2010 Ağustos Anneleri

ne bileyim canım
7 cm baya uzun geldi aramızda pek fark yokta ondan
benim bebeğim başından poposuna 42.2 mm çıktı hadi bacaklarıda say 1 cm.
ondan sordum yanlış anlama bitanecimmm
Burcucuğum hiiçççççç bunu dert etme birincisi aramızda 1 hafta var ..ben ayın 2 sinde yani senin kadarken gittiğimde 5.5 cm çıkmıştı ve doktor 3 gün önden gidiyor demişti..birde bu bebekten bebeğe göre değişir..önümüzdeki ay bir bakarsın sen benim önüme geçmişsin..

şimdi baktımda internetten 12.haftanın sonunda boyu 7 cm civarında diyor
belkide ben yanlış anlamışımdır italyandan cım
doktorun dediği başka bi ölçümdü canımcım :kedi:

Aynen canım yaaa ben onu sağlıkla gördüm ya amannn varsın göstermesin cinsiyetini henüz..yani ağlamak istiyorum mutluluktan desem kızlar sanırım beni en iyi sizler anlarsınız ....

evet seni en iyi biz anlarız:)))

ben eve gidince şu ultrson kağıdına iyice bakayım
moralim bozulcak gibi
ama kesin yanlış anladım doktoru:kedi:

anaaamm Pınarım... şekerim nerdesin gözüm yollarda kaldıııı.... çook ama çook tebrik ederiiimmm... ayy çok sevindim anlatamam opuyorumnanaktan ... maşallah maşallah...
allah gönlüne göre veriyor ne güzel... sonuna kadar hep böyle sağlıcakla inş.

hadi Aslı da gelse de artık... stresimiz bitse...

Gebeliğin ılk 13 haftalık döneminde ultrasonografi ölçümlerinde bebeğinizin baş-popo mesafesi (CRL=crown-rump length), yani oturma boyu ölçülür[
demekki bebeğimin oturma mesafesi ölçüldü dimi yani baya bir fark olur herhaldee/I]

moralim bozulcak gibi
[/QUOTE]

Canım bende 12+1 dün ikili test yapmıştım şimdi yanımda hemen baktım benimde 59 mm
yazıyor bi sorun yoktur takma kafanı
İtalyadan arkadaşın dediği gibi gebelikte 1 günde bile çok şey değişebiliyor oz yüzden sakın böyle şeyleri kafana takma

Özlemciimmmmm gördün mü teyzesi seninki neler yaptı neler....çok saol birtanem..asli yivruumm gelmiştir diye düşünmüştüm bende geçmiş okuyamadım çünkü ..umarım herşey yolundadır..

moralim bozulcak gibi

Canım bende 12+1 dün ikili test yapmıştım şimdi yanımda hemen baktım benimde 59 mm
İtalyadan arkadaşın dediği gibi gebelikte 1 günde bile çok şey değişebiliyor oz yüzden sakın böyle şeyleri kafana takma [/QUOTE]

benimkide 1+1 58mm cnm , doktorda gayet normal dedi, hızlı büyüyo annesi bak 3 günde bile büyür o

moralim bozulcak gibi

İtalyadan arkadaşın dediği gibi gebelikte 1 günde bile çok şey değişebiliyor oz yüzden sakın böyle şeyleri kafana takma [/QUOTE]

hmm anladım cnm
o zaman dediğin gibi bir sorun yoktur
ne bileyim baya minik geldide o yüzden bi acayip oldum:kedi:

benimkide 12+1 58mm cnm , doktorda gayet normal dedi, hızlı büyüyo annesi bak 3 günde bile büyür o[/QUOTE]

evet seni en iyi biz anlarız:)))

moralim bozulcak gibi
Ahh Burcucum valla kendime kızdım şimdi neden söyledim diye..birtanem lütfen bozma moralini her bebeğin büyüme hızı farklıdır lütfen inan bana..bir problem olsa doktorun sana söylemezmiydi sanki..ayy lütfennn bozma moralini ve özürdilerim gerçekten içine boşu boşuna kurt düşürdüm (((((

hmm anladım cnm
[/QUOTE]

canlaaarr.. canlaaarrr :))) ikinizde yanlış algılıyorsunuz birbirinizi :)) durun açıklayacağııımmm

benimkide 12+1 58mm cnm , doktorda gayet normal dedi, hızlı büyüyo annesi bak 3 günde bile büyür o
[/QUOTE]

belkide öledir canımmm yani inşallah

saçmalama pınarcım ne özürü
bilmediğimiz çok şey var ve çok hassasız bu konuda ondan hemne en kötüyü düşünüyoruz:)
moralimi bozmadım ama içime azcık kurt düştü
ama dediğin gibi bi problem olsaydıda doktor söylerdi dimi?

hmm anladım cnm

canlaaarr.. canlaaarrr :))) ikinizde yanlış algılıyorsunuz birbirinizi :)) durun açıklayacağııımmm[/QUOTE]

bekliyorum canımmmm:kedi:

ne bileyim canım
7 cm baya uzun geldi aramızda pek fark yokta ondan
benim bebeğim başından poposuna 42.2 mm çıktı hadi bacaklarıda say 1 cm.
ondan sordum yanlış anlama bitanecimmm

canlar :))) angelcım :)) senin bebeğin de yaklaşık bacaklarını da hesaba katarsak 7 cm dir . senin 42,2 dediğin bile 4 cm 2mm anlamına geliyor.. 1 cm = 10mm :))) bebeğinde bişey yok yani :)))

oldu mu şekerim için rahatladı mı :) arayı mm ve cm hesabı karıştırıyor :)))

farz-ı misal benim bebeğim de yaklaşık 2 hafta önce 58,8mm idi :))) herşey gayet normal yani :)))

öylemi dersin biriciğimmm:kedi:
ben hiç bilmiyorum ki ne ne anlama geliyor

Ayyy benim bal böcüğüm hemen nasıl açıklarmışşşşş.....gel kız bi öpüüümmmm yanacığından opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…