2010 Ağustos Anneleri

dmy cim geçmiş olsun canımbebişinle beraber bu rahatsızlığın üstesinden geleceğinize inanıyorum.dinlenmene bak ,hiç bişeyede üzülme.hayırlı haberlerini bekliyoruz

Çok teşekkür ederim arkadaşım desteğin için. İnşallah düzelicek... iyi şeyler düşünüyorum ki iyi şeyler olsun...

Doktora gittim bugün 30. haftaya kadar plasentanın yukarı çıkması beklenir çıkmazsa 36. haftada sezeryanla doğum yapılır dedi. Tabi arada kanama olmaması ümidiyle... Bol bol dinlen az gez dedi. Bakalım dua ediyorum ve dinleniyorum başka hiçbişey gelmiyor elden Çok üzgünüm çoook

canımm Allah yardımcın olsun
inşallah düzelir olmazsada herşeyin bi çaresi var merak etme sen
Allah ım bi yoluna koymuştur:Saruboceq:

öp öpp opuyorumnanaktan

:icecream:

Çokkk geçmiş olsun umarım tez zamanda herşey normale döner ve sende yatmaktan kurtulursun..çokkkk zor olduğunu biliyorum çünkü ..

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. ınşallah Allah hepimizin bebişlerini hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder.

kıslar ben çıkıyoruuummm :))) herkese dolu dolu muhteşem bir hafta sonu tatili dileriimm :))) bebişlerinizle mutlu günler dilerim... :))) hafta sonu çok yazmayınn... sonra oku oku bitmiyor.. pazartesi görüşmek üzere.. hepinzi öptüüümmm opuyorumnanaktan

dinlene dinlene okudum geçmişi anca bitti:)
güzel haber sahipleri gözünüzaydın.. daim olsun inş..
pınarımmm ekledim tatlım hepiniziii...
özlem açıklamış gerçi cm mm hesabı kargaşasını amaaaaaa benimki aynı haftada olan başka birinden kısa-uzun da olabilir bunlar normal.. genetik yapı nihayetinde.. şu halimizle aynı yaştada olsak herbirimiz ayrı boyda ayrı kilodayız.. anne karnında kıyaslamalar başlarsa ileride evhamların sonu hiç gelmez..
hafta içerisinde minimum ve maksimum ölçümler vardır.. bu değerlerin altında ise doktor zaten anormalliği farkeder ve bizide bilgilendirir..
yok yere sıkmayalım canlarımızı diye söylüyorum.. yasık bebiklerimize.. rahat rahat sağlıkla büyüsünler içimizde..
zaten yakında ölçümler bitecek yerini gr alacak inş..:)

pınarımm kan sulandırıcıya devam mı?
Sorma Başkanım yaa hala devam valla..Bakalım bu ay sonu doktorumuza yeniden gittiğimizde belki bıraktıracak..ıstanbuldaki doktoruma kalsa artık kullanmama gerek yok ama buradaki devam diyor bende ediyorum..Ya aslında bebeğim iyi olacaksa hep edeyim bence bir problem yok..

bak gördünmü çözümsüz bişey değilmiş.biraz dikkat edersen hiç bi sorun olmaz allahın izniyle:)

iyi tatiller canım sanada
öpüyorum kocaman

merhaba canımcım nasılsın
kıyaslamak değildi benimkide korktum çok minik geldi
42.2 mm deyince pınarcımınkide 7 cm miş
anam dedim noluyozz
sonra açıklayıp aydınlattılar beni biricik arkadaşlarım
cahillik işteee

iyi hafta sonları diliyorum.şöyle en mutlusundan,en keyiflisinden:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…