2010 Ağustos Anneleri

PİSİSİNİN ANNESİ sana da günaydın.Küçük pisin nasıl bakalım?Benimki iyiydi en son 1 hafta önce gördüm gerinip duruyordu.

Evet biz de çok üzüldük.Amin canım inşallah hayırlısı.

İyi yawru pisim, ne yapsın, tepikleyip duruyor annesini... Kareteci mi olacak ne? :1ninca:
Aslında geçen hafta ultrasonda bağdaş kurmuş gibi görünüyordu, belki de kazak dansı yapıyordur. kaydirigubbakcemile3
Herşeye tepki veriyor, dün gece eşime kızmıştım; ben sakinleşene kadar bebişko tepikleyip durdu beni. Enterasan bir olay... CADIARZU

yaa ben hala hissedemedim bebeğin hareketlerini? bi terslik mi var ya

bu free beta hcgye göre cinsiyetini öğrenenler arasında tutan varmı peki fisfisfis
nemde şimdi baktım benimki 59,92 çıkmış

oyyy oyyyy oyyyy.... valla benım bıle alasım geldı şimci..... gule gule kullan datlım pankilerini.... bende bu hafta sonu bebısın cınsıyetını ogrenmeye gıdıcem ve tabıkı alısverıs yapcez sole pankiler tunıkler alcam...nası can atıyorum varya... hamıle pantolonları pahalı oluyo ya... bende dıyarbakırdan almıstım.. 50 demisti adam kocısım altından gırdı ustunden cıktı 35e aldık guclubacismile

Hahaha :roflol: ayy çok komikk demekki babacı olacak.:roflol:

gercekten mı vay yaramaz vay....

günaydın arkadaşlar,
umarım herkes iyidir, bende daha kontrolüme 2 hafta varken daynamadım ve hafta sonu bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittim, benimde oğluşum olcak galiba, doktor tam emin olmamakla birlikte erkek dedi, ama göbek kordonu da bacak arasında olabilir sen yine de şimdilik kimseye deme dedi, şu an hala emin değilim cinsiyetinden, bende artık alışveriş yapmak istiyorum bebişime ama...

Ben de hissediyorum 2 hafta önce ara ara seyirme gibi bişiler hissetmiştim.nette 18.haftadan önce ısrarla hissedemezsiniz falan yazıyor biçok yerde.Ben de inanmamıştım bebişin hareketleri olduğuna ama şimdi artık tamamen anlıyorum sağa yatınca sağda sola yatınca da solda hareketleniyor böcüğüm.Ama korkma daha zamanı var bence Çok sürmez yakında sen de hissedersin özlemcim bu arada ben de bakiiym şu beta hcg me.

Bazısı erken hisseder, bazısı daha geç... İlk kez 11. haftaya girerken seyirme ile hissetmiştim.
Benim herşeyim erken zaten. 15 yaşında 75B cup çamaşır takıyordum. 16 yaşında 20'lik diş çıkardım. 7 aylıkken ilk kez baba demişim.
Sanmam terslik olsun. Bazı kriterleri varmış erken hissetmenin. zemuszemus

biz aslında doğum yaza olacağı için daha rahatız.ben evde eşimin atletlerini filan giyicem.dışarda da bol bluzlarımı ama şort almam şart benımde şimdilik eşofman altı ile idare ediyorum.işteyken giydiğim kumaş pant.ım olmuyo artık geçen yemeğe giderken giyeyim dedim de mor oldum kaydirigubbakcemile3 birazdan elbise bakıcam kendıme ark.ımın dugunu ıcın umarım bırıne gırerım sırnaşık şey

"Bebeğin hareketlerinin yedinci haftada başlamasına karşın, bu anne tarafından fark edilmez. Hareketlerini veya "canlandığını" 14. ile 26. haftalar arası herhangi bir dönemde, genellikle de 18. ile 22. haftalar arasında hissedebilirsiniz. Daha önce bebek sahibi olmuş bir kadın, sıklıkla bebeğin hareketlerini daha önce fark eder; çünkü nasıl bir hareket bekleyeceğini biliyordur. Doğal ki, zayıf bir kadın da şişman bir kadına göre bebeğin hareketlerini daha erken fark eder.

Bazen son tahmini doğum tarihi yanlış hesaplandığından, bebek hareketleri geç hissedilmiş olabilir.

Hiç kimse ilk kez anne olduğunu bilmenin nasıl bir şey hissettirdiğini tam olarak söyleyemez, yüz gebe kadın ilk bebek hareketlerini yüz farkı şekilde betimleyebilir. En çok tanımlanan tanımlar "karında bir kanat çırpınma hareketi" ve "kanımda bir kelebek gibi" şeklindedir. Daha erken bebek hareketleri de "çarpma veya dirsek atma", "seğirme", "guruldama", "birisinin karna vurması", "kabarcık patlaması", "kıvranma" , "çok güzel bir parka tepe taklak yürümeye başlamak gibi" diye de tanımlanır. ılk bebek hareketi genellikle yanlış bir şekilde açlık ve gaz ağrısı zannedilir. Hatta bir kadın, "Bluzumda bir böcek geziniyor zannettim, fakat sonradan bunun bebeğimin hareketi olduğunu fark ettim" diye anlamıştır. "

Alıntı yazı buldum internetten...

Son düzenleme:
günaydın canımm
nasılsın

ıyıyım canım grip oldum... kocıs hastaydı banada bulastı galıba...

ınsallah tatlım cok guzel bı hafta olsun

ayy canımcım geçmiş olsun
dikkat et kendineeekaydirigubbakcemile5

ayy evet çok güzel bişey alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben kuzuma 5.aya kadar almıcam dedim ama bakalım ne kadar dayabilcemm:kedi:

Kızlar bana da haber verin bana da ben istanbulda oturmuyorum ama gelirim şuanda da zaten istanbuldayım yarın geri dönüyoruz :gitme: eşim geldi sıkılmış çok benim modemde sorun var biraz sizlerden uzak kalıcam .Şöyle ilkbaharda olsun yaa bende gelirim hem göbiişlerimizde baya baya çıkmış olur...

Cinsiyet iin çok heveslenme canım çünkü o andaki durumuna bağlı izin verirse bebiş anca öle bise erkeğe benziyo ama 1 ay sonra daha net belli olur dedi pek göremedik benim canavar oyun yaptı bize ama git git en son gördüğünden o kadar farklı oluyordu kocaman sanki biranda büyümüş oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…