize merhabalar,
bende dün akşam ikili test için doktara gittim ölcümleri yaptı ense kalınlığını ölçtü (1.13 çıktı) el ayak parmaklarını saydı kalp ile ilgili şeylere baktı yani baya bi inceledi ve herşeyin yolunda olduğu değerlerin çok iyi olduğunu söyledi veeeee okadar dualar ettim ki içten içe kızım olması için doktorda %80 kız dedi eşimde bende çok mutlu olduk inşallah herkezin gönlündeki olur
arkadaşlar bana müsade..
bi ağırlık çöktü üstüme
kestiricem azcık zaten buaralar geceleri kesintisiz uyuyamıorum takviye yapayım kendime.
amma kafiyeli oldu he :)
görüşmek üzere..opuyorumnanaktan
Ben de kaçayım bayanlar, kendinize iyi bakın...
ohhh ne güzel cnm ense kalınlığıda iyi çıkmış cinsiyetide istediğin gibi
allah inş. bizimde gönlümüze göre verirde bizde bi an önce öğreniriz
Çok sevindim arkadaşım, en yakın zamanda tepikler inşallah ( ben de tepikleniyorum, canım yanıyor ama çok güzel duygu, vallahi beddua değil).
aylacım çok ama çok tebrik ederim Allah sonuna kadar böyle nasip etsin sağlıcakla kucağına aldığını göstersin inş. ne güzel Allah gönlünüze göre vermiş :))
Canım çok sağol güzel dileklerin için inşallah allh seninde gönlüne göre verir ama senin bebek biraz utangaç herhalde baksana hala göstermemiş cinsiyetini sakın kız olmasın
Arkadaşlar hepinize merhabalar,
bende dün akşam ikili test için doktara gittim ölcümleri yaptı ense kalınlığını ölçtü (1.13 çıktı) el ayak parmaklarını saydı kalp ile ilgili şeylere baktı yani baya bi inceledi ve herşeyin yolunda olduğu değerlerin çok iyi olduğunu söyledi veeeee okadar dualar ettim ki içten içe kızım olması için doktorda %80 kız dedi eşimde bende çok mutlu olduk inşallah herkezin gönlündeki olur
evet cnm ben evdeyim çalışmıyorum
benim zaten öncesinden de biraz göbeğim vardı ama şimdi biraz daha fazla oldu pantolonlarımın üst düğmesini kapattığımda sıkıyolar artık
arkadaşlar bana müsade..
bi ağırlık çöktü üstüme
kestiricem azcık zaten buaralar geceleri kesintisiz uyuyamıorum takviye yapayım kendime.
amma kafiyeli oldu he :)
görüşmek üzere..opuyorumnanaktan
Ben de kaçayım bayanlar, kendinize iyi bakın...
ya ben gördüğümde 16.5 mm daha özledim ya pzt iple çekiyorum.
laluz ben geçen haftalar çok çektim mide yanmasını ama şimdi geçti çok şükür yediklerimizle alakalı sanırım yağlı yiyince yanıyor galiba anlamadım
saol sohocum gelicem inş.
bana dua edin yarın teste gitmeden önce gelemezsem artık. dilerim güzel haberlerle gelirim.
Kızlarrrr ben geldimmmmmmm...ayy bebeğimin 2li testini yaptırdık biliyorsunuz..1.5 cm çıktı doktorumuz herşey çok normal ve olması gerektiği gibi dedi...7 cm olmuş benim kuşum ama cinsiyetini öğrenemedik :)) doktor henüz erken söyleyemem dedi..kan testimizin sonuçları için hazır olunca arayacaklar..Allahıma çok şükür bebeğimiz hoppidi hoppidi oynayıp durdu bize :sm_cool:
Kızlarrrr ben geldimmmmmmm...ayy bebeğimin 2li testini yaptırdık biliyorsunuz..1.5 cm çıktı doktorumuz herşey çok normal ve olması gerektiği gibi dedi...7 cm olmuş benim kuşum ama cinsiyetini öğrenemedik :)) doktor henüz erken söyleyemem dedi..kan testimizin sonuçları için hazır olunca arayacaklar..Allahıma çok şükür bebeğimiz hoppidi hoppidi oynayıp durdu bize :sm_cool:
ohh ne güzel iyi haberler geliyor maşallah bebişlerimize allah nazarlardan saklasın darısı bizlerin başına inşallahh
hoşgeldinnnnnnzemuszemus
herşey yolunda demek çok şükürrrzemuszemus
7 cm mi:kedi:eminmisin canım:kedi:
kızlar ben geldimmm.... italyadan gözün aydın canım...
hoşgeldin cnm maşalah bebişine ne kadar güzel kocam olmuş bile
herşeyin güzel çıkmasınada çok sevindim hihoyyyt
Hoşgeldinnnnnn ne güzel ne güzel herkez güzel haberler veriyor ama benim bebeğim hoppidi hoppidi oynamadı ya sadece hıçkırdı durdu:)
canım doktorun cinsiyetini göremedimi yoksa erken olduğu için bakmadımı?
Aynen canım yaaa ben onu sağlıkla gördüm ya amannn varsın göstermesin cinsiyetini henüz..yani ağlamak istiyorum mutluluktan desem kızlar sanırım beni en iyi sizler anlarsınız ....İtalyadan çok tebrik ederim cnm,allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. bu arada benimkide göstermedi kendini, olsun gördümya ben onu o yetti
Amiinnnnnn canım amiinnnnnnnn...
evet canım eminim 7 cm olmuş dedi neden böyle sordun ki ???? bilmiyorumkismile
çokkkk teşekkürler bugün eşime seni anlattım normal yoldan 3 tane melek bekliyor diye..çok hoşuna gitti..zemuszemus
Meralcim canım çok teşekkür ederim....
Baktı ama artık göremedi mi söylemek mi istemedi anlamadım..eşim inatla sordu çünkü..bakalım 22 sinde yeniden gideceğiz doktora o zaman belki belli olur hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?