PİSİSİNİN ANNESİ sana da günaydın.Küçük pisin nasıl bakalım?Benimki iyiydi en son 1 hafta önce gördüm gerinip duruyordu.
Evet biz de çok üzüldük.Amin canım inşallah hayırlısı.
Benim 23 cıkmıstı ve oglumuz olacak :)
İyi yawru pisim, ne yapsın, tepikleyip duruyor annesini... Kareteci mi olacak ne? :1ninca:
Aslında geçen hafta ultrasonda bağdaş kurmuş gibi görünüyordu, belki de kazak dansı yapıyordur. kaydirigubbakcemile3
Herşeye tepki veriyor, dün gece eşime kızmıştım; ben sakinleşene kadar bebişko tepikleyip durdu beni. Enterasan bir olay... CADIARZU
canımcım bende beklicektim de bazıları sıkmaya başladı annemde bizdeydi hadi gidelim gezelim dedik çıkmışkende aldık ben bluzu 40 a aldım canım nette 50 yazıyor, şimdi uzun kollular 40 olmuş, kısalar 50:kedi:
pantolon 2 adet aldım birisini yine bu mağazadan aldım fakat gebe diye bir marka siyah kanvas 9 ay giyilebiliyormuş sonrasındada normale döndürüp kullanılabiliyormuş onu azcık pahalıya aldım 99 tl:kedi: ama çok kaliteli hani hergünde işe giyeceğim diye alıverdim diğerinide başka bir mağazadan aldık kahverengi onuda 50 tl ye aldım:)
çok güzel bluzler beğendim artık yaz gelsinde alırız inşallah 50 tl den başlıyor genelde penye tarzları 30 tl den falan
gecelikler iç çamaşırları terlikler neler nelerrr almamak için zor tuttum kendimi daha doğrusu annem beni zor tuttuukaydirigubbakcemile3
İyi yawru pisim, ne yapsın, tepikleyip duruyor annesini... Kareteci mi olacak ne? :1ninca:
Aslında geçen hafta ultrasonda bağdaş kurmuş gibi görünüyordu, belki de kazak dansı yapıyordur. kaydirigubbakcemile3
Herşeye tepki veriyor, dün gece eşime kızmıştım; ben sakinleşene kadar bebişko tepikleyip durdu beni. Enterasan bir olay... CADIARZU
yaa ben hala hissedemedim bebeğin hareketlerini? bi terslik mi var ya
bu free beta hcgye göre cinsiyetini öğrenenler arasında tutan varmı peki fisfisfis
nemde şimdi baktım benimki 59,92 çıkmış
bu free beta hcgye göre cinsiyetini öğrenenler arasında tutan varmı peki fisfisfis
nemde şimdi baktım benimki 59,92 çıkmış
günaydın canımm
nasılsın
ıyıyım canım grip oldum... kocıs hastaydı banada bulastı galıba...
ınsallah tatlım cok guzel bı hafta olsun
oyyy oyyyy oyyyy.... valla benım bıle alasım geldı şimci..... gule gule kullan datlım pankilerini.... bende bu hafta sonu bebısın cınsıyetını ogrenmeye gıdıcem ve tabıkı alısverıs yapcez sole pankiler tunıkler alcam...nası can atıyorum varya... hamıle pantolonları pahalı oluyo ya... bende dıyarbakırdan almıstım.. 50 demisti adam kocısım altından gırdı ustunden cıktı 35e aldık guclubacismile
,
Sana da günaydın özlemcim.İnşallah hayırlısı bakalım.Sen nasılsın?İyimisin?Nasıl gidiyor hamilelik.Ya merak ettim bak şimdi aklıma geldi.İstanbul içindeki ağustos anneleri toplanıcak mı?Ben kaçırırım böyle bi organizasyon olursa vallahi çok fazla giremiyorum nete konuşuldumu hiç bu?
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben ve bebişim iyiyiz çok şükür bu cumartesi doktorum gel demişti cinsiyet için ama gitsemmi gitmesemmi bilmiyorum.Bir yandan da merak ediyorum bebişi nasıl acaba diye bakalım artık cuma günü kesin kararımı veririirim heralde...
canım bence seninki kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?