günaydın kızlar
nasılsınız bugün?
başımı kaşıyacak vaktim yok hemen kaçıcam
akşam dr.a gidiyorum randevu aldım yarın kan falan vericem
temizlik yapmam lazım
yarın en az 30 kişilik bir misafrim olacak
kek börek yapmam lazım
alışverişe çıkacağım daha
banyo tuvalet temizlenecek hepsi yetişir inş
sonra fırsat bulursam uğrarım yine
öpüyorum hepinizi
kıslar bende kilo vermişim çok sevindim dr iyi olmuş zaten fazla alma dedi benim drda bi alem ama çok seviyorum kendisini.
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - asspirin isimli kullanıcının Albümleri: minik mucizem
burda sanırım inşallah olmuştur
_angelcım canıkm dogum gunun kutlu olsun... Allahım hayırlı uzun omurler versın ıns...
sohocum 4 boyutlu ensemiz ölçüleceği için buna girdim normalde ölçtü ensemi sonra 4 boyutluda 20 dk falan gösterdi bebeğimizi ama uyudu arada gerindi sadece o kadar önünü falan dönmedi dr gördü cinsiyetini ama söylemek istemedi yanılma payı yüksek söyleyemem dedi. ay keşke hep 4 boyutlu olsa ne güzel olur.
kıslaaarr günaydınn,
hepiniz iysiniz maşallah, asspirin bebeğini ne güzel görmüşsün maşallah, bizi böle ultrasona sokmadılar hiç, siyah beyaz gördüm ben hep yaa bende bundan istiyorum. bu arada kıslar ben bi yaş daha yaşlandım bugün, ama çok güzel yaşlandım, karnımda mutluluğumla. 28 oldumm
kıslaaarr günaydınn,
hepiniz iysiniz maşallah, asspirin bebeğini ne güzel görmüşsün maşallah, bizi böle ultrasona sokmadılar hiç, siyah beyaz gördüm ben hep yaa bende bundan istiyorum. bu arada kıslar ben bi yaş daha yaşlandım bugün, ama çok güzel yaşlandım, karnımda mutluluğumla. 28 oldumm
kıslar bende kilo vermişim çok sevindim dr iyi olmuş zaten fazla alma dedi benim drda bi alem ama çok seviyorum kendisini.
ay bi rüya gördüm gece hala gözümün önünden gitmiyor.Annem bana çocuğumu doğurtuyordu ama bu halimle yani 3 ylıkken doğurmam gerekiyormuş evde lök diye doğuveriyor.sonra plesentası düşüyor annem kordonu kesip kanını kaıtıyor.bebekte bembeyaz maket gibi değişik bişey içi su dolu şeffaf bi kap gibi aynı.
ben panikle hastanelere koşuyorum bebeğim erken doğdu yaşatabilirmiyişz makinaya falan bağlanacakmı diye bu arada bebek doğduğunda canlı ve bana gülümsedi
ben hiçbirşeye yormadım sadece doğum hamilelik vs fazla evham etmeme bağladım.
sersuma ve angel doğum gününüz kutlu olsun... bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?