Kızlar yarın dokrotra gidiyorum,aslında randevum 2 hafta sonra ama ilaçlarım bitti bende istanbula anneme gezmeye geldim işgüzarlık yapıp bebişimizin cinsiyetini 2 hafta önceden öğrenmiş olucam hihi :jeyyar: .Bu arada dün gece uyurken karnımın sağ tarafına sanki iğneler batırılıyormuş gibi oldu biraz canım acıdı artık ne yapıyorsa içerde :)) artık yavaş yavaş dönmeme rağmen bir acı girdi karnıma neredeyse ağlayacaktım eskiden çok uyurdum öğlen kalkardım şimdi nerde bütün gece dönüyorum,sürekli uyanıyorum uyanınca midem bulanıyor ve erken kalkıyorum tabi doğru banyoya malumunuz hala devam sabah sporuna ama yine de iyiyim.Size de butür şeyler oluyor mu bazen pıtlama gibi bişiler oluyor ama ben hala anlayamıyorum heralde yavaş yavaş balıyor artık hareketlere galiba 16. haftamdayım daha erken gerçi sizde böyle şeyer yşıyor musunuz?
Herkese sağlıklı günler geceler bebişlerinizle öpüldünüz...
Ben geldimm ben geldiiimm kimler var :)))
Ya benim ders calismam lazim ama nerde bende o istek. Hic canim istemiyor sinavlara da az kaldi napicam ben???
ben geldimmmmm iyi akşamlar....
iyi akşamlar kızlar, bi taraftan ezeli izliyorum bi taraftan size yazıyorum kaydirigubbakcemile3 bende yarın gidicem doktora,ense ölçümünü geçen hafta yaptıramadık beyefendi/hanımefendi poz vermedi bize.ayyy kızlar herkesin 2li tst sonuçları güzel gelmiş,lütfen benim içinde dua edin amniyosentezden sonra sonucum temiz çıksın ve inşallah sağlıklı ve hayırlı bi evladım olur :Saruboceq: :Saruboceq: iyi geceler kızlar :hulya:
defnecim tekrar tekrar tebrik ediyorum.. sağlıkla gelsin inşşş...
bu yavrunun ve üzerindekinin güzelliğine bakar mısınız:) MAŞALLAH..
Hoşgeldin özlem neler yapıyorsun?iyileştin mi kabızlık sorunun falan?nasıl giiyor hamilelik?
Ben de bu gün farklı bir dr.a gittim.Sağolsun bayağı uzun sürdü ultrason faslı ince ince baktı adamcağız.Bebişim çok büyümüş maşallah.Bide bacaklarını gerip gerip zıplıyor.Bir de 100 de 99 erkek dedi dr.Kesinleşti yani artık.OĞLUM OLACAK
günaydın teyzeleri buda benim minik mucizem
Günaydın arkadaşlar dün doktora gittim lekelenme için bebişim gayet iyiyydi keyfi yerinde doktor önlem amaçlı düşük önleyici bir iğne yaptırdı .Şuanda her şey yolunda çok şükür.
günaydın teyzeleri buda benim minik mucizem
maşallah demeyi unutmayın bebeğime ona bakıp bakıp unutuyorum şu plasenta mı allah yardımcımız olsun inşallah düzelerim
Günaydııınn Günaydııın Günaydııınn...
bir sabah daha sağlıkla bebeğimle burda sizinle olmak okadar güzel ki anlatamam... servisteyken düşünüyorum... hemen işe gitsemde KK ya girsem diye :))
herkese hayırlı günler arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?