canım ben 16. haftamdayım o çizerge bir kaç gün arkadan geliyor üçlü testte 16. haftada başlıyor bizde yaptırdık işte[/Q
hımm demekki ben karıştırdım tarihleri hadi bakalım sağlıcakla gelsin bebişlerr:ecrin_bebek:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 16. haftamdayım o çizerge bir kaç gün arkadan geliyor üçlü testte 16. haftada başlıyor bizde yaptırdık işte[/Q
hımm demekki ben karıştırdım tarihleri hadi bakalım sağlıcakla gelsin bebişlerr:ecrin_bebek:
kızı olacağını öğrenenler! belirtilerinizi yazarmısınız. benim bir oğlum var 4,5 yaşında. bu seferki gebeliğim çok farklı geçiyor. göremedik de cinsiyetini. yardım lütfen :)))
gerçi ne farkeder ha kız ha erkek ama insan merak ediyor işte.
canm doktorun verdiyse xararlı olmaz 7günlük kullanılacak antibiyotikler zararlı olmuyor diye duydum canımiyi akşamlar arkadaşlar 3 aylık hamileyim alfoxil isimli antibiyotik kullanıyorum bir zararı olurmu acaba bebeğe kullanan varmı
canım iyi yapmışsın insana en lazım olan şeyler çamaşır ve pijama sen halletmişsin canım çamaşır büyük olması çok iyi çünkü karın büyüğünce büyük olması gerekiyorherkese merhaba
kızlar ben bugün pijama takımlarına falan baktım iç çamaşırları falan,,hatta 2 tane pijama aldım ikisini de bi büyük beden aldım belki bedenim büyür die ama sanırım birini geri vericem küçük beden alıcam bi tanesi çok şeker belden de ayarlanabiliyo pantolonlar gibi.. çamaşır almak istedim ama beden konusunda karasız kaldım hep bi büyük beden mi alsam die öyle de yaptım bakalım, laf aramızda bi tane de emzirme süty..ni aldım biraz erken oldu biliyorum :kedi:
Parlecim meraba cok iyi yapmissin ben de kisa sure icinde ic camasiri ve pijama takimi almayi dusunuyorum cunku yavas yavas pijamalarda kucuk gelmeye basladi? Nerden ve kaca aldigini soyleyebilir misin canim?
günaydın herkese
akşam pek iç açıcı rüyalr görmedim sabah kalktığımda düşündüm dedim ki kesin 2li test kan sonuçlarım geldi inşallah iyidir telime bi baktım akşam hastaneden aramışlar şimdi aradım gelip sonuçlarınızı alabilirsiniz dediler çok huzursuzum rüyalarımdan dolayı inşallah kötü bi şey çıkmaz birazdan gidicem sonuçları almaya drada gösteririm sanırım
herkese günaydın...
Gunaydın Kızlar,
Gecmisi okuyamadım ama , umarım herkes iyidir hersey yolundadır.
Ben cok yogun calısıyorum dun corlu ya gidip geldim istanbul icinde de 2 toplantım vardı.
Aksamları resmen patates cuvalı haine geliyorum eve geldigimde :)
Halen bebegimin oynamasını tam olarak hissetmiyorum bu aksam dr a gidicem bakalım beyfendi nasıl..
günaydın güzel anne adaylarıııı
2 gündür gezmekten işe pek gelemedim uzak kaldım.
giyecek bişide alamadım göbik çıkıyor artık abuk sabuk ne denk gelirse giyip geziyorum
gece uykularım çok hassas çok uyanıyorum.erkendende uyanıyorum sabahları.
bulantım hala var.kokular hala rahatsız ediyor.kalça batmam zirvede.
napalım bu halimizede çok şükür.