2010 Ağustos Anneleri

merhaba arkadaşlar, bilgisayarımdaki arıza giderildi. Umarım herkes iyidir, biz çok iyiyiz. 22 şubatta testimiz var cinsiyeti de belli olur, inşallah iyi çıkar. Hepinizi çok öptüm
hoşgeldin ebrucum evet bayadır yoktun, senin hangi testin yapılacak üçlü mü

merhaba arkadaşlar, bilgisayarımdaki arıza giderildi. Umarım herkes iyidir, biz çok iyiyiz. 22 şubatta testimiz var cinsiyeti de belli olur, inşallah iyi çıkar. Hepinizi çok öptüm

hoşgeldin Ebrucum :)) sevindim artık sık sık aramıza geleceksin.. uzun zaman olmuştu.. inş. cinsiyeti belli olur ki artık olsun yaniiii 18 haftalık olacak neredeyse

Kızlar hepinize iyi akşamlar.malum mesai :))
kendinize ve bebişlere iyi bakın

iyi akşamlar canım... yarın görüşmek üzere :)))

Bu arada benim de mesaim bitiyor akşam fırsat bulursam uğrarım öptüm si

biz de öptük canım.. kendine ii bak.. bizi aksatma :)

tebrikler parlecim... allah sonuna kadar böyle devam etmesini nasip etsin inş. opuyorumnanaktan

bu arada ben de ne kadar 1 ay olmasada 3 hafta sonra gidicem doktora daha çooook var ama onu orada büyümüş olarak göreceğimi düşünce herşey güzel geliyor gözüme zemuszemus

Kızlar hepinize iyi akşamlar.malum mesai :))
kendinize ve bebişlere iyi bakın

iyi akşamlar canım
görüşürüz yarın inşallah
öpüyorum kocamannnopuyorumnanaktan

Bu arada benim de mesaim bitiyor akşam fırsat bulursam uğrarım öptüm si

evet başlamak lazımda işte insanda cesaret edemiyor
bu ay bitsin ay başında önce kendime hamilelikler alarak havaya gircem:kedi:
sonrada bebişime başlıcam inşallah:kedi:

iyi akşamlar canım
öpüyorum seni ve meleğiniii:kedi
:

canlar ben de izninizle çıkıyorum yarın sabah mesai başlagıcında görüşmek üzere :))) çok öptüm herkesiii.. görüşmek üzere...

selam canımcım
evet sende bizim gruptansın:))
bende tam 1 ay sonra gidicem
sevindim bir sorun olmadığına maşallah canımm

o zaman yaklaşık olarak aynı gün gideceğiz sanırım, canım sen öğrenmişmiydin cinsiyetini, benim kesin olmamakla birlikte erkek gibi görünüyo dediler 1 ay daha beklemek zor ya kesin sonuç için..

tebrikler parlecim... allah sonuna kadar böyle devam etmesini nasip etsin inş. opuyorumnanaktan[/QUOTE]

saolasın canım benim, ya okuyorum da sayfaları nedir bu şikayetlerin senin Allah şifa versin en kısa zamanda, sanırım yoruluyorsun, çünkü ben şu an işe devam ediyo olsaydım bilmiyorum ne halde olurdum hele gidiş gelişler beni mahvederdi tıklım tıklım otobüsler...çok şükür evdeyim de biraz daha rahat geçiyo,

bilmiyorum ki canım Allah acısın halime... hep kendim ettim her sorana iyiyim iyiyim dersen böyle olursun... daha da kimseye iyiyim demiyorum... ama henüz düzelemedim.. inş. iyi olacağım en kısa sürede :)

ayyy ne güzel bişeyler almaya başlamışsınız ben daha birşey almadım ama sabırsızlanıyorum. bugün eşimle birlikte bebek odasını toparladık çünkü ben orayı ütü odası olarak kullanıyordum. orasını boşalttık. neyi nasıl koyucağımızı konuştuk bu bile beni çok heycanlandırdı.

canlar ben de izninizle çıkıyorum yarın sabah mesai başlagıcında görüşmek üzere :))) çok öptüm herkesiii.. görüşmek üzere...

