kaynana adını duymak istemiyorum artık.bende ki düşman başına vermesin gözü kızından başkasını görmez.kızı damatı ve torunu oğullarını ne arar ne sorar ama dedikodusu boldur .yalanı iftırası boldur.eltimi 2 günlük lohusayken bırakıp gitti kız hem yabancıydı hemde ilk cocuk .cocuğu kuçağına almasını bilmiyordu acıma yok.kac sene cocuğum olmadı bir gün ne destek oldu ne bir yardımı.annem garibim uzakta gelemezde bilmem tek başıma nasıl bu doğumu yapaçağım.
kaynana adını duymak istemiyorum artık.bende ki düşman başına vermesin gözü kızından başkasını görmez.kızı damatı ve torunu oğullarını ne arar ne sorar ama dedikodusu boldur .yalanı iftırası boldur.eltimi 2 günlük lohusayken bırakıp gitti kız hem yabancıydı hemde ilk cocuk .cocuğu kuçağına almasını bilmiyordu acıma yok.kac sene cocuğum olmadı bir gün ne destek oldu ne bir yardımı.annem garibim uzakta gelemezde bilmem tek başıma nasıl bu doğumu yapaçağım.
evet ama düzeldi:)))
özlemimm.. uykusuz mu kalıyorsun?
tüm annelere güzel bir gün diliyorum....
sersuma ve _angel yavrularınızla birlikte sağlıkla-mutlulukla huzurla inş... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan üfleyin bakiiimmm..:)
Soho cum ara ara bazı günler bendede oluyr neden bilmiyorum..mesela dün damarlarım pıt pıt atıyodu başımda..bende bi tülbenti ıslatıp başımı bağladım.iyi geldi..hamilelik te oluyomuş yapcak bişey yok cnm..
kızlar merhaba size sormak istediğim birşey var. bildiğiniz çatlak kremi varmı?
canım ya.. ağrın-sızın kalmasın hiç.. ben dedim sabah sabah başınızı ağrıtmayayım diye:):) pınarım senin de başın ağrıyor mu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?