arkadaşlar ban müsade çok acıktım.yaşasın yemek yemekcokacimcoook
Başkanımmmmmmm sen akıllı eşin ateşli bebeğin ise yönetici olacakkkkk:)))tünaydınn tünaydınn tünaydınn...
ben kova
eşim akrep
bebiş aslan inş..
Ben Balık..Eşim Terazi ve bebek Aslan olacak :)) ben biraz sıkarsam Başak olma durumuda var ..
ben koçu eşim yengeç bebiş zamanında doğarsa başak oluyo.ama biraz önce doğuyo falan diyolar o zaman aslan olcak
kova akrep nası anlasabılıyomusunuz?? ben bıde aslan olan bebeklerden korkuyorum ya bıraz ınat oluyolar galıba... ben anlasamam gıbı gelıyo aslan olcak bebısım ama...tünaydınn tünaydınn tünaydınn...
ben kova
eşim akrep
bebiş aslan inş..
kızlar şey yapalım mı kendı burcumuzu eşimizin burcunu bebegımızın burcunu yazalım mı bakalım aıle ıcı ne kadar uyumluyuz... benım bebıs uyumsuz olcak bıze bakalım anlasabılcez mı? ben yengec,eşim balık bebişte aslan olcak ıns. mesela...
tünaydınn tünaydınn tünaydınn...
ben kova
eşim akrep
bebiş aslan inş..
Ben kova esim boga bebekte aslan olacak ama biraz erken gelirse yengec olma sansida var :))
ben kova
eşim başak
bebişte galiba başak olcak:kedi:
ne kadar cok kova annesı var masallah demı...
ben kova
eşim başak
evet maşallah bizeeealkisalkisalkis
Benimde yükselenim Kova ve ben balıktan çok Kova burcuyum..beni tanıyan herkes sen nasıl balıksın der bana..ben kova
eşim başak
Benim canım babamda Kovadır gerçekten şu hayatta tanıdığım en akıllı insanlardan bir tanesidir..herkes kova:) dahi miyiz neyiz....:1closedeyes:
pınarım eşimde sürekli söyler inş bebişin aklı sana çeker diye..:)
akrep-kova..
ben tanıdığım tüm akreplerle anlaşmışımdır.. kız-erkek..
eşimle de öyle çok şükür..
ayrıca yükselenimde akrep:)
Benim canım babamda Kovadır gerçekten şu hayatta tanıdığım en akıllı insanlardan bir tanesidir..
Benimde yükselenim Kova ve ben balıktan çok Kova burcuyum..beni tanıyan herkes sen nasıl balıksın der bana..
:)))
Angel canim senin dogum gunun de 16 subatti dimi :) valla ben inanmiyorum bu burc uyumlarina :) onlara bakilirsa boga ve kova da anlasamaz ama evliyiz iste :)
evet bidenem 3 gün kaldı 26 olcağım inşallah:))
genç annemiyim acep:))
gercekten kovalar ole oluyorlar.. benımde halamın kızı kova... akıllı oluyolar... ama cok dıkkafalı oluyolar... sızde olemısınız..
eh işte dik kafa ve inatçılık vardrı azcukk:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?