Evet ben de çıkıyorum artık. Hadiyin kendinize iyi bakın. İyi haftasonları diliyorum. opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar bende inşallah agustosta anne olucam ve karnım oldukça çıktı ama ne hamile kıyafetleri oluyo nede normal kıyafetler sizce ne yapmalıyım
tamam canım hastanedeki doktor yaptır der demez gidip yaptırcağım aşımı...
yook şekerim nerdeee.. martın 6 sında gidicem doktora daha çok var :)))
giyiyorum ama öylede rahat edemiyorum
giyiyorum ama öylede rahat edemiyorum
aslında bende giymeyi düşünüyorum tesetürlü oldum için illaki üstüne tunik giyiniyorum artık bebiş rahat etsinde cuval bile giyerim burada daha 14 haftalık ama sekiz kilo aldım yasiz
aslında bende giymeyi düşünüyorum tesetürlü oldum için illaki üstüne tunik giyiniyorum artık bebiş rahat etsinde cuval bile giyerim burada daha 14 haftalık ama sekiz kilo aldım yasiz
E ozaman cnm senin hamiş pantalonu alma vaktin gelmişş..hem nasıl olmuyo hamiş pantalonları anlayamadımmm..onların beli lastikli.içtende ilikli ayrı bi lastiği var.belini istediğin kadar ayarlıyosun..zaten sadece bel kısmı şu an bizi zorlayan..basen bacak kısımları dar kesim aldım ben.gerçi zor buldum.genelde çünkü iğrenç modeller oluyo kaydirigubbakcemile3 bacak kesimleri aşırı bol oluyo..bende hayatta giymem öle model..o yüzden yine dar paça veya boru paça kesim buldum herzamanki pantalonlarım gib oldu..ama inan çok rahat oluyolar..
olmadı ya.... baska yerden denedım yapamadım...
yemek yiyemiyorum bol bol uyuyorum ama dokuz aylık olunca kapılardan sıgamıcam bu gidişlemafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?