2010 Ağustos Anneleri

Bu arada neden Asli gelmedi ya yada geldide ben mi gormedim ama kacirmam kii . Ins kotu bisey olmamistir Allahim ins.

cnm ben bazen ekişil kısır gibi,banzende tatlı şeyler yiyiyorum hemen arkasından mesela
bugün 3 farklı tatlı yaedim,ama geçen gün baklava almışken oturdum turşu yedim belli olmuyo yani hadi tahmin bekliyorumzemuszemus
selam canım hoşgeldin nasılsın

[]
as cnm nasılsın?iiyim cnm sağolasın

tahmin beklşiyorum bu arad benim de adım özlem cnm bi an benimkini yaptın sandumkaydirigubbakcemile3

yok şeker sen istikrarsız yiyorsun:) sende kullanacağımız hurafe;
*Bir önceki çocuğunuz önce " anne" dediyse şimdiki çocuğunuz kız, "baba" dediyse erkek olacak.:)
sağlıklı olsun hayırlı olsun ama inş senin oğlun olsun..

canım benim ya latife yapıyoruz işte
kzım önce bab dedi hala da anne demiyo ya sıpa
bi kız bi erkek güzel olur ama 2 kız da fena değil,ikiz gibi giydirim ben onlarıhihoyyythihoyyyt

off canım sıkıldı kimseler yok
eşim nöbette evde yalnızım kızmla
bide dışarda rüzgar var sürekli patırtı kopuyor
inş elektirkler kesilmez
korkuyorum ya offffffffffffffffff

NEYSE BEN YATMAYI DENEYEYıM HADı ıYı GECELERR
HAFTA SONU YOKUM BU HAFTADA GELEMEM SANIRIM GÖRÜMCEM GELıYOO OFFFFFFFFFFFFFF:sinifsinif:
BıR HAFTA BıZDE KALACAK OFFFFF
KENDıNıZE VE BEBıŞLERıNıZE ıYı BAKIN opuyorumnanaktan

bencede erkekk
bakalım 1 ay var öğrenmek için
aslında dışarda özel polikliniğe falan gitsem öğrenirimde acele etmek istemiyorum
doktoruma ihanet edememkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bayanlar ve güze bebişler hepinize günaydın,

2 gündür felaket yoğun ve stresliydim iş yerinde hiç huzur yok muhasebecilker bilir geçici vergi zamanı...Ama Allah'a şükür bebişim çok iyi artık hergün hareketlerini hissediyorum. Cinsiyet öğrenenler çoğalmış bakalım ya benim erkek dedi ama kesin olması için 2 hafta sonra 1 daha bakacak. ılk ben öğrendim ama herhalde en son benim kesinleşecek. Eee herkes uyuyor galiba

günaydın canımcım
nasılsın
işler yoğunmuş ama olsun zaman çabuk geçer iş yoğun olunca sıkımaz aklına kötü şeyler takmazsın:))
benim cinsiyeti öğrenmeme 1 ay var daha ama acele etmiyoeum hiç hayırlısı Allah tan ilk olduğu için hiç farketmez sağlık sıhhat öenmli olan ama bence oğlum olcak herkes öle diyor içime de öle doğuyor bakalım hayırlısı:)
bende pzt sabah dr gidicem kan sonuçlarını alıp dr göstercem inş onun sonuçları da problemsiz çıkar

allahım birde ben sağlıklı sıhhatli olduğunu öğrensem.üstüne birde erkek olduğunu öğrensem daha ne isterim ki

sanada günaydın imencim
Allah hakkımızda hayırlısını versin gönlüne göre versin inşallahhh:Saruboceq:

Angel canım sen içini ferah tut hiç 1 şey çıkmaz ben de erkek hissediyordum doktor erkek gibi gözüküyor dedi bence anneler hisseder...

Angel canım sen içini ferah tut hiç 1 şey çıkmaz ben de erkek hissediyordum doktor erkek gibi gözüküyor dedi bence anneler hisseder...

inşallah canım herşey güzel olur hepimiz için
doktor bana hiçbişey demedi 16.haftada cinsiyetine bakıcaz dedi:))
bende bişey diyemedim

Gunaydin canlariiimm :)) ise gidenler calisanlar hemen erkenden yazmislar :) biz de kalktik kahvaltiyi hazirladik babamizla yedikk daha sofrayi toplamadan uzanmaya attik kendimizi :) canim hic is yapmak istemiyor bakalim bugun neler getirecek bize...

Sizler nasilsiniz?

Didemcim cok merak ettim ne zaman basladin bebegin hareketlerini hissetmeye ve sen nasil bir sey hissediyorsun? Sira ne zaman bana gelecek yaa :) 15. Haftamiz dolacak neredeyse

Canlarım günaydınnnnnnnnnnn..herkese süper bir hafta sonu diliyorum..sabahın köründe bir mide kazıntısına uyandımki sormayın birşeyler yiyip sonra yeniden uyudum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…