görüşürüz canım
inşallah
dikkat et kendine Allah a emanet ol canımmm

saolasın canım benim, ya okuyorum da sayfaları nedir bu şikayetlerin senin Allah şifa versin en kısa zamanda, sanırım yoruluyorsun, çünkü ben şu an işe devam ediyo olsaydım bilmiyorum ne halde olurdum hele gidiş gelişler beni mahvederdi tıklım tıklım otobüsler...çok şükür evdeyim de biraz daha rahat geçiyo,[/QUOTE]

yok canım
benimde 1 ay sonra belli olcak
dr tahminde bile bulunmadı
16.haftada ayrıntılı bakıcaz ve cinsiyet öğrenicez dediiiopuyorumnanaktan

Allahım hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza alamayı nasip etsin

amin canımmmm:Saruboceq:

iyi akşamlar canlarrr
hepinize güzel ve mutlu bir akşam dilerim
öperim sizleri ve meleklerinizi
Allah a emanet olunnnopuyorumnanaktan

canlarım bende çıkıyorum bebişimin karnını doyurucam. girebilirsem sonra görüşürüz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

canım ya.. ağrın-sızın kalmasın hiç.. ben dedim sabah sabah başınızı ağrıtmayayım diye:):) pınarım senin de başın ağrıyor mu:)

Başkanım valla ben bu konuda çok şanslıyım hiç daha baş ağrım olmadı..yani özel birşeyde yapmıyorum ama çok şükür bir sıkıntım olmuyor..

Ay ne güzel Didemcim güle güle iyi günlerde kullanın inşallah..Biz daha çöp bile almadık. daha erken diye düşünüyorum ama almakta istiyorum..ne olacak bilmiyorum valla ..:))

Ebrucuummm canım özledik seni ..Hoşgeldin :))

hoşbulduk canım, biz 2'li testi kaçırdığımızdan 4'lü test yapılacak 22 şubatta.

anladım canım o zamaninş. bu testin güzel çıkar tabi kapsamını bilmiyorum artık 4 lü testin ama daha olduğu kesindir. hayırlısı olsun. bize güzel haberler verirsin inş.

kızlar iyiakşamlarrrr benim arkadaşlara bir şikayetim var ben neredeyse 1 aydır ortalama hergün giriyorum ama hep kendi aranızda konuşuyorsunuz yeni arkadaşlara acık degilsiniz galiba listeye eklendim halisnaya teşekkür ederim ama ne kadar yazdıysam cevap yazan olmadıgı gibi selam bile veren olmadı neyse ben sadece bunu belirtmek istedim bundan sonra yazmayıp sadece okuyayım bari cünkü yazsamda kimse cevap yada selam vermiyor hepinize iyiakşamlar

ahhh ahhhh.. hormonlar diyorum başka da bişeycik demiyim diyorum...
arkadaşlar ben çok çok az yazıyorum.. ara ara cevap yazıyorum liste ile ilgileniyorum.. ama genel anlamda akşam saatlerinde ve hafta sonları topik baya sessiz.. p.tesi-cuma arası mesai saatleri:) içerisinde baya yoğun..
sürekli takip ediyor iseniz mutlaka gruplaşmanın olmadığını ve herkese cevap yazıldığını göreceksiniz..
gruplaşma olamazda zaten kimse kimseyi şahsen tanımıyor.. burada ne kadar anlatılırsa o..
hatta ve hatta başka topiklerden bile ziyaretimize gelenler var örnek;özelcius:).. başka yerden ziyaretimize geliyor, dışlanmadı.. geliyor selam veriyor kendinden haber veriyor selam dua alıp gidiyor.. kimsenin özellkle cevap yazmaması gibi bir durum yok yani..
bende birçok msjıma cevap alamıyorum.. gözden kaçıyor.. farkındayım.. msjlar arasında kayboluyor.. ve bazen cevap yazdığım halde tınlamayan kişilerde var:) kendi bilgilerini yazıp kimselere aldırmayan..
yüzsüzlük yapıp tekrar yayınlayın msjınızı mutlaka cevap alacaksınız:)
kızlar güzel paylaşımları olan bir topikimiz var.. hepimiz belli sıkıntılar yaşıyoruz bulantılar-yorgunluklar-sıkıntılar vs.. bu serzenişler onlardan olsa gerek... hepsi zamanla geçecek inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…