hoşgeldin ebrucum evet bayadır yoktun, senin hangi testin yapılacak üçlü mümerhaba arkadaşlar, bilgisayarımdaki arıza giderildi. Umarım herkes iyidir, biz çok iyiyiz. 22 şubatta testimiz var cinsiyeti de belli olur, inşallah iyi çıkar. Hepinizi çok öptüm
merhaba arkadaşlar, bilgisayarımdaki arıza giderildi. Umarım herkes iyidir, biz çok iyiyiz. 22 şubatta testimiz var cinsiyeti de belli olur, inşallah iyi çıkar. Hepinizi çok öptüm
Kızlar hepinize iyi akşamlar.malum mesai :))
kendinize ve bebişlere iyi bakın
Bu arada benim de mesaim bitiyor akşam fırsat bulursam uğrarım öptüm si
selam arkadaşlar
evet ben de 1 ayı bekleyecekler grubuna girdim Allah a şükür bi sıkıntı çıkmadı ikili taramada, inş. herkesin sonuçları güzel gelir, doktora çatlak kremi sordum bi de bi isim söyledi ama 16. haftadan sonra kullan dedi o yüzden şimdilik bişey kullanmayı düşünmüyorum ben
selam arkadaşlar
evet ben de 1 ayı bekleyecekler grubuna girdim Allah a şükür bi sıkıntı çıkmadı ikili taramada, inş. herkesin sonuçları güzel gelir, doktora çatlak kremi sordum bi de bi isim söyledi ama 16. haftadan sonra kullan dedi o yüzden şimdilik bişey kullanmayı düşünmüyorum ben
Kızlar hepinize iyi akşamlar.malum mesai :))
kendinize ve bebişlere iyi bakın
Soho angel canlarım sağolun ya bence de almaya başlamak en iyisi insan iyice havaya giriyor ama anneme götürdük benim çok dolabım yok evimde doğuma kadar onda duracaklar(aslında bizim de cinsiyet kesin değil ama turkuaz olunca kız da erkek de kullanır dedik)
Bu arada benim de mesaim bitiyor akşam fırsat bulursam uğrarım öptüm si
selam canımcım
evet sende bizim gruptansın:))
bende tam 1 ay sonra gidicem
sevindim bir sorun olmadığına maşallah canımm
o zaman yaklaşık olarak aynı gün gideceğiz sanırım, canım sen öğrenmişmiydin cinsiyetini, benim kesin olmamakla birlikte erkek gibi görünüyo dediler 1 ay daha beklemek zor ya kesin sonuç için..
saolasın canım benim, ya okuyorum da sayfaları nedir bu şikayetlerin senin Allah şifa versin en kısa zamanda, sanırım yoruluyorsun, çünkü ben şu an işe devam ediyo olsaydım bilmiyorum ne halde olurdum hele gidiş gelişler beni mahvederdi tıklım tıklım otobüsler...çok şükür evdeyim de biraz daha rahat geçiyo,
canlar ben de izninizle çıkıyorum yarın sabah mesai başlagıcında görüşmek üzere :))) çok öptüm herkesiii.. görüşmek üzere...
o zaman yaklaşık olarak aynı gün gideceğiz sanırım, canım sen öğrenmişmiydin cinsiyetini, benim kesin olmamakla birlikte erkek gibi görünüyo dediler 1 ay daha beklemek zor ya kesin sonuç için..
tebrikler parlecim... allah sonuna kadar böyle devam etmesini nasip etsin inş. opuyorumnanaktan
Allahım hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza alamayı nasip etsin
hoşgeldin ebrucum evet bayadır yoktun, senin hangi testin yapılacak üçlü mü
canım ya.. ağrın-sızın kalmasın hiç.. ben dedim sabah sabah başınızı ağrıtmayayım diye:):) pınarım senin de başın ağrıyor mu:)
Kızlar,
Nasılsınız ya...Ne zamandır yazamadım valla aşırı yoğunum ama Allah'a şükür bebişim de ben de iyiyiz. Görüşmeyeli bir fark yok yani haftasonu dayanamadık eşimle gezerken bebek arabası ve araba koltuğu aldık set halinde satılıyor. Biz avcılardan aldık beka plaza var orada herşey var e-5 üzerinde her marka var. Biberonlar banyolar yatak odaları arabalar her şey var mutlaka bakın. ben chiconun aldım 560dı nakit olunca 500'e bıraktı ayrıca chiconun bakım çantası da hediye verdiler(onun normal fiyatı 50tl)yani, çok uyguna geldi turkuaz rengi
merhaba arkadaşlar, bilgisayarımdaki arıza giderildi. Umarım herkes iyidir, biz çok iyiyiz. 22 şubatta testimiz var cinsiyeti de belli olur, inşallah iyi çıkar. Hepinizi çok öptüm
hoşbulduk canım, biz 2'li testi kaçırdığımızdan 4'lü test yapılacak 22 şubatta.
AAAAAAAAA valla küserim Aslı yivruummmm neden özleme selam varda bana yokkkkkkkkkkkkk ..özledik seniiiiii..opuyorumnanaktanözleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?