2010 Ağustos Anneleri

arkadaşıma katılayım... ezcanede bir dermatalogla görüştüm... o da bana onu önerdi ve ben de kullandım çok memnun kaldım dedi... bende bir süre sonra onu alıp başlamayı düşünüyorum ama sanırım öle çok ucuz bir krem değil... araştırmak lazım..

ayy canım ben bir de patates koyup bağlarım o anki görüntüm aklıma geldikçe hala gülüyorum... kibariyenin annesine benziyorum ozaman :roflol: :roflol: :roflol:

ayy canım ben bir de patates koyup bağlarım o anki görüntüm aklıma geldikçe hala gülüyorum... kibariyenin annesine benziyorum ozaman :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 sen çok yaşa emii..çok güldürdün beni yaa :)))) eski yöntemler herzaman iyidir boşver sen :)) ama yinede eşine pek görünme öle anlarda :roflol:

canım kakao yağını bende duydum.denemekte fayda var nede olsa doğal...

kaydirigubbakcemile3 sen çok yaşa emii..çok güldürdün beni yaa :)))) eski yöntemler herzaman iyidir boşver sen :)) ama yinede eşine pek görünme öle anlarda :roflol:

canım onu da yazacaktımda hadi yazmiiim dedim... ben de öle yapıyorum zaten görünmemeye çalışıyorum.. ben bile o halde kendime bakamazken o gördüğünde kimbilir neler düşnüp gülüyordur içten içeee :roflol: :roflol: :roflol:

canım kakao yağını bende duydum.denemekte fayda var nede olsa doğal...

canım bir de bu durumlarda aynı hamileliğimiz gibi.. nasıl hamilelik belirtilerimiz annelerimize benziyor bu durumlarda öyle... mesela benim annemde tek bir çatlak yok ki o hiçbişey sürmemiş hamileyken..ben de onun gibi olurum inş. :Saruboceq:

Kızlar,

Nasılsınız ya...Ne zamandır yazamadım valla aşırı yoğunum ama Allah'a şükür bebişim de ben de iyiyiz. Görüşmeyeli bir fark yok yani haftasonu dayanamadık eşimle gezerken bebek arabası ve araba koltuğu aldık set halinde satılıyor. Biz avcılardan aldık beka plaza var orada herşey var e-5 üzerinde her marka var. Biberonlar banyolar yatak odaları arabalar her şey var mutlaka bakın. ben chiconun aldım 560dı nakit olunca 500'e bıraktı ayrıca chiconun bakım çantası da hediye verdiler(onun normal fiyatı 50tl)yani, çok uyguna geldi turkuaz rengi

Yalnız kakao yağında dikkat etceğiniz bi husus var.rengi kahverengi olmayacak.beyazımsı olması lazım.doğal olan kakao yağının rengi öle olurmuş benden sölemesiiii...

Bu arada johnson'ın bebe yağını aldım çatlak için de onu kullanıyorum(ancak geçmişi okuyorum kızlar kusura bakmayın)

Valla aynen benim annemde öle..taş gibi kadın maşşallah ne bi selülit ne bi çatlak ne bi gevşeklik..inşalllaaahhhhhhhh bende ona çekerim.ama yinede nemlendiriyorum cildimi çünkü kışın biraz kuruyo cildim.bide ankara olunca hava kuru..o yüsden nemlenmeye devam..

arada derede uğramanda yeter didemciiiimmm sen iyi ol yeter ki zemuszemus ayy maşallah başlamışlar bile.. ahh biz de bir öğrensek cinsiyetini biz de başlicaz valla hepsi birlikte alınmaz herşey çok pahalı....

Son düzenleme:

hoşgeldin canımm
ay ne güzel maşallah başlamışsınzı alışverişe
Allah ım sağlıkla sıhhatle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar, bilgisayarımdaki arıza giderildi. Umarım herkes iyidir, biz çok iyiyiz. 22 şubatta testimiz var cinsiyeti de belli olur, inşallah iyi çıkar. Hepinizi çok öptüm

Soho angel canlarım sağolun ya bence de almaya başlamak en iyisi insan iyice havaya giriyor ama anneme götürdük benim çok dolabım yok evimde doğuma kadar onda duracaklar(aslında bizim de cinsiyet kesin değil ama turkuaz olunca kız da erkek de kullanır dedik)

merhaba arkadaşlar, bilgisayarımdaki arıza giderildi. Umarım herkes iyidir, biz çok iyiyiz. 22 şubatta testimiz var cinsiyeti de belli olur, inşallah iyi çıkar. Hepinizi çok öptüm

hoşgeldin canımmm
iyiyiz çok şükür neşemiz yerinde sağlımızda
sen nasılsın canım

selam arkadaşlar
evet ben de 1 ayı bekleyecekler grubuna girdim Allah a şükür bi sıkıntı çıkmadı ikili taramada, inş. herkesin sonuçları güzel gelir, doktora çatlak kremi sordum bi de bi isim söyledi ama 16. haftadan sonra kullan dedi o yüzden şimdilik bişey kullanmayı düşünmüyorum ben

selam canımcım
evet sende bizim gruptansın:))
bende tam 1 ay sonra gidicem
sevindim bir sorun olmadığına maşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…