2010 Ağustos Anneleri

iyi akşamlar kızlar, bi taraftan ezeli izliyorum bi taraftan size yazıyorum kaydirigubbakcemile3 bende yarın gidicem doktora,ense ölçümünü geçen hafta yaptıramadık beyefendi/hanımefendi poz vermedi bize.ayyy kızlar herkesin 2li tst sonuçları güzel gelmiş,lütfen benim içinde dua edin amniyosentezden sonra sonucum temiz çıksın ve inşallah sağlıklı ve hayırlı bi evladım olur :Saruboceq: :Saruboceq: iyi geceler kızlar :hulya:

Ben 14.haftamda seyirme pıtlamalar hissettim artık 3 gündür de resmen kıpırtılar hissediyorum.Valla kim ne derse desin ben kendim uydurmuyorum ya canım hissediyorum yani erken merken bilmem artık.Sağa yatıyorum sağda kıpır kıpr sola yatıyoorum solda kıpır kıpır.İlk gebeliklerde 18.haftadan sonra hissediliyor diyorlar.Ben de ilk seyirmeleri gaz falan diye nitelendiriyordum ama şimdi iyice anladım ki bebişimin kıpırtılarıymış onlar.

Ben geldimm ben geldiiimm kimler var :)))

Ya benim ders calismam lazim ama nerde bende o istek. Hic canim istemiyor sinavlara da az kaldi napicam ben???

Hoşgeldin özlem neler yapıyorsun?iyileştin mi kabızlık sorunun falan?nasıl giiyor hamilelik?

Ben de bu gün farklı bir dr.a gittim.Sağolsun bayağı uzun sürdü ultrason faslı ince ince baktı adamcağız.Bebişim çok büyümüş maşallah.Bide bacaklarını gerip gerip zıplıyor.Bir de 100 de 99 erkek dedi dr.Kesinleşti yani artık.OĞLUM OLACAK

defnecim tekrar tekrar tebrik ediyorum.. sağlıkla gelsin inşşş...

bu yavrunun ve üzerindekinin güzelliğine bakar mısınız:) MAŞALLAH..

İnşallah güzel çıkar sonuçların canım:Saruboceq:

ben de bebeğimi hissetmek istiyorum bebeğimi görmrk istiyorum çiçek mi böcek mi bilmek istiyorum
Meral canım çok geçmiş olsun bi an çok korkuttun beni ama şükür iyimişsiniz

ben bu arada doktora gittim cinsiyeti belli oldu hersey normal miş oglum olacakmış.doktor bana haftada en az iki defa balık yiyeceksin dedi yiyemiyorsan balık yağı kullan dedi.bizde eşimle birlikte zararı olmaz mı dedik bişey olmaz yiyemiyorsan kullan dedi.bide müzik dinlet bebişe dedi ve kısa süre sonra bagırsak hareketi gibi karnında issetmeye baslayacaksın dedi.sürekli konus onunla dedi seni hissetmeye baslayacaktır bebgin gelişimi için iyi dir böyle şeyler dedi haberiniz olsun sizde yavas yavas bebişinizle konusmaya baslayın kızlar..

Günaydın arkadaşlar dün doktora gittim lekelenme için bebişim gayet iyiyydi keyfi yerinde doktor önlem amaçlı düşük önleyici bir iğne yaptırdı .Şuanda her şey yolunda çok şükür.

maşallah demeyi unutmayın bebeğime ona bakıp bakıp unutuyorum şu plasenta mı allah yardımcımız olsun inşallah düzelerim

kusura bakma canım... dün ben çıkmışım sen yazmışssın :)

ayy çok sevindim hayırlı olsuuuunn.. erkekiinn :)) anam burası erkeka anneleri topiği olacak neredeyse... kaydirigubbakcemile3 Allah sonuna kadar hayırlı sağlıklı devam ettirsin çiğdemcim çook öptmm...

bana gelince bugün anladım ki benim kabızlık sorunum tamamı ile içtiğim demir ilacından kaynaklanıyor.. 3 gündür bittiği için içemedim ve bu sabah doğal yollarla yani şurup vs içmeden tuvaletimi yapabildim.. ilk fırsatta doktorumla görüşüp yeni bir ilaç vermesini isteyeceğimm... aaaaa çekilr mi böyle yaşam yahuu... :kedi:

Günaydııınn Günaydııın Günaydııınn...

bir sabah daha sağlıkla bebeğimle burda sizinle olmak okadar güzel ki anlatamam... servisteyken düşünüyorum... hemen işe gitsemde KK ya girsem diye :))

herkese hayırlı günler arkadaşlar...

Günaydın arkadaşlar dün doktora gittim lekelenme için bebişim gayet iyiyydi keyfi yerinde doktor önlem amaçlı düşük önleyici bir iğne yaptırdı .Şuanda her şey yolunda çok şükür.

şekerim biz sana demedik miiii kaydirigubbakcemile5 Allah sonuna kadar böyle devam ettirsin inş. kötü şeyler getirme aklına :)

günaydın teyzeleri buda benim minik mucizem

maşallah demeyi unutmayın bebeğime ona bakıp bakıp unutuyorum şu plasenta mı allah yardımcımız olsun inşallah düzelerim

ay canım maşallah 41 kere maşallah
canım arkadaşım ne güzel böle görmen maşallah
hiç üzülme canım sıkma takma hiçbirşeyi
bu kadar olmuş ya maşallah gerisi gelir merak etme

günaydın bidenem nasılsın
gerçektende burda bebişlerimizle olmak ne güzel bi duygu yaa
Allah ım sonuna kadar böyle devam ettirsin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…