2010 Ağustos Anneleri

Pinarcim ins. Oyledir ve tez zamanda gelir verir guzel haberleri...

Valla biz de esimle ayniyiz cinsyeti bekliyoruzz.. Esim dio ki daha var daha var diye diye hepsi bir ana denk gelecek hepsini birden alamicaz yavastan almak lazim bazi seyleri dedi haklida :) cinsiyeti ogrenene kadar ben 4,5 aylik olcam heralde ogrenir ogrenmez baslamak lazim sonra hepsini birden almak zorlar

Ben Balık..Eşim Terazi ve bebek Aslan olacak :)) ben biraz sıkarsam Başak olma durumuda var ..

sız anlasırsınız ya bebsıle ıns... terazıyle aslan cok ıyı anlasıyo zaten... balık hele cok uyumlu oluyo esımden bılıyorum...

ben koçu eşim yengeç bebiş zamanında doğarsa başak oluyo.ama biraz önce doğuyo falan diyolar o zaman aslan olcak

sen kocsan senın baskın oldugun bı aıle galıba bebıs cok temız tıtız olcak ıns...

tünaydınn tünaydınn tünaydınn...
ben kova
eşim akrep
bebiş aslan inş..
kova akrep nası anlasabılıyomusunuz?? ben bıde aslan olan bebeklerden korkuyorum ya bıraz ınat oluyolar galıba... ben anlasamam gıbı gelıyo aslan olcak bebısım ama...

ben kova
eşim başak
bebişte galiba başak olcak:kedi:

tünaydınn tünaydınn tünaydınn...
ben kova
eşim akrep
bebiş aslan inş..

tünaydınnn

Ben kova esim boga bebekte aslan olacak ama biraz erken gelirse yengec olma sansida var :))

ooo onlar baba-kız dıyesım geldı bı anda ama veya dıyelım:) baba-erkek cok uyumlu olcaklar ıns desene yengec olursa :) bebekler beklendıgı tarıhte olmuyolar ama genelde demı ya 15gun once ya 15 gun sonra oluyolar mıs annem ole demıstı...

herkes kova:) dahi miyiz neyiz....:1closedeyes:
pınarım eşimde sürekli söyler inş bebişin aklı sana çeker diye..:)
akrep-kova..
ben tanıdığım tüm akreplerle anlaşmışımdır.. kız-erkek..
eşimle de öyle çok şükür..
ayrıca yükselenimde akrep:)

Angel canim senin dogum gunun de 16 subatti dimi :) valla ben inanmiyorum bu burc uyumlarina :) onlara bakilirsa boga ve kova da anlasamaz ama evliyiz iste :)

Benim canım babamda Kovadır gerçekten şu hayatta tanıdığım en akıllı insanlardan bir tanesidir..

Benim canım babamda Kovadır gerçekten şu hayatta tanıdığım en akıllı insanlardan bir tanesidir..

gercekten kovalar ole oluyorlar.. benımde halamın kızı kova... akıllı oluyolar... ama cok dıkkafalı oluyolar... sızde olemısınız..

Benimde akilli oldugumu soylerler.. Ama ben de pek matematik zekasi yoktur. Formuller vs ler bana cok uzak ama hayatla ilgili seylerde iste gayet atak ve akilliyim.. Esimde hem pratik zeka hem de matematik zekasi mevcut. Ben akilliyim ama o da zeki :) daha cabuk dusunup cevap verebilir yani.. Ben bebegimin zekasinin ona cekmesini isterim :)

Ben cok dik kafali degilim cnm ama bana kanitlanmadigi muddetce pek bildiklerimden sasmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…