• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

soho canım benim sende kabızlık devam ediyormu bende çok çektim ondan doktor bana bir ilaç verdi sadece 2 kere kullandım valla şimdi düzene girdi haberin olsun canım istersen sana ismide verebilirim

günaydın canım... evet hala devam ediyor korkuyorum yapmaya.. ismi nedir ilacın verebilir misin? ben de kullanayım çünkü bendeki şurubu içmeden benim bağırsaklar çalışmıyor :((

günaydın herkese
akşam pek iç açıcı rüyalr görmedim sabah kalktığımda düşündüm dedim ki kesin 2li test kan sonuçlarım geldi inşallah iyidir telime bi baktım akşam hastaneden aramışlar şimdi aradım gelip sonuçlarınızı alabilirsiniz dediler çok huzursuzum rüyalarımdan dolayı inşallah kötü bi şey çıkmaz birazdan gidicem sonuçları almaya drada gösteririm sanırım

günaydın aspirincim ... korkma ne rüyalar görüyoruzz.. hepsini kötü bişeye yorarsak yaşayamayız kii... içini ferah tut sen... inş. birazdan gelip bize hayırlı haberler verirsin :))

günaydın canlar
hepinize huzurlu bir gün dilerimmm

günaydıınn şekerim :)) sana da süper bir gün olsun....

Gunaydın Kızlar,
Gecmisi okuyamadım ama , umarım herkes iyidir hersey yolundadır.

Ben cok yogun calısıyorum dun corlu ya gidip geldim istanbul icinde de 2 toplantım vardı.
Aksamları resmen patates cuvalı haine geliyorum eve geldigimde :)

Halen bebegimin oynamasını tam olarak hissetmiyorum bu aksam dr a gidicem bakalım beyfendi nasıl..

günaydın esteryacım... ben de hala hissedemiyorum.. hatta sanki bebeğim hiç büyümüyor.. karnım olduğu gibi kaldı hiç ilerleme yok... 4 aylık oldum yemek yemesem şiş bile durmuyor :( bir sorun yoktur umarım...

günaydın güzel anne adaylarıııı

2 gündür gezmekten işe pek gelemedim uzak kaldım.
giyecek bişide alamadım göbik çıkıyor artık abuk sabuk ne denk gelirse giyip geziyorum :D:D

gece uykularım çok hassas çok uyanıyorum.erkendende uyanıyorum sabahları.
bulantım hala var.kokular hala rahatsız ediyor.kalça batmam zirvede.

napalım bu halimizede çok şükür.

günaydın canım.. ben de bütün ağrıları anlıyorumda şu kalça batması nedir neden olur anlayamıyorum... bazen benim de çok ağrıyor sanki taş taşımışım gibi...

Herkese günaydıın opuyorumnanaktan

günaydııın günaydııın günaydııınn canım :)))

Günaydın herkesee

Sohocum baktım sonucuna benimki baya bi düşük evt, rahat edemedim ben dün çok ağladım aklımdan hiç çıkmıyo, bide doktor pek bi açıklama yapmayınca daha çok kaldım ortada. bugün başka bir doktordan randevu aldım gidip bide ondan dinlemek istiyorum durumu, yani ben anlamadım bu kadından bişey risk var diyosun 3 lü testi istemiyosun kafam çok karışık, akşam 7.30 da randevum var , döndüğümde inşallah biraz rahatlamış olurum bakalım....:((

ben geldimmmmmm sonuçlarımız iyi çok şükür risk baya düşük çıktı. ama dr buraya falan giriyorum diye kızdı bana. plesanta previayı kafama taktım netten okudum falan dedim eşimde gaz verdi bide kadınlar klubüne girip orda okuyor diye drda sen cahilmisin böyle bi şey için gelme sakın bir daha dedi kızdı valla ben dr olmama rağmen okumuyorum çünkü kaldıramam dedi sen neden okuyorsun dedi yani anlyıcağınız artık yasak kötü şeyler düşünürsen hamileyken kötü bi anne olursun dedi kendini birazda anneliğe hazırlamak gebelik dediki doğru söyledi artık moralimi yüksek tutucam hep

