2010 Ağustos Anneleri

kızlaaaar lütfen cevap yazın..
baş ağrılarım oluyo haftada bir iki kez.şuandada arıyooo((ilaç almak istemiyorum korkuyorum..yaptığınız bişey varmı sizin????
sizdede oluyomuu??normalmiii

Canım ıstersen netten arastır bı ama benım arastırdıgım kadarıyla bu hamılıkten kakynaklanan bısey... kan hacmı fazlalasıyo vucutta bebek ıcın oda hızlı hucum edınce bas agrısı yapıyo... benımde oluyo.. parol alıyorum tam gecmesede hafıfletıyo..

Bu arada sen antalyada mı yasıyosun... cok sveındım... bende ınsallah antalyada dogum yapıcam... merkezdemısın?

günaydın kızlar off akşam hep döndüm durdum ve her zamanki gibi zınk diye uyandım hemen banyoya ne olacak benim sonum bilmem,öyle oluyorum ki sabah kalkınca herkesi yicem sanki kurt gibin açım cokacimcoook

kızlaaaar lütfen cevap yazın..
baş ağrılarım oluyo haftada bir iki kez.şuandada arıyooo((ilaç almak istemiyorum korkuyorum..yaptığınız bişey varmı sizin????
sizdede oluyomuu??normalmiii

Canım aynı baş ağrıları ara ara bende de oluyor. Nedeni kanın fazlalaşmasıymış ve bizde malum 2 şer bebek olduğu için, kanımız çok daha fazla. Bir süre sonra geçiyor, çok takmamaya çalış canım.

kızlar günaydınlar hepinize , benim için yarım iş günü sayılan bugünden hepinize selam olsun.

canlarım bencede mümkün olduğunca ilaç almamaya çalışın ne olur.

benim daha önce anlatmıştım , diş problemim oldu. doktoruma sordum . hemen diş hekimine dedi. diş hekimie gitim önce antibiyotik alacaksın 4 . ayın dolduktan sonra gelebilrisn tedavi için dedi.kendi jınekoloğumda antibiyotik içebilrsin dedi. Eşimin kuzeni doktor onada sorum ben ilaç içmek istemiyorum dedim. bol bol vitamin al dedi , c vitamini , özellikle yeşil biberdede varmş , ne yeşil biber kaldı yemediğim ne limon suu içmediğim. kendi jıonekolohguma sordum iltihapın bebeğime zararı olurmu dedim ,ben antibiyotik almak istemiyorum dedim , ozaman dayanabildiğin yere kadar dayan dedi ; hayır dedi sana zararı olur dedi. hatta sirekli limon yedim diyebilirim .ve sonuç olarak antibiyotik içmedim ama ağrım kalmadı.

bence mümkün olduğunca ilaç almamaya bakın , ilaçların prospektüsündede risk tanımlanmış yinede hamilelerde içimi sırasında.

sonrasında pişman olmamak adına arkadaşlalr benim size tavsiyem almayın ilaç , özellikle ağrı kesiciyi dr bana kesin ve kesin yasaklamıştı , antibiyotiğe izin vermişti ama. agrı kesicinin etkisi vücut üzerinde daha fazlaymış duyduğuma göre

herkese merhaba bu gün yiğenimin doğum günü bir daha kolay kolay uğrayamam herhalde hepinizi kocaman öpüyorum:ecrin_bebek:

Canım çok doğru söylüyorsun. Mümkün olduğu kadar dayanmak ve ilaç içmemek lazım. Ben ağrı kesici hiç almadım ama midem çok kötü, hazımsızlığım çok var o yüzden çok rahatsız olduğumda renie duo içiyorum, onunda hiçbir zararı yokmuş.

Gunaydin canlar,

Biz de kahvalti ettik yine herzamanki sofrayi toplamadan yayildik tv nin karsisina..

Bende dayanabildigim muddeyce ilac icmemey calisiyorum. Simdiye kadar iki kez agri kesici icmek zorunda kaldim biri parol biri minoset. Ama her ikisi de yasamimi etkileyen inanilmaz agrilardi. Ins. Allah baska rahatsizliklar vermezde biz de ilac icmek zorunda kalmayiz

off kızlar uzun bir aradan sonra yemek yaptım off ellerim koktu.Annem evde yok goncam da geliyor ee ben ist gelince duramadı oralarda 1 hafta dayanabildi bende süpriz yapayım dedim...

slm kızlar nasılsınız bugun?bız ıyı olmaya calısıyoruz bakalım,benımde sabahları bas agrım oluyo malesef bu ara cok yaygın sanırım neyse bebısımız ıcın herseye degeropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…