hmm. sen yaptırmayacaksın demek gerek görmedi ben yaptıracaksın sandımda.12 haftalıkken gittiysen seni öyle güzel süprizler bekliyor ki ben de o zmaan gitmiştim sadece kemik gelişimi oluyordu küçük beyaz noktacıklar vardı.O zaman sen gidince omurgasını,minik atan kalbini net göreceksin sonra parmakları neredeyse sayılabilir durumda kordonuda gözüküyor ayak tabanlarını poposunu bilem gördük içerde neler karıştıyor ohoo bir görsen doktor çekmese ultrasonu akşama kadar bakardım heralde en iyisi biz evlere ulrason alsak yaa aklinialirimsmile
Selam kızlaaarr!
Günlerdir gelemedim buralara ama sonunda burdayım işte...
Yaa haftasonu bana çok acaip bişey oldu, hem cuma akşamı hem cmt günü karnımda böyle pıt pıt hareketler hissettim ama daha 15. hafta yeni bitti yani seyirmedir heralde di mi? Yoksa bebiş olabilir mi ki ne dersiniz? :uhm:
Selam kızlaaarr!
Yaa haftasonu bana çok acaip bişey oldu, hem cuma akşamı hem cmt günü karnımda böyle pıt pıt hareketler hissettim ama daha 15. hafta yeni bitti yani seyirmedir heralde di mi? Yoksa bebiş olabilir mi ki ne dersiniz? :uhm:
Selam kızlaaarr!
Ya ben nedense hep senin kızın olacakmış gibi düşünüyorum özlemcim nedendir bilmem ama bence kızın olacakkk:hulya:
Selam kızlaaarr!
Hoşgeldin canım...
Vee hayırlı olsun, minnoşun kıpraşmış... Benimki de seyirmişti çünkü... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Daha sırada tepikler var, az sabret...
Selam kızlaaarr!
ya canlar bana da sürekli oluyor ama ben onları hep gaz sancısı olarak düşünüyorumm :)) az önce yine böle bişi pıt yaptı durdu.. sanki baloncuk patlıyormuş gibi oluyor.. bu o mudur? ben gaz sorunu çektiğim için ayırt edemiyorumm...
Yani netten ordan burdan okuduğum kadarıyla 18. haftadan sonra hissedilir yazıyordu onları görünce değildir diye düşündüm ama galiba bebişti yaaa hihoyyyt zaten siz de hissettiğinizi söylüyorsunuz e içimizde kimse 18 haftalık değil...
Daha önce öyle bir şey olmamıştı hiç çünkü... ama sonra dün ve bugün hiç olmadı mesela... ayyy büyüseler de şöyle tekmeleseler bizi acabalar kalmasa hiç yerimseniben
bende genelde gece hissediyorum.sürekli dönüp durduğum için uyurken benimle dönüyo gibi hissediyorum.bazen ağrı girio çok hafif o zamanda çok döndüm die toparlayamadı herhalde diyorum kaydirigubbakcemile3 hatta akşamları bazen eşime de diyorum seninki hareketlendi yine die...özellikle de yemekten sonra kaydirigubbakcemile2
ohh rahatladım valla kuruntu değilmiş o zaman heheh hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?