Aslııııı :)) hoşgeldiiiinn.. nerelerdesin yahuu... çok özledik senii :)
anaaamm seymaa seninkide kocaman.. ya sanki doğsalar kocaman bebek olacaklarmış gibi duruyorlar yaa :)))
ama ikiz gebelikle başladık bi bebişimin 11 haftalıkken kalbi durdubelki bundan sonra daha farklı olur
teşekür ederimevet en azından bitanesi halla benimle diye teselli ediyorum kendimi allah hepimize hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin:teselli:
teşekür ederimevet en azından bitanesi halla benimle diye teselli ediyorum kendimi allah hepimize hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin:teselli:
canım merhaba iyiyiiz ikimiz de ne olsun iş güç uğraşmaca ben de sizleri çok özledim annem vardı bugün gitti o varken onunla vakit geçireyim dedim ne zamandır ayrıydık sizde neler var neler yok geçmişi okumadım çok kaynatmışsınız senin kontrol ne zaman
yani diger bebekte dogumda alınıcak araştırma yapılıcakmış neden kalbi durduna bakılıcak
kıslar herkeze hayırlı aksmalr ben gıdeyım bı pılav neyın yapayım gorusuruz opuyorum hepınızı ve bebılerınızı...
ben geldim kıslarr
felaket başım ağrıyor ve uyku bastırdı azcuk kestirdim
siz ne yaptınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?