2010 Ağustos Anneleri

herkezcıklere gunaydın... nasılız bugun.... herkezı opuyorum... opuyorumnanaktan

Canlarım günaydınnnnnnnnnnn..herkese süper bir hafta sonu diliyorum..sabahın köründe bir mide kazıntısına uyandımki sormayın birşeyler yiyip sonra yeniden uyudum :)))

Gunaydiiiinn :) sekerimm..
Artik daha rahat uyuyorsundur dimi hersey yolundayken masallah diyelim :) artik bebegin hareketlerini hissetmeye baslamak kaldi ins o da tez zamanda olur :)

Bu arada Asli hala gelmedi kotu bisey olmamis olsun noluuur

izmirde yine yağmur var sabah baya şiddetliydi şuan açıldı hava ama hiç belli olmaz.çarşıya inmek istiyorum bugün çünkü.sıkıldım...

bende hıssedıyorum kızlar bebısımın hareketlerını... cok guzel... hatta dun esımde dınledı.. nası sasırdı... bagırsak hareketı degıl dedı... bı garıp oldu.. ama coooookkk guzeldı..

bende hıssedıyorum kızlar bebısımın hareketlerını... cok guzel... hatta dun esımde dınledı.. nası sasırdı... bagırsak hareketı degıl dedı... bı garıp oldu.. ama coooookkk guzeldı..

Ayyy ne guzel seyma ya kiskaniyom valla duydukca.. Ben neden hissedemiom yaa offf yaaaa .. Yeni takintim bu olacak sanirim

Ayyy ne guzel seyma ya kiskaniyom valla duydukca.. Ben neden hissedemiom yaa offf yaaaa .. Yeni takintim bu olacak sanirim

duyarsın tatlım ... bak benımde karnım buyumuyo... 3.5 aylık oldu nerdeyse hala dumduz.. sadece yemek yyınce sısıyo...

izmirde yine yağmur var sabah baya şiddetliydi şuan açıldı hava ama hiç belli olmaz.çarşıya inmek istiyorum bugün çünkü.sıkıldım...

Dun aksam buradada uzuuun sure yagdi.. Hala azda olsa yagiyor hatta.. Aslinda ben de cikip hava alsam birazcik cok iyi olacak ev is hastane derken hicbisey yapamaz olduk

duyarsın tatlım ... bak benımde karnım buyumuyo... 3.5 aylık oldu nerdeyse hala dumduz.. sadece yemek yyınce sısıyo...

Ins. Ins. Canim.. Biliyor musun bazilarinin ic karni buyuk olurmus o yuzden ileriki donemlerde bile bazi insanlarin gobekleri cok fazla cikmazmis. Belki senin de ic karnin genistir :)) bende cikiyor ama hamile kalmadan oncede vardi o bende ama tabi su var icime cekince karnim iceri giriyordu simdi girmeyen bir kisim var :)) ben de simdi yaklasik 4 aylik hamileyim yemek yiyince garanti bir 5 aylik gibi oluyorum :)))

Özlemciğim canım Aslıcığımın annesi gelecekti ya bence onlarla vakit geçirdiği için vakit bulup gelememiştir. Yoksa ben eminimki bugün yarın gelip bize güzel haberler verecek :)) Dün Chicco mağazası var ya eşimle oraya girdik..arkadaşlar kendimi kaybettim nasıl güzel elbiseler görmeniz lazım. Gerçi biraz pahalı ama eşime de dedim cinsiyeti belli olsun beni kimse tutamaz artık diye :)))

Ne kadar güzellllll...ben de hissetmek istiyorum ama benim biraz daha var tabii :)) ama benim karnımı görmeyin kızlar valla ciddi ciddi hamile gibi duruyorum..3 kg aldım şimdiye kadar ve kaç ile kapatacağım bilmiyorum (( hamile kalmadan önce gayet güzel bir vücudum vardı karnım düz belim ince hafif basenlerim vardı ama öleee acaip değildi..şimdi gittikçe değişiyor vücudum..tek dileğim doğumdan sonra yeniden eski kiloma dönerim inşallah..

günaydın cicim hoşgeldin nasılsın
ne güzel 2 gün tatilsin nasılsa
yat dinlen canın ne isterse onu yap ohhhh :)))

bende iyi sayılıırm işte geldik işe:) 6 ay kadar burdayım malesef neyseki öğlen oldu:)
akşam da kocişle yemeğe çıkcaz ordanda sinemaya gidicez :)
sevgililer gününü bugünden kutlucaz:)))

Canlarım günaydınnnnnnnnnnn..herkese süper bir hafta sonu diliyorum..sabahın köründe bir mide kazıntısına uyandımki sormayın birşeyler yiyip sonra yeniden uyudum :)))

günaydın pınarcım hoşgeldinnn
sanada güzell haftasonları inşallah opuyorumnanaktan

herkezcıklere gunaydın... nasılız bugun.... herkezı opuyorum... opuyorumnanaktan

günaydın canım ben iyiyim kendi halimce
herkes gelince buraya daha da iyi oluyorum
dostlarla olmak güzel şey:)))

burda hiçbişey yok ne yağmur ne kar
havada açıyor kapıyor
sanki şubat değil de
nisan gibi:kedi:

italyadan canım seninle hiç konuşmadık.milanoya bayılırım.sıcacık bi kent.duomo katedralinde dilemiştim eşimle evlenmeyi.mum yakmıştım.ne kadar keyifli bi yer orası.

italyadan canım seninle hiç konuşmadık.milanoya bayılırım.sıcacık bi kent.duomo katedralinde dilemiştim eşimle evlenmeyi.mum yakmıştım.ne kadar keyifli bi yer orası.
Evet canım güzeldir ama benim için deniz olmayan bir şehir şehir değil..Ahhh ahhhh istanbulumu öyle özlüyorumki..Evim suadiye sahile de yakındı..ışe giderken her sabah deniz otobüsüne binerdim ..deniz kokusunu içime çekeee çekeeee sabah keyfi yapardım..Moda da sabah kahvaltısı yapmanın keyfi nerede var ? Burada yok ..ama ne yapalım memleketim orası ama evim burada ..

evet o konuda haklısın.bende şöyle bi karnım çıksın bahar olsunda cadde bostanda bostancıya kadar güneş altında yürüyüşler yapiim istiyorum.sende martta gelicektin galiba inşallah güneşimiz bol olur.şakkıdı

kesınlıkle zor oluyodur memleketten ayrı... ış dolayısıyla mı oraya yerlestın pınarcım... istanbulu bende cok ozluyorum... aynen dedıgın gıbı denız kokusunu ıcıne cekmek bı baska gercekten... Allahtan antalya ya gelın gıttım ben cok sevıyorum denızı...

kızlar şey yapalım mı kendı burcumuzu eşimizin burcunu bebegımızın burcunu yazalım mı bakalım aıle ıcı ne kadar uyumluyuz... benım bebıs uyumsuz olcak bıze bakalım anlasabılcez mı? ben yengec,eşim balık bebişte aslan olcak ıns. mesela...

Bu arada bende aynı kilisede bebeğim olsun diye mum dikmiştim :)) gerçi gördüğüm her kiliseye mum yakmışlığım vardır ama orasıda ayrıdır benim için :)))

Ayşegülcüğüm bende gelin geldim buraya eşim italyan..:)) aşk nelere kadir kızlarrrrrr heriflerin peşine takılıp çoğumuz bir yerlere gitmişizzzzz ..hehehhehe

Ben Balık..Eşim Terazi ve bebek Aslan olacak :)) ben biraz sıkarsam Başak olma durumuda var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…