2010 Ağustos Anneleri

yok canım düşünmüyorum :)) evet sabırsızlıkla bekliyoruuuummm... hepsini gösterecek değil mi doktorum en ufak şeylerine varana kadar :)))
canım biliyor musun aynen anlattığın şekilde rüyamda gördüm :)) ama koskocaman olmuş anlatamam sana rüyada da ultrasondan bakıyorduk... maşallah diyorum :)) doğacak kıvama gelmiş :)) kordonunu gördüüüümmm hatta bacaklarını açtıııı veeee pipisi oracıktaydıı aaaaaa diyorum işte erkek kesin erkek artık galibası yok diyorum ama çok tatlıydı yaa :))) Allah oradaki gibi sağlıklı bi rbebek görmemi nasip etsin gittiğimde :))

gunaydın tatlım... bebişte olabılır... bagırsakalrda... ama bunu sen ayırtedebılırsın tatlım... bagırsak hareketınden farklı gıbıyse daha derınden gelıyo gıbıyse bebiştir...

olabilir belki tuvaletin geldiğinde daha net hissedebiliyorsun bana da oluyordu ama son birkaçgündür olmuyor belkide dikkat etmiyorum...artk yavaştan başlıyor heralde pıtlamalarla inşallah...

Hoşgeldin canım...
Vee hayırlı olsun, minnoşun kıpraşmış... Benimki de seyirmişti çünkü... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Daha sırada tepikler var, az sabret...

Ya ben nedense hep senin kızın olacakmış gibi düşünüyorum özlemcim nedendir bilmem ama bence kızın olacakkk:hulya:

canım tanıdıklarımın %60 ına öyle geliyor... aslında bir sebepleri de yok ama bana kız çocuğunu yakıştırıyorlar...

bir de sanırım kız olursa bana benzeyeceğini düşünüyorlar ne bilim :)) görücez :))) 12 gün var bu kadar sabrettik bundan sonrasını da sabredicez :))

Hoşgeldin cnım.İlk hissettiğim benim de pıt pıt seyirmeler oldu.şimdi baya baya kıpırtı gibi hissediyorum.Olabliyor yani canım ama çok seyrek oluyor ilkleri.yani günde birkere ya hissediyorsun ya hissetmiyorsun sonraları daha da sıklaşıyor sanırsam çünkü benim daha sık bu aralar.

Hoşgeldin canım...
Vee hayırlı olsun, minnoşun kıpraşmış... Benimki de seyirmişti çünkü... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Daha sırada tepikler var, az sabret...

ya canlar bana da sürekli oluyor ama ben onları hep gaz sancısı olarak düşünüyorumm :)) az önce yine böle bişi pıt yaptı durdu.. sanki baloncuk patlıyormuş gibi oluyor.. bu o mudur? ben gaz sorunu çektiğim için ayırt edemiyorumm...

hoşgeldin canım günaydın :)))

inş. bebeğindir ve artık daha sık hissedersin bunu :)

Bende rüyamda hep oğlum olduğunu görüyordum,kucağımda sürekli kaybediyorum,emzirmeyi unutuyorum kayınvalidemden üs kata çıkıyorum bir bakıyorum bebek yok kucağımda aşağa bi iniyorum bebeği merdivende düşürmüşüm (bir düşüğüm var heralde ondan).Sürekli erkek görüyordum.
Komşum hep erkek görüyormuş kızı olmuş kiracısı hep kız görüyormş oğlu oldu ben de ondan kesin kız diyordum ama bakalım 1 hafta sonra belli olacak tabi tontonum gösterirse...

1-2 sayfa önce bir şeyler yazmıştım. Çoğu kişi gazla karıştırırmış bu olayı. Seyirme seyirmedir. Çok affedersin gaz sancı yapar, (şahsen ben üstüne oturamam arkamın, dayanır çünkü "kapıya" doğru) bu seyirme, gözün seyirir gibi olur.
Benim bebeğimin hareketleri öyle netleşti ki; ilk kez vurduğunda ayakları soldaydı, oradan hissediyordum. Sonra bir gece yatarken karnımın içinde garip bir sürtünme hissettim, sanki bir şey dönüyormuş gibiydi. Sonra doğru hissettiğimi anladım: şimdi bebeğimin tekemesi sağdan geliyor. Ultrasonlarda da kanıtlandı: 2'li testte bebişin ayakları solda, geçen haftaki de sağda. Dikkat edenler görmüştür.

Yani netten ordan burdan okuduğum kadarıyla 18. haftadan sonra hissedilir yazıyordu onları görünce değildir diye düşündüm ama galiba bebişti yaaa hihoyyyt zaten siz de hissettiğinizi söylüyorsunuz e içimizde kimse 18 haftalık değil...
Daha önce öyle bir şey olmamıştı hiç çünkü... ama sonra dün ve bugün hiç olmadı mesela... ayyy büyüseler de şöyle tekmeleseler bizi acabalar kalmasa hiç yerimseniben

Benim 11. haftada seyirdi ilk olarak. Çok iyi hatırlıyorum, 2'li teste girmemiştim çünkü. Normal yani. Ya da ben anormalim. akannehir

Tekme konusunda pek acele etme bence. Herşeye tekmelemeyen bir bebeğim var. Tatlı yediğimde, sabah kahvaltıdan sonra, gergin olduğumda, onun istemediği tarafa döndüğümde.... sürekli tekmeliyor. Dün gece dayanamayıp ağladım, düşün artık..

Son düzenleme:
bende genelde gece hissediyorum.sürekli dönüp durduğum için uyurken benimle dönüyo gibi hissediyorum.bazen ağrı girio çok hafif o zamanda çok döndüm die toparlayamadı herhalde diyorum kaydirigubbakcemile3 hatta akşamları bazen eşime de diyorum seninki hareketlendi yine die...özellikle de yemekten sonra kaydirigubbakcemile2

benimde sancı giriyor akşam dönerken farketmeden hızlı dönüyorum galiba bazen ağlayacak gibi oluyorum çok acıyor hala alışamadım hamile yatışlarına.evet yemek yeyince ya da tuvaletin gelince karın geriiyor biraz o zman yaparsa çok hissediliyor ama birkaç gündür yok galiba yaa

bende bebeğimim hareketlerini hissediyorum, seyriyo aynen, hafta sonu da usg de bebişimin baş parmağını emdiğini gördüm, bacakları çok hareketliydi, bakalım doktor erkek dedi halisna sen beni kaydet tatlım, 1 ay sonra yine gitcem, şimden çok özledim oğluşumu...

Benim ikinci hamileligim olmasına ragmen cok net hissetmiyorum gunde bir iki defa bazen acaba diyorum. Ama 7 kg aldım ben gobegim yaglandı belkide ondan gec hissedicem :)

yemeklerden sonra daha hareketli oluyo çünkü doktora aç gittiğimde bebiş uyuyodu o gün yiyipte gittim.bizimki olduğu yerde zıplayıp duruyo ayağını bastırıp zıplıyo bas gaza aşkım bas gaza misali sırnaşık şey komik aşkım benim :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…