Hey Allah'ım, eskiden ağlardım, şimdi krize giriyorum gülmekten. Bir kere de babam bıyıklarını kesmiş ki kendisi bıyıksız olmaması gereken biridir. Çok çirkin olur nedense, ya da gözüm alışmış. 2-3 yaşındayım daha... Akşam eve gelmiş, ben bir korkmuşum annemin arkasına saklanmışım. Babam " gelsene kızım" dedikçe daha çok saklanmışım. Yanıma gelmeye yeltenmiş -tanıyamıyorum ya- ben bir çığlık; ağla ağla korkudan :roflol: :roflol: :roflol: Bıyıkları çıkana kadar adam elini sürememiş bana...
bende yalvarıyorum eşime devlet hastanesıne gıtmme burda da ozel bı polikıllinik var orda bakıyolar sedece cınsıyetını ogrenıp gelelım dıyom olmaz sabret dıyo... adam bılmıyokı ben catladım catladım...laelaelaelaelae
Ben devlet hastanesine gidiyorum, sordum doktora o da söyledi. Yarın inşallah tam belli olur ama, önce bir sor derim. Soranın bir yüzü kara, söylemeyen zenci kaydirigubbakcemile3
ayy canım ya ben olsam aklım çıkardı sen sakinmişsin bari
yalnızmıydın canım evdee
kalbim çarptı benimde yalnızdım ama arkadaşımla konuşuyodum telde..bi de alarm var ya evde kapıyı açsalar o sesten korkup kaçarlar ona güvendim birazda
Bende 53-54 civarındaydım.gerçi şu an kaç kiloyum bilmiyorum tartılmadım daha.ilk bikaç ay çok kustum midem bulanıyodu 1-2 kilo verdim gibi oldu ama şimdi toparladım.Aynen benimde artık herkes anlamaya başladı hamile olduğumu..hatta bugün çaycı kadın bile dedi bugün çok belli iyice çıkmaya başlamış artık dedi :))
eşim zaten hergün kalite kontrol yapıyo göbişime:) o da farketti dün akşam..çok çıkmış karnın dedi ve mutlu oldu.karnım çıkınca bi mutluluk basıyo bizim adamı:)) acayip seviniyoo garibim kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben yemeğe gidiyorum görüşmek üzeree
Hey Allah'ım, eskiden ağlardım, şimdi krize giriyorum gülmekten. Bir kere de babam bıyıklarını kesmiş ki kendisi bıyıksız olmaması gereken biridir. Çok çirkin olur nedense, ya da gözüm alışmış. 2-3 yaşındayım daha... Akşam eve gelmiş, ben bir korkmuşum annemin arkasına saklanmışım. Babam " gelsene kızım" dedikçe daha çok saklanmışım. Yanıma gelmeye yeltenmiş -tanıyamıyorum ya- ben bir çığlık; ağla ağla korkudan :roflol: :roflol: :roflol: Bıyıkları çıkana kadar adam elini sürememiş bana...
Angel im hoşbuldukk :)
ayy canım ya ben olsam aklım çıkardı sen sakinmişsin bari
yalnızmıydın canım evdee
kalbim çarptı benimde yalnızdım ama arkadaşımla konuşuyodum telde..bi de alarm var ya evde kapıyı açsalar o sesten korkup kaçarlar ona güvendim birazda
tatlım benım gecmıs olsun... ne cesaret kapıyla falan oynayabılıyolar ya...
slm kızlar biraz önce hastaneden geldim üçlü testimizi verdikte yarın saat 4 gibi sonuç almaya gideceğim bu arada bebeğim 140 gr ve 16 cm olmuş doktor senin gibi uzun boylu olacak anlaşılan dedi cünkü en uzun yerleri bacaklarıymış
geçmişe bakıp geleceğim zemuszemus
acaba dıyorum kendım gıtsem sole gızlı gızlı ogrensem olmam mı acaba... benım kızım olcak bılıyorum ııcme doguyo ama kesınlık kazansın ıstıyorum kı esıme dıyı kız olcak hadı alısverıse dıye :hulya: :hulya:
ay canım maşallah
kocaman olmuş bebeğin
41 kere maşallahhhopuyorumnanaktan
saol canım valla oynuyolar bizim apartmanın ve evinde hırsızlık sabıkası var o yüzden tedbirliyiz alarmın varlığı çok rahatlatıyo evde olman hırsız için bişey değiştirmiyo
bilirsinizki evinize giren hırsızı vurunca suçlu siz olursunuz o yüzden tedbir almaktan başka yapacak bişey yok
bide kapının hemen yan ında bayıltıcı sprey falan bulundurmak gerek
slm kızlar biraz önce hastaneden geldim üçlü testimizi verdikte yarın saat 4 gibi sonuç almaya gideceğim bu arada bebeğim 140 gr ve 16 cm olmuş doktor senin gibi uzun boylu olacak anlaşılan dedi cünkü en uzun yerleri bacaklarıymış
Ahh ah, benim de içime kız doğuyordu....
Kızlar Günaydınnnnnnnn..insanın en çok kendine nazarı değiyor sanırım..Dün başkanım Hallisna sormuş bana başın ağrıyormu diye bende yookkkkk hiççççç falan gibi cevaplar verdim..sen misin bu cevabı veren anacım bugün kafam kazan gibi..( Herwoodcuğum maşalahhhhh maşallahhhhhhhhh bebeğine..kocaman olmuş ayol ..
Üçlü test bu haftalardamı yapılıyooo?? ben daha ileriki zamanlarda diye biliyordumm..
Maşşallah bebeğinin ölçüleri çok güzelll..ya benim dr bu ölçüler konusunda daha hiç bişey demedi şimdiye kadar.hep güzel,gayet normal herşey deyip ölçü söylemiyo..gerçi artık haftaya başka bi dr a başlıcam allahın izniyle.o zaman sanırım herşeyi detaylı öğrenirim bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?