cnm ben bazen ekişil kısır gibi,banzende tatlı şeyler yiyiyorum hemen arkasından meselaşekerrr kıyaslama sözcüğünü yanlış yazdım sanırsam.. sizin durum cm mm kargaşası dedim ya..
benim söylediğim genel anlamda idi.. yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 kısların belirtileriyle hurafeleri birleştiriyorum ortaya cinsiyet çıkıyor..:)
sende anlat belirti şikayetlerini hemen söyleyeyim.. ne yersin ne yemezsin...:)
asspirin de sankim kız bekliyor:)
as cnm nasılsın?iiyim cnm sağolasınselam canım hoşgeldin nasılsın
[]
_angelim erkekkkk:)
özlemin erkek:)
pınarım senin gönlün kız ama sanırım seninde erkek:)
evaa sen hiç yardımcı olmamışsın ama:)
not:%99 yanılma payı vardır:)
bakın benim kız.. et kelimesi bile midemi bulandırıyor.. şu haftama geldim hala kusuyorum.. her sabah uyandığımda 1yeni sivilce ile uyanıyorum
ekşi ne varsa seviyorum.. çikolatayı görmek dahi istemiyorum.. kokusu bile rahatsız ediyor..
takip ettiyseniz şu ana kadar cinsiyeti belli olanlarda kız annelerinin belirtileri hep aynı erkeklerinki de öyle..
erkek bekleyenler az kustular az tiksindiler..
yok şeker sen istikrarsız yiyorsun:) sende kullanacağımız hurafe;
*Bir önceki çocuğunuz önce " anne" dediyse şimdiki çocuğunuz kız, "baba" dediyse erkek olacak.:)
sağlıklı olsun hayırlı olsun ama inş senin oğlun olsun..
_angelim erkekkkk:)
özlemin erkek:)
pınarım senin gönlün kız ama sanırım seninde erkek:)
evaa sen hiç yardımcı olmamışsın ama:)
not:%99 yanılma payı vardır:)
bakın benim kız.. et kelimesi bile midemi bulandırıyor.. şu haftama geldim hala kusuyorum.. her sabah uyandığımda 1yeni sivilce ile uyanıyorum
ekşi ne varsa seviyorum.. çikolatayı görmek dahi istemiyorum.. kokusu bile rahatsız ediyor..
takip ettiyseniz şu ana kadar cinsiyeti belli olanlarda kız annelerinin belirtileri hep aynı erkeklerinki de öyle..
erkek bekleyenler az kustular az tiksindiler..
Hayırlısı neyse o olsun canım kız erkek bence farketmez
Bayanlar ve güze bebişler hepinize günaydın,
2 gündür felaket yoğun ve stresliydim iş yerinde hiç huzur yok muhasebecilker bilir geçici vergi zamanı...Ama Allah'a şükür bebişim çok iyi artık hergün hareketlerini hissediyorum. Cinsiyet öğrenenler çoğalmış bakalım ya benim erkek dedi ama kesin olması için 2 hafta sonra 1 daha bakacak. İlk ben öğrendim ama herhalde en son benim kesinleşecek. Eee herkes uyuyor galiba
allahım birde ben sağlıklı sıhhatli olduğunu öğrensem.üstüne birde erkek olduğunu öğrensem daha ne isterim ki
Angel canım sen içini ferah tut hiç 1 şey çıkmaz ben de erkek hissediyordum doktor erkek gibi gözüküyor dedi bence anneler hisseder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?