Benimde akilli oldugumu soylerler.. Ama ben de pek matematik zekasi yoktur. Formuller vs ler bana cok uzak ama hayatla ilgili seylerde iste gayet atak ve akilliyim.. Esimde hem pratik zeka hem de matematik zekasi mevcut. Ben akilliyim ama o da zeki :) daha cabuk dusunup cevap verebilir yani.. Ben bebegimin zekasinin ona cekmesini isterim :)
Ben cok dik kafali degilim cnm ama bana kanitlanmadigi muddetce pek bildiklerimden sasmam :)
hanımlar pekı evlendıkten ne kadar sonra hamıle kaldınız? ben acaba erken mı kaldım dıye merak edıyorum... bızım evlılıgımızın 8. ayı.. bebsım 3.5 aylık..hanı 1 yıl sonra falan olsun dıye dusunuyoduk... ama karıyer planım oldugu ıcın once kızım sonra karıyer dedım:):) 5 yasına gelesıyede calısmayı dusunmuyorum... o yuzden erkene aldık... peki sizler???
hanımlar pekı evlendıkten ne kadar sonra hamıle kaldınız? ben acaba erken mı kaldım dıye merak edıyorum... bızım evlılıgımızın 8. ayı.. bebsım 3.5 aylık..hanı 1 yıl sonra falan olsun dıye dusunuyoduk... ama karıyer planım oldugu ıcın once kızım sonra karıyer dedım:):) 5 yasına gelesıyede calısmayı dusunmuyorum... o yuzden erkene aldık... peki sizler???
eh işte dik kafa ve inatçılık vardrı azcukk:kedi:
Ben evleneli tam 1.5 yil oldu :) ben de 3.5 aylik hamileyim... Ben da daha once istemedim cunku hem gercekten isteyip istemedigimi bilmiyordum hem de esimle biz de evliligimizin en azindan 1 sene olmasini istedik. Bu sirada ben hem acikogretime devam ettim hem gitmem gereken kurslarima gittim bitirdim hem de isimde cok iyi bir yere geldim izne ciktigimda artik yerimin kolay kolay doldurulamayacgini biliyorum ve cok rahatim. Allah oyle bir zamanda bahsetti ki bu bebegi cok guzel bir yemegin ardindan gelen enfes bir tatli gibi oldu.. Ben aklimdaki herseyi tamamladim tek eksigimiz bebekti Allah kismet ederse o da gelecek yanimiza bundan sonrasini cocugum olsada ilerletebilirim. Cok sukur Allahima :)) bazen bu yasimda yapacak biseyim kalmadigini dusunuyorum ama var 3, siniftayim ilk hedef okulu bitirmek olacak sanirim :) ins.
Ben evleneli tam 1.5 yil oldu :) ben de 3.5 aylik hamileyim... Ben da daha once istemedim cunku hem gercekten isteyip istemedigimi bilmiyordum hem de esimle biz de evliligimizin en azindan 1 sene olmasini istedik. Bu sirada ben hem acikogretime devam ettim hem gitmem gereken kurslarima gittim bitirdim hem de isimde cok iyi bir yere geldim izne ciktigimda artik yerimin kolay kolay doldurulamayacgini biliyorum ve cok rahatim. Allah oyle bir zamanda bahsetti ki bu bebegi cok guzel bir yemegin ardindan gelen enfes bir tatli gibi oldu.. Ben aklimdaki herseyi tamamladim tek eksigimiz bebekti Allah kismet ederse o da gelecek yanimiza bundan sonrasini cocugum olsada ilerletebilirim. Cok sukur Allahima :)) bazen bu yasimda yapacak biseyim kalmadigini dusunuyorum ama var 3, siniftayim ilk hedef okulu bitirmek olacak sanirim :) ins.
benim 21.ayımda..
benim 21.ayımda..
senınkı gercekten tam zamanında gercekte... hem bebegın hareketlenmeye baslayasıya kadar okulunda bıter... masallah dıyelım nazar deymesın
bizim cok zorlu bir 3 sene sonunda oldu tedaviler aşılama ve artık tüp bebek derken biraz ara verelim yurt dışana gidelim cevre baskısından kurtulalım dedik ve tam unuttuk o bize süpriz yaptı.
merhaba hanımlar.
ben ikili test yapırdım ancak göremedik cinsiyetini.
şuan çok hastayım kafamı kaldıramıyorum. boğazım genzim boynum ve başım çok ağrıyor. benzer şikayet yaşayan varsa nasıl tedavi ettiniz. yardımcı olursanız sevinirim. ilaç kullanmak istemiyorum tabiiki. ıhlamur, kekik yağı falan denedim. önerilerinizi bekliyorum.
bizim cok zorlu bir 3 sene sonunda oldu tedaviler aşılama ve artık tüp bebek derken biraz ara verelim yurt dışana gidelim cevre baskısından kurtulalım dedik ve tam unuttuk o bize süpriz yaptı.
tatlım cok agrıyosa doktorunla gorus bence bız bıtkısel dıye kullanıyoruz ama onların bıle bebege zararı olabılıyo... hem doktorun hamılelıge gore bı antıbıyotık verırı daha cabuk atlatırsın.. ben oyle yapmıstım... cok gecmıs olsun opuyorum..
Kizlar ben gidip yemek yapayim kocis birazdan aciktim diyecek :) burdayim okurum yazdiklarinizi optm bisuru
13. haftada antibiyotik kullanmak çok can sıkıcı. dr 1 gr verdi. öffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?