kızlaaaar lütfen cevap yazın..
baş ağrılarım oluyo haftada bir iki kez.şuandada arıyooo((ilaç almak istemiyorum korkuyorum..yaptığınız bişey varmı sizin????
sizdede oluyomuu??normalmiii
kimse yok muuuuu????
tatlımmm.. güzel özlemimm.. eşim evde annemde geldi:)Hallisnacim saygi deger baskanim :)) napiorsuuunn? Kocis gok mu evde :)
kızlaaaar lütfen cevap yazın..
baş ağrılarım oluyo haftada bir iki kez.şuandada arıyooo((ilaç almak istemiyorum korkuyorum..yaptığınız bişey varmı sizin????
sizdede oluyomuu??normalmiii
allah sağlıkla kucağına nasip etsin o zaman biz daha test yaptırmadık inş bizimkilerde iyi çıkar iyi haftasonları...
Canım aynı baş ağrıları ara ara bende de oluyor. Nedeni kanın fazlalaşmasıymış ve bizde malum 2 şer bebek olduğu için, kanımız çok daha fazla. Bir süre sonra geçiyor, çok takmamaya çalış canım.
canlarım bencede mümkün olduğunca ilaç almamaya çalışın ne olur.
benim daha önce anlatmıştım , diş problemim oldu. doktoruma sordum . hemen diş hekimine dedi. diş hekimie gitim önce antibiyotik alacaksın 4 . ayın dolduktan sonra gelebilrisn tedavi için dedi.kendi jınekoloğumda antibiyotik içebilrsin dedi. Eşimin kuzeni doktor onada sorum ben ilaç içmek istemiyorum dedim. bol bol vitamin al dedi , c vitamini , özellikle yeşil biberdede varmş , ne yeşil biber kaldı yemediğim ne limon suu içmediğim. kendi jıonekolohguma sordum iltihapın bebeğime zararı olurmu dedim ,ben antibiyotik almak istemiyorum dedim , ozaman dayanabildiğin yere kadar dayan dedi ; hayır dedi sana zararı olur dedi. hatta sirekli limon yedim diyebilirim .ve sonuç olarak antibiyotik içmedim ama ağrım kalmadı.
bence mümkün olduğunca ilaç almamaya bakın , ilaçların prospektüsündede risk tanımlanmış yinede hamilelerde içimi sırasında.
sonrasında pişman olmamak adına arkadaşlalr benim size tavsiyem almayın ilaç , özellikle ağrı kesiciyi dr bana kesin ve kesin yasaklamıştı , antibiyotiğe izin vermişti ama. agrı kesicinin etkisi vücut üzerinde daha fazlaymış duyduğuma göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?