Cnm benimde araştırmalarıma göre mustela diye bi marka öneriyolardı bu sitede..ama ben doğal fındık yağı ve kakao yağı ile nemlendiriyorum vücudumu.kakao yağıda çok güzel kokuyo ayrıca:) istersen fındık yağının faydaları diye google a yaz orda çatlaklara karşı çok iyi geldiği yazıyor.ben niyeyse doğal şeylerden yanayım.has zeytinyağı bile sürüyom bazen :)
Soho cum ara ara bazı günler bendede oluyr neden bilmiyorum..mesela dün damarlarım pıt pıt atıyodu başımda..bende bi tülbenti ıslatıp başımı bağladım.iyi geldi..hamilelik te oluyomuş yapcak bişey yok cnm..
ayy canım ben bir de patates koyup bağlarım o anki görüntüm aklıma geldikçe hala gülüyorum... kibariyenin annesine benziyorum ozaman :roflol: :roflol: :roflol:
Cnm benimde araştırmalarıma göre mustela diye bi marka öneriyolardı bu sitede..ama ben doğal fındık yağı ve kakao yağı ile nemlendiriyorum vücudumu.kakao yağıda çok güzel kokuyo ayrıca:) istersen fındık yağının faydaları diye google a yaz orda çatlaklara karşı çok iyi geldiği yazıyor.ben niyeyse doğal şeylerden yanayım.has zeytinyağı bile sürüyom bazen :)
kaydirigubbakcemile3 sen çok yaşa emii..çok güldürdün beni yaa :)))) eski yöntemler herzaman iyidir boşver sen :)) ama yinede eşine pek görünme öle anlarda :roflol:
canım kakao yağını bende duydum.denemekte fayda var nede olsa doğal...
canım bir de bu durumlarda aynı hamileliğimiz gibi.. nasıl hamilelik belirtilerimiz annelerimize benziyor bu durumlarda öyle... mesela benim annemde tek bir çatlak yok ki o hiçbişey sürmemiş hamileyken..ben de onun gibi olurum inş. :Saruboceq:
Kızlar,
Nasılsınız ya...Ne zamandır yazamadım valla aşırı yoğunum ama Allah'a şükür bebişim de ben de iyiyiz. Görüşmeyeli bir fark yok yani haftasonu dayanamadık eşimle gezerken bebek arabası ve araba koltuğu aldık set halinde satılıyor. Biz avcılardan aldık beka plaza var orada herşey var e-5 üzerinde her marka var. Biberonlar banyolar yatak odaları arabalar her şey var mutlaka bakın. ben chiconun aldım 560dı nakit olunca 500'e bıraktı ayrıca chiconun bakım çantası da hediye verdiler(onun normal fiyatı 50tl)yani, çok uyguna geldi turkuaz rengi
Kızlar,
Nasılsınız ya...Ne zamandır yazamadım valla aşırı yoğunum ama Allah'a şükür bebişim de ben de iyiyiz. Görüşmeyeli bir fark yok yani haftasonu dayanamadık eşimle gezerken bebek arabası ve araba koltuğu aldık set halinde satılıyor. Biz avcılardan aldık beka plaza var orada herşey var e-5 üzerinde her marka var. Biberonlar banyolar yatak odaları arabalar her şey var mutlaka bakın. ben chiconun aldım 560dı nakit olunca 500'e bıraktı ayrıca chiconun bakım çantası da hediye verdiler(onun normal fiyatı 50tl)yani, çok uyguna geldi turkuaz rengi
merhaba arkadaşlar, bilgisayarımdaki arıza giderildi. Umarım herkes iyidir, biz çok iyiyiz. 22 şubatta testimiz var cinsiyeti de belli olur, inşallah iyi çıkar. Hepinizi çok öptüm
selam arkadaşlar
evet ben de 1 ayı bekleyecekler grubuna girdim Allah a şükür bi sıkıntı çıkmadı ikili taramada, inş. herkesin sonuçları güzel gelir, doktora çatlak kremi sordum bi de bi isim söyledi ama 16. haftadan sonra kullan dedi o yüzden şimdilik bişey kullanmayı düşünmüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?