ayy canımcım geçmiş olsun
dikkat et kendineeekaydirigubbakcemile5
ayy evet çok güzel bişey alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben kuzuma 5.aya kadar almıcam dedim ama bakalım ne kadar dayabilcemm:kedi:
Kızlar bana da haber verin bana da ben istanbulda oturmuyorum ama gelirim şuanda da zaten istanbuldayım yarın geri dönüyoruz :gitme: eşim geldi sıkılmış çok benim modemde sorun var biraz sizlerden uzak kalıcam.Şöyle ilkbaharda olsun yaa bende gelirim hem göbiişlerimizde baya baya çıkmış olur...
Cinsiyet iin çok heveslenme canım çünkü o andaki durumuna bağlı izin verirse bebiş anca öle bise erkeğe benziyo ama 1 ay sonra daha net belli olur dedi pek göremedik benim canavar oyun yaptı bizeama git git en son gördüğünden o kadar farklı oluyordu kocaman sanki biranda büyümüş oluyor...
Benim ikili testim sırasında ölçülen free beta hcg 70.330 çıkmış ve oğlum olacak.eee tutmuyor mu yani?
Kızlar bana da haber verin bana da ben istanbulda oturmuyorum ama gelirim şuanda da zaten istanbuldayım yarın geri dönüyoruz :gitme: eşim geldi sıkılmış çok benim modemde sorun var biraz sizlerden uzak kalıcam.Şöyle ilkbaharda olsun yaa bende gelirim hem göbiişlerimizde baya baya çıkmış olur...
Cinsiyet iin çok heveslenme canım çünkü o andaki durumuna bağlı izin verirse bebiş anca öle bise erkeğe benziyo ama 1 ay sonra daha net belli olur dedi pek göremedik benim canavar oyun yaptı bizeama git git en son gördüğünden o kadar farklı oluyordu kocaman sanki biranda büyümüş oluyor...
Benim ikili testim sırasında ölçülen free beta hcg 70.330 çıkmış ve oğlum olacak.eee tutmuyor mu yani?
50 altı erkek 50 üstü kız değilmiydi yoksa ben mi yanlış okudum...
soho cuğum sen en son haç haftalıkken gitmiştin birde senind 3'lü testin olmadı dimi daha...
Ben çin takvimine baktım kızdı herkes kız diyor vücuduma bakarak ben kız hissediyorum felan dedim 100 de 90 kız sonra doktora gittik annemler görsün diye anneme demez mi senin istediğin olacak gibi geliyor bana (annem erkek istiyor ee malum 3 kızı var) biranda filmlerdeki gibi zoynkkkkkkk oldum.Doktordan çıkınca artık nötr oldum bişi hissedemiyorum kız mı erkek mi diye ama galiba büyük bir ihtimalle erkek şimdide eşim birşey yerken ver biraz bende ısırayım da oğluşumun fifisi şişmesin diyorum kaydirigubbakcemile3 bakalım 1 ya da 3 martta gidicem kendi doktoruma bide kız dermiş kaydirigubbakcemile3 üşütürüm heralde
Ben çin takvimine baktım kızdı herkes kız diyor vücuduma bakarak ben kız hissediyorum felan dedim 100 de 90 kız sonra doktora gittik annemler görsün diye anneme demez mi senin istediğin olacak gibi geliyor bana (annem erkek istiyor ee malum 3 kızı var) biranda filmlerdeki gibi zoynkkkkkkk oldum.Doktordan çıkınca artık nötr oldum bişi hissedemiyorum kız mı erkek mi diye ama galiba büyük bir ihtimalle erkek şimdide eşim birşey yerken ver biraz bende ısırayım da oğluşumun fifisi şişmesin diyorum kaydirigubbakcemile3 bakalım 1 ya da 3 martta gidicem kendi doktoruma bide kız dermiş kaydirigubbakcemile3 üşütürüm heralde
ben en son 12 haftalıkken girmiştim canım.. ama bir de arada kaçamak yapmıştım ama sadece görmüştüm bebeği herhangi bir bilgi alamamıştım :)
canım doktorum bana 3lü test hakkında herhangi birşey söylemedi... ki zaten ben de yaptırmayı düşünmüyorum :)
ben de 6 martta gitmeyi düşünüyorum doktora :)) e artık galibası olmasın işin 18. haftamda olucam...
inş. bebek uslu dururda gösterir pıtısını :))
ayy kıslarrr ya
sizce ben neden hiç merak etmiyorum bu cinsiyetiii
bende bir anormallikmi var dersinizkaydirigubbakcemile3
doktor 16.hafta dedi tamam dedim şimdi bekliyorum sabırla ve sessizliklekaydirigubbakcemile3
hareketlenme 20.haftaya doğru dedi onuda bekliyorumkaydirigubbakcemile3
siz böle heycanlanınca çok hevesleniyorum ama sabır geliyor içime susuyorumkaydirigubbakcemile3
Bende ole dıyodum... ama dayanamadım.... dun yakın bı ılceye gıtmıstık arkılerle ora bıtane zıbın takımı aldım... napıyım dayanamadm:kedi:
canım bende evdeyken öyleydim aman ne acele gideriz aman ne merak edicem herşey olacağına varır elbet beli olacak diye ama annemlere geldim akrabalarıma gittim herkes bana bakarak tahminde bulunuyor şöyle böyle zorla aklıma soktular kesin öğrensemde rahatlasam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?