2010 Ağustos Anneleri

canım benim büyük geçmiş olsuuuun sanada.çok felaket bir ağrı bilmemmii.allah düşmanımın başına vermezsin.heleki hamileyken çaresizsin o daha kötü.ben inat ettim almadım ilaç falan..allah birdaha yaşatmasın hiç birimizee..
sağol bu ara cevabın için teşeküredrim.sağlıcakla kal:1hug:

kızlarrr iyiakşamlar bu arada serin arkadaşım hayırlı olsun inşallah bebişini saglıkla alırsın kucagına ... topikte kimse yok heralde herkes kocişiyle gezmelerdeee ahh benim kociş çalışıyor ama yarın izinli hava kötü olmazsa bizde gezeriz inşallah bu arada benim bugün ilk defa başım döndü herşeyden bişi cıkarır oldum ama korktum biraz Allahım şu 5 ayımda gecse kaza bela gelmeden pazartesi dr gidiyorum 1 hafta kaldı bakalım bebişimi görücemmm neyse sizleri öpüyorum kızlar

Arkadaşlar iyi akşamlar bende 3 ayıma girdim diye seviniyodum neredeyse sevincim kursagımda kalıyodu maalesef bir anlık başdönmesi sonucu yer ayagından kaydı ve ben merdivenlerden aşagı apar topar doktora gittik benimki izindeydi bebişte bişey yok dediler çok rahatladım Allah korudu Allah kimsenin başına vermesin ama çok dikkatli olun gerçekten saniyelik bi olaydı ve ben hiçbir şekilde nasıl olduğunu hatırlamıyorum aman sizlerde dikkat edin kendinize ve bebişlerinize yarın kendi doktoruma kontrole gidiceem umarım iyi haberler alırım iyi geceler.

canım çok geçmiş olsn allahım bebeğini sana bağaşlamış canım inşallah yarında hayırlı haberler alırsın canım allaha emanetiz hepimiz:Saruboceq: :Saruboceq:

dün bende en sonunda dayanamayarak kendime 2 adet hamile pantolunu aldım canlarrr
kanvas aldım bir siyah birde kahverengi:)
birde esprili tişört aldım bizim burda kızılayda tamda ebrunun mağazası varmış bundan aldım:))
Ebru Maternity

kociş bayıldı kendimi rahat bırakınca yani hamile pantolonlarını giyince azcık çıktı göbüşümde
sizinlede paylaşmak istedim

ayrıca hamiş mağazalarını gezerken o pantolonlar falan alırken Rabbime hep şükrettim bana bu güzellikleri yaşattığı için çok güzel çok farklı bir duygu yaaa
ben çok mutluyum kızlarrrzemuszemus

günaydııınn günaydııınn günaydııınn :)))

herkese süper harika bir hafta dilerim...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiiinizzz :)) Allah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :)

ayyy canım çok iyi etmişssin ben de alıcam ama az daha çıkmasını bekliyorum göbeğimin :))) belki 5. ayın sonunda alırım :)

pantolonu da mı oradan aldın canım? bir de şunu sorayım netteki fiyatlarla aynı mı? sanki orası bana biraz pahalı geliyorda boshayallersmile

canımcım bende beklicektim de bazıları sıkmaya başladı annemde bizdeydi hadi gidelim gezelim dedik çıkmışkende aldık ben bluzu 40 a aldım canım nette 50 yazıyor, şimdi uzun kollular 40 olmuş, kısalar 50:kedi:
pantolon 2 adet aldım birisini yine bu mağazadan aldım fakat gebe diye bir marka siyah kanvas 9 ay giyilebiliyormuş sonrasındada normale döndürüp kullanılabiliyormuş onu azcık pahalıya aldım 99 tl:kedi: ama çok kaliteli hani hergünde işe giyeceğim diye alıverdim diğerinide başka bir mağazadan aldık kahverengi onuda 50 tl ye aldım:)

çok güzel bluzler beğendim artık yaz gelsinde alırız inşallah 50 tl den başlıyor genelde penye tarzları 30 tl den falan
gecelikler iç çamaşırları terlikler neler nelerrr almamak için zor tuttum kendimi daha doğrusu annem beni zor tuttuukaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım kendine dikkat et...

güle güle kullan canım aldıklarını benim hep karnım ağrıyodu hamiş kıyafetlerini giyince rahatladım şimdi biraz belli olmuyo ya tam olarak böle hep göbüşümü ittiresim geliyor çıksıngöbeğimde görsünler diye gerçi benimki yumurta gibi oldu koca göbekli olmak isteyeceğim hiç aklıma gelmezdi :CüvCüv:

hepinize günaydınlar kızlar
güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle
bende hafta sonu çok gezdim bursaya gitmiştik dayanamayıp bebeişime çıtçıtlı badiler aldım ara renklerden
biran önce cinsiyetinide öğrensem

sağol canımcım
ben daha giyemedim tadilatta:)
senin göbüşünüde gördüm maşallah sizinkiler çıkmış baya opuyorumnanaktan
bende pantolonları giyince belirginleşti azcukk:))

günaydın canımm nasılsın

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik bakalım?Uzun süredir yazamıyordum bu gün kalkar kalkmaz bi açıym bakiym dedim.Allaha şükür ben iyiyim bu aralar baş ağrılarım oluyor ara ara ama idare ediyorum.Bir de ben daha 1 kg bile almadım hergün tartıyorum kendimi tık yok.Ama bebişim iyi sanırsam gelişimi de normaldi en son 1 hafta önce görmüştüm bebişimi.

Bu arada kızkardeşim bebeğini kaybetti ne yazık ki.senağlamaDaha önce dış gebelik geçirmişti.Şimdide keseyi göremiyordu dr.Düşük yaptı büyük ihtimalle dün.Ağrılı parçalı kanaması vardı.Üzüldük tabii.2 ay arayla büyütücektik bebişlerimizi.Ama neyse ki kendisi sağlıklı.Bu gebeliği ameliyatla sonuçlanmadı çok şükür.Anne babalar sağolsun değilmi ama?

bu arada günaydınlar herkese....

günaydın arkadaşlar :)))

çok iyi etmişsin meralcim artık almak lazım yavaş yavaş dimi ama :)) ben de cinsiyeti öğrenmeyi bekliyorum daha güzel daha çok şey almak için :)

Günaydın meral.Benimkinin cinsiyeti belli olalı çoook oldu ama ben hala tek bir parça bile almadım.Çok istiyorum aslında ama eşim erken diyor.İlk randevun ne zaman canım ne zaman öğrenebiliceksin cinsiyetini ben de çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3

günaydın canımcım
bende daha hiç kg almadım hatta verdim :)
ama dediğin gibi bebişler iyi ya biz kg almayalım daha iyi dimi ama:)

kızkardeşin içinde çok üzüldüm canım Allah ım sabır versin inşallah en kısa zamanda alır oda güzel haberleri tekrar önemli olan onun sağlığı canımm

günaydın cnm sanada benim randevum 15 martta daha çok var yaa
kardeşin için çok üzüldüm cnm allah tekrardan en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş versin
bende daha kilo almamıştım ama sanırım bu ay alıcam iştahım açıldı çünkü

canım günaydın... çok üzüldüm kardeşin için.. olsun Allah geç versin hayırlısını versin... yine beraber büyütürsünüz çok fark olmaz arada... o yeter ki istesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…