2010 Ağustos Anneleri

selam kizlar bende uzun zamandir yazamiyorum ve cogu yazilanida okuyamiyorum .. umarim herkes iyidir .. benim randevumda persembe gunu insallah cinsiyetimiz belli olucak ... karnim cok buyudu bi ara gobusumun resmini paylasicam .. bazi arkadaslar hareketleri hissettiklerini soylemis bazen bendede asiri sekilde seyrime oluyo ve karnimin sol tarafina sanki iceriden bi baski yapiliyormus gibi oluyor son gittigimizde bebisim soldaydi, acaba diyorum hareketmi diye ama cokda heveslenmek istemiyorum .. ne kaldi sunun surasinda 3,4 hafta sonra zaten nasil olsa hissedicem diyorum .. insallah rabbim hepimize o gunleri gosterir :))

Günaydııın! Ben bugün pek giremicem ama sabah sabah ben de güzel bir gün dileyeyim dedim a.s.

günaydınnnnn
kıslar valla dün site bozuldu giremedim sonrada mesai bitti.
saç kremiyle ilgili olarak biliyorsunuz ki silokon saç kremleri yani normalde bile zararlı ki özellikle bebeklerde dahada zararlı kesin olmamakla birlikte düşüklere yol açacağını duydum ama ona pek inanmadım öyle saç kremi yüzünden düşük olacağını sanmıyorum ama zaralı olduğu kesin.

bu arada burda genelde sorulara cvp veriliyor ama genelde özellikle ben iş yerinde olduğum için bazen unutuyorum yazmayı yada arkadaşların sorunlarına cvp vermeyi buraya gelince okuyunca benimle aynı şeyleri paylaşan hamileleri görünce mutlu oluyorum rahatlıyorum o yüzden bence cvp konusuna takılmamak lazım

Angelcım nasılsın keyifler nasıl?
Ben güne bir başağrısıyla başladım onun dışında iyiyim bi de başım ağrımasa ve uykulu olmasam ne güzel olurdu :1no2:

günaydın canım
bugün bende de var hafif bir baş ağrısı ama geçer inşallah
onun dışında iyiyim canım
sanada Allah ım şifa versin inşallah bi an önce geçer canımm

günaydın burcucuğummm:kedi:
nasılsın canımcım
ben zaten kullanamam saç kremi ve kremli şampuanlar çok yağlandırıyor:)
ama zararlı şeyleride kullanmamaya dikkat ediyorumbayanssulusmile

ben bi şeyi kafama takarsam başım ağrır genelde hamileykende pek fırsatım olmuyor sanırım takmaya geçen plesanta yüzünden ağrıdı o kadar:)
yediklerinizde etkiliyordur muhtemelen baş ağrısını mesele çikolata bende baş ağrısı yapıyor.

bu arada ben hep süt içmeyi unutuyorum siz içiyormusunuz?

günaydın arkadaşlar şuan 11. haftamdayım ben ay sonunda dr gidicem 2li test için bilginiz varmı devlet hastanesi yapıyormu 2 li testi ????????
yoksa özel mi yaptırmak gerekiyor ...
yazarsanız sevinirim ... öptüm

aynen canım ya bende:)

peki plesenta neden başağrısı yapıyormuş onu bilmiyorum yaaa?

ben hiç süt içemedim zaten bir kase yoğurt yada ayran içiyorum akşamları
unuttuğumda oluyor tabi

merhaba canım hoşgeldin
hayırlı olsun hamileliğin
devlet hastanesi yapıyor canımcım özele gerel yok illede ama istersen özelde yaptır

burcucum o ben kafama taktığım için yoksa ağrı yapmıyor :))

hndcyin dr un bilgi vermedimi

25 ocakta gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi sadece bilmiyorumkismile özelde yaptırmak istemiyorum devlet yapıyorsa 1 marta gün aldım devlet hastanesinden

teşekkür ederim canım saol

Yaa ben grip oluyorum sanırım başağrısının sebebi o gibi geliyor bi yandan da öyle korkuyorum ki grip olmaktan... Çevremdeki herkes hasta, işyerinde kimi görsem hapşuruyo, evde kocam hasta, gece yatarken de bana bulaşmasın diye farklı taraflara dönüp uyuyoruz hatta dün gece onun tarafına dönmem gerekti sağ tarafım ağrıdığından, yazık uyandırdım diğer tarafa dönsene diye kaydirigubbakcemile3

Canlarım herkezlere gunaydın.... Bugun gozumu acamıyorum ya... gecelerıde uyuyamıyorum artık... rahat 40 kez kalkmısımdır.... sizdede oluyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…