Hoşgeldin sefalar getirdin ..bebeğin hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnn..canım Hallisna arkadaşımıza özel mesaj gönderirsen hemen seni de listeye ekleyelim..slm ben yeni katıldım aranıza herkese hayırlı kolay doğum sağlıklı bebişler diliyorumm
öylemi dersin biriciğimmm:kedi:
ben hiç bilmiyorum ki ne ne anlama geliyor
teşekkür ederim eklemiş listeye sağolsun...artık ağustosta arka arkaya doğururuzinşallah:)Hoşgeldin sefalar getirdin ..bebeğin hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnn..canım Hallisna arkadaşımıza özel mesaj gönderirsen hemen seni de listeye ekleyelim..
Sat
Ayyy benim bal böcüğüm hemen nasıl açıklarmışşşşş.....gel kız bi öpüüümmmm yanacığından opuyorumnanaktan
teşekkür ederim eklemiş listeye sağolsun...artık ağustosta arka arkaya doğururuzinşallah:)
bak hala bilmiyorum ki ne anlama geliyor diyorşekerim sen mm söylüyorsun Pınar cm :)) aradaki tek fark bu :)) aaaa litfen amaaa
hoşgeldin arkadaşıımm :) hamileliğin hayırlı uğurlu olsun :))) sonuna kadar sağlıkla gelelim hep beraber inş.
dmy cim geçmiş olsun canımbebişinle beraber bu rahatsızlığın üstesinden geleceğinize inanıyorum.dinlenmene bak ,hiç bişeyede üzülme.hayırlı haberlerini bekliyoruz
anladım bebişimmm
teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan
bende öpeyimmmolumunekankayizsmile
Çok teşekkür ederim arkadaşım desteğin için. İnşallah düzelicek... iyi şeyler düşünüyorum ki iyi şeyler olsun...
Doktora gittim bugün 30. haftaya kadar plasentanın yukarı çıkması beklenir çıkmazsa 36. haftada sezeryanla doğum yapılır dedi. Tabi arada kanama olmaması ümidiyle... Bol bol dinlen az gez dedi. Bakalım dua ediyorum ve dinleniyorum başka hiçbişey gelmiyor elden Çok üzgünüm çoook
öp öpp opuyorumnanaktan
Çokkk geçmiş olsun umarım tez zamanda herşey normale döner ve sende yatmaktan kurtulursun..çokkkk zor olduğunu biliyorum çünkü ..Çok teşekkür ederim arkadaşım desteğin için. İnşallah düzelicek... iyi şeyler düşünüyorum ki iyi şeyler olsun...
Doktora gittim bugün 30. haftaya kadar plasentanın yukarı çıkması beklenir çıkmazsa 36. haftada sezeryanla doğum yapılır dedi. Tabi arada kanama olmaması ümidiyle... Bol bol dinlen az gez dedi. Bakalım dua ediyorum ve dinleniyorum başka hiçbişey gelmiyor elden Çok üzgünüm çoook
Sorma Başkanım yaa hala devam valla..Bakalım bu ay sonu doktorumuza yeniden gittiğimizde belki bıraktıracak..ıstanbuldaki doktoruma kalsa artık kullanmama gerek yok ama buradaki devam diyor bende ediyorum..Ya aslında bebeğim iyi olacaksa hep edeyim bence bir problem yok..pınarımm kan sulandırıcıya devam mı?
Çok teşekkür ederim arkadaşım desteğin için. İnşallah düzelicek... iyi şeyler düşünüyorum ki iyi şeyler olsun...
kıslar ben çıkıyoruuummm :))) herkese dolu dolu muhteşem bir hafta sonu tatili dileriimm :))) bebişlerinizle mutlu günler dilerim... :))) hafta sonu çok yazmayınn... sonra oku oku bitmiyor.. pazartesi görüşmek üzere.. hepinzi öptüüümmm opuyorumnanaktan
dinlene dinlene okudum geçmişi anca bitti:)
güzel haber sahipleri gözünüzaydın.. daim olsun inş..
pınarımmm ekledim tatlım hepiniziii...
özlem açıklamış gerçi cm mm hesabı kargaşasını amaaaaaa benimki aynı haftada olan başka birinden kısa-uzun da olabilir bunlar normal.. genetik yapı nihayetinde.. şu halimizle aynı yaştada olsak herbirimiz ayrı boyda ayrı kilodayız.. anne karnında kıyaslamalar başlarsa ileride evhamların sonu hiç gelmez..
hafta içerisinde minimum ve maksimum ölçümler vardır.. bu değerlerin altında ise doktor zaten anormalliği farkeder ve bizide bilgilendirir..
yok yere sıkmayalım canlarımızı diye söylüyorum.. yasık bebiklerimize.. rahat rahat sağlıkla büyüsünler içimizde..
zaten yakında ölçümler bitecek yerini gr alacak inş..:)
kıslar ben çıkıyoruuummm :))) herkese dolu dolu muhteşem bir hafta sonu tatili dileriimm :))) bebişlerinizle mutlu günler dilerim... :))) hafta sonu çok yazmayınn... sonra oku oku bitmiyor.. pazartesi görüşmek üzere.. hepinzi öptüüümmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?