Herkese günaydıın opuyorumnanaktan

günaydın canımm nasılsın

Günaydın herkesee

Sohocum baktım sonucuna benimki baya bi düşük evt, rahat edemedim ben dün çok ağladım aklımdan hiç çıkmıyo, bide doktor pek bi açıklama yapmayınca daha çok kaldım ortada. bugün başka bir doktordan randevu aldım gidip bide ondan dinlemek istiyorum durumu, yani ben anlamadım bu kadından bişey risk var diyosun 3 lü testi istemiyosun kafam çok karışık, akşam 7.30 da randevum var , döndüğümde inşallah biraz rahatlamış olurum bakalım....:((

günaydın canımcım içini ferah tut Allah ım inşallah korktuklarımıza uğratmaz
ikinci bir doktora görünmen de iyi olmuş canım güzel haberler alacağız inşallah :Saruboceq:

sohocum günaydın bidenem nasılsınn:emir_bebek:

ben geldimmmmmm sonuçlarımız iyi çok şükür risk baya düşük çıktı. ama dr buraya falan giriyorum diye kızdı bana. plesanta previayı kafama taktım netten okudum falan dedim eşimde gaz verdi bide kadınlar klubüne girip orda okuyor diye drda sen cahilmisin böyle bi şey için gelme sakın bir daha dedi kızdı valla ben dr olmama rağmen okumuyorum çünkü kaldıramam dedi sen neden okuyorsun dedi yani anlyıcağınız artık yasak kötü şeyler düşünürsen hamileyken kötü bi anne olursun dedi kendini birazda anneliğe hazırlamak gebelik dediki doğru söyledi artık moralimi yüksek tutucam hep

evet adaşım işte budurrralkisalkisalkis

Günaydın herkesee

günaydın canım... inş. aydınlatıcı bir sonuç alırsın ve için rahatlar... ama ferah olmaya çalış olur mu? biliyorsun şu an 1 e 3 katıp abartıyoruz :) inş. bişey çıkmayacaktır...

canım ne güzel maşallah Allah sonuna kadar böyle gitmesini nasip etsin inş.
ben de artık hiçbişey okumicam.. kötü şeyler getirmicem aklıma... ayy her hamile kalan güzel güzel doğuruyor neden herşey bizim başımıza gelsin dimi ama???

günaydın canımm nasılsın

günaydın canımcım içini ferah tut Allah ım inşallah korktuklarımıza uğratmaz
ikinci bir doktora görünmen de iyi olmuş canım güzel haberler alacağız inşallah :Saruboceq:

sohocum günaydın bidenem nasılsınn:emir_bebek:

günaydın canımcım :))) tişkür ederim... sinüzit ile uğraşıyorum anladım ki baş ağrılarımın sebebi bu :) kaç gündür sürekli tekrarlıyor çünkü geçmek bilmiyor... eskiden bir apranax içerdim herşey düzelirdi.. şimdi minoset falanda fayda etmiyor sürünüyoruumm..

sen nasılsın?

günaydın canımcım :))) tişkür ederim... sinüzit ile uğraşıyorum anladım ki baş ağrılarımın sebebi bu :) kaç gündür sürekli tekrarlıyor çünkü geçmek bilmiyor... eskiden bir apranax içerdim herşey düzelirdi.. şimdi minoset falanda fayda etmiyor sürünüyoruumm..

sen nasılsın?

ay canım sendedemi sinüzüt var bende de :( ve öldürüyor beni:(
midemde de reflü var o da azdı:(
ama ben yinede herşeye rağmen çok iyi hissediyorum kendimi:)) çok şükür Rabbime:)
kabızlık sorunum da şimdilik gitti hatta tersine döndü:) nasıl oldu anlamadım:)

yani iyiym genel olarakk:emir_bebek:

