2010 Ağustos Anneleri

kıslar şimcik ben ne dusunmeye basladım var ya gülmeyın ama... şimci bızım bebekler ramazan bayramında kucucuk olcaklar ya... zıbınla bayramı yaparlar.. acaba kurban bayramında ne gıydırsem dıye dusunmeye basladım.. ozmana bıracık daha buyurler... kız bebk ıcın elbıse bulabılırmıyım kı..:):)

evet canım haklısın
benimde karnımın içinde hafif sızılar var neden acaba?

ben onları hep bebeğin büyümesine yoruyorum canım ki zaten başka bişeyde düşünmek istemiyorum açıkçası... ozaman çektiğim sızıdan mutlu oluyorum sen de kötü bişey getirme aklına lmaz:

aman ne süslü tulumlar var yeni doğanlar için bile mevlüdün de de giydirmeye süslü süslü doğru benim aklıma gelmemişti bayram ben daha çok mevlüdü ne zaman olur ne giyer diye düşünüyordum a_seyma sende benim kafadansın valla :)

Hmm yumurtadandır o canım yaa 2 günde bir 1 günlük aralar versen?
Başlarda ben de her gün yiyordum ama şimdi sabahları üşeniyorum, günaşırı yemeye başladım :kedi:

ben haftada bır bıle yerım varya... tıksındım yumurtadan ınan... eşim benle oda yıyo yumurta ama onun ıstah super benı bıle yer yanı... ama ben sevmıyorum...

ben sadece haftada bikere yiyebiliyorumm yaa hafta içi evde kahvaltı yapamıyorum kiiii

canım benım... ıyımı desem kotumu desem bılemedım bak sımdı... kaydirigubbakcemile2

canım dur bismillah ramazan bayramında biz sanırsam hala lohusalık döneminde olacağız zaten mümkünse kimse gelmesin bebeği görmeye mikrop falan kapsın istemem...

kurban bayramını Allah kısmet ederde bebeklerimizle görürsek ki hele bir de Allahım bebeğim kız olursa.. hiç bulamaz olur musun canımcımm... sana bana yoktur ona vardı okadar güzel şeyler var ki tabi senin benim kıyafetlerimden daha pahalı :))))

neye ara verdin şekerim işe mi? :))) ben hep aralı çalışıorum zaten... çalıştığımdan daha çok buraya yazıyorum müdür görse hiiiii kaydirigubbakcemile3
Pardon canım ben yazana kadar başka mesajlar gelmiş yumurtaya ara verdim 1-2 gün tiksinirsem bi daha yiyemem diye...

tatlım bende netten bakıyorum varya kadıfe elbıselere sole 2-3 aylıkken gıyebılcegı var mı dıye... sonrada dıyorum cok mu erken acaba??? ama bayılıyorum elbıselere...

anaaamm kızlaarr durun bebeği görmeden paçaları sıvamayın hele bi kesinleşsin şu cinsiyetler... :))) bebek bir 7 aylık olsun ondan sonra burada hep beraber kafa yorarız

siz önce kendinizi düşünün bahar geliyor sonra yaz gelecek :))) ben karnım şişken giyeceğim güzel güzel elbisleri babetleri düşünüyorumm... inş. yarım dünya bir anne adayı olmamda istediğim gibi giyinir giyinir çıkarım dışarı...

HAFTANIN ÖNERıSı
Uyku gebeliğinizin kaliteli geçmesi açısından önemlidir. ılk haftalarda uykuya eğilim artarken bu haftalardan itibaren uykusuzluk sorunu yaşamaya başlayabilirsiniz. Uykusuzluk sorunu genelde son haftalarda belirgin olmasına karşın bu haftalarda da sizi gündüzleri "nakavt edecek" duruma gelebilir.
ışte size iyi uyku uyuma önerileri:
Hergün mümkün olduğunca aynı saatlerde yatın ve sabah aynı saatlerde kalkın. Bu, santral sinir sisteminizi eğitecektir.
Gece yatmadan birkaç saat önce sıvı almamaya özen gösterin. Bu, geceleyin tuvalet ihtiyacı nedeniyle uyanmanıza engel olacaktır.
Akşam kafein içerikli içecekler tüketmeyin. Kafein en iyi uyku açıcılardan biridir.
Gece yatmadan önce doktorunuzun önerdiği egzersizleri uygulayın. Egzersiz kaslardan kana laktik asit geçmesini sağlar ve bu madde uykuya dalmanıza yardımcı olur.
Oda sıcaklığınızı 21 dereceye ayarlayın. Aşırı sıcak veya aşırı soğuk bir oda uyumanızı engeller.
Mide ekşimesi sorununuz varsa birkaç yastık birden kullanın.
Mümkün olduğunca sol yanınıza yatarak uykuya dalmaya çalışın. Bu önlem nefes darlığı sorununuza çare olabilir.
Yatmadan önce ılık duş almak, ılık süt içmek bazı anne adaylarında uykuya dalmayı kolaylaştırabilir.
Uykusuzluk sorununuz belirginse ve sürekli bir yandan diğer yana dönüyorsanız yatağınızı değiştirmeyi ve hatta yalnız uyumayı deneyin. Eşiniz buna mutlaka anlayış gösterecektir.

aynen ya cok pahalı oluyolar gercekten...bızım bı gomlek kolundan onlara elbıse yapıyolar sonra gomlegın 3 katına satıyolar... ama olsun napalım...kısımı ıns sole şıkıdım şıkıdım bı gıydıreyım ya... annemlerın komsusunun torunu vardı erkketı.. 3 aylıkken kot pantolon gıyodu.. kaydirigubbakcemile3 ıcım gıtmıstı ozman ıns. bızde gıydırırız ıns ya

off evet şuan kendimi çok tuhaf hissediyorum normal kıyafetlerim olmuyor spor hamişş kıyafetleri aldım şimdilik onlarda büyük gibi biraz daha büyüsün göbüşlerimiz de göğsümü gere gere giyeyim :)

giydiririz giydirirz canım inş. Allah yeter ki hayırlısıyla sağlıklısıyla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

anam bu benı anlatıyo... cok tesekkurler datlım..

şekerim seninle bizim SAT ımız aynı sen öğrenmiş miydin cinsiyetini? öğrenmedin dimi? ne zaman gideceksin kontrole?

kızlar lcw nın hamıle koleksıyonunu gordunuz mu? guzel seyler var gıbı.. hem fıyatlarıda gayet uygun..

kızlar lcw nın hamıle koleksıyonunu gordunuz mu? guzel seyler var gıbı.. hem fıyatlarıda gayet uygun..

canım benim yakınımda bildiğim kadarı ile tek bir yerde var.. ondada sadece pantolonlar doğru dürüst.. koymuşlar bol bol badileri hamile koleksiyonu diye satıyorlar.. annemin badilerini de giyerim ben ne önemi var... benim gittiğim yerde diyeyim en azından pek bişi yoktu...:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…