Sohocum geçmiş olsuun!
Başağrısı çok fena birşey bende de var grip olucam olamıyorum sanki o yüzden gibi...
Off bi de nasıl uykum var yaa çok zor kalktım bu sabah şu an da sürekli esneme modundayım mirmirmirmir

ay canım sendedemi sinüzüt var bende de :( ve öldürüyor beni:(
midemde de reflü var o da azdı:(
ama ben yinede herşeye rağmen çok iyi hissediyorum kendimi:)) çok şükür Rabbime:)
kabızlık sorunum da şimdilik gitti hatta tersine döndü:) nasıl oldu anlamadım:)

yani iyiym genel olarakk:emir_bebek:

maşallah maşallah canım :nazar: ben de biraz dişimi sıksam iyi olacağım psikolojik olarak kendimi hasta gibi hissetmemem lazım... :) ne güzel uzun zamandır yoktu ağrılarım ama geçen hafta alınlığımı takmadan dışarı çıktım sonucunu da çekiyorum işte napalıımm :))

tuvaletimi de yapıcam inanıyorum... inanıyorsam yaparım kaydirigubbakcemile3

tatlışlarım hepınıze gunaydın.....

günaydııııınn :)

Sohocum geçmiş olsuun!
Başağrısı çok fena birşey bende de var grip olucam olamıyorum sanki o yüzden gibi...
Off bi de nasıl uykum var yaa çok zor kalktım bu sabah şu an da sürekli esneme modundayım mirmirmirmir

çok sağol canım... napalım çekiyoruz işte :) bir de geçen gün parol içtim ben minosetle eş değerde ama sanki o daha iyi geldi kesti başımın ağrısını ama onu da çok sık içmeye korkuyorum tabi ne olursa olsun ilaç sonuçta...

ama iyi olacağım inanıyorum.... iyiyim iyiyim iyiyiiiiimmm opuyorumnanaktan

inş kız bebek annesiyim..
yüzümde-göğsümde bir sürü sivilceler çıktı.. göbeğim toparlak.. tatlıya rağbetim yok.. çikolata görmek bile istemiyorum.. turşu,ekşi elma,nar favorim..
hala kusuyorum.. aklıma şimdilik gelenler bunlar..

sağol hallisna.bende tatlı çikolata falan hiç yiyemiyorum canım sadece tuz istiyor. oğluma hamileyken günde 100 gr çikolata 1 magnum 1 kornet yiyordum canım hala tatlı istiyordu. bu biraz değişik. :)))

maşallah maşallah canım :nazar: ben de biraz dişimi sıksam iyi olacağım psikolojik olarak kendimi hasta gibi hissetmemem lazım... :) ne güzel uzun zamandır yoktu ağrılarım ama geçen hafta alınlığımı takmadan dışarı çıktım sonucunu da çekiyorum işte napalıımm :))

tuvaletimi de yapıcam inanıyorum... inanıyorsam yaparım kaydirigubbakcemile3

tabi canım inanmak başarmanın yarısıdır dimi amakaydirigubbakcemile3

inan bana psikolojik ben öle hissediyorum yani ağrılarımız oluyor tabi ama kendimizi bırakmazsak üstesinden geliriz evelallahkaydirigubbakcemile3

bugün hava çok güzel burda yaz gibi resmen kendimi çok enerjik hissediyorum

ne güzel canım ya
izmir benim olmam gereken yer ama doğma büyüme angaralı oluncada vazgeçemiyoruz yaaakaydirigubbakcemile2

günaydın kızlarrr
asspirin canım gözün aydın test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim
soho ilacın adı minflor ssk karşılamıyor canım haberin olsun
bu sabah oğluşumla uyandım resmen öylebir dürtüklediki beni anne kalk açıktım der gibi yoksa ben bu saatte hala yatakta olurdum ve kendime kalk hadi derdim şimdi kahvaltımı yaptım bilezemuszemus

günaydın canım
nasılsınn

ıyıyım tatlım sen nasılsın... kendıme gelemıyorum ıkı gundur sersem gıbı dolasıyorum evın ıcınde...

sağol hallisna.bende tatlı çikolata falan hiç yiyemiyorum canım sadece tuz istiyor. oğluma hamileyken günde 100 gr çikolata 1 magnum 1 kornet yiyordum canım hala tatlı istiyordu. bu biraz değişik. :)))

benım canımda yenı yenı cıkolata ıstemeye basladı... benım bebek benı sasırtıp erkke mı gelcek acaba?? herseyden suphe eder oldum....

Back
X