Benim ikinci hamileligim olmasına ragmen cok net hissetmiyorum gunde bir iki defa bazen acaba diyorum. Ama 7 kg aldım ben gobegim yaglandı belkide ondan gec hissedicem :)
Ya arkadaşlar bende bir de şöyle bir değişiklik oldu son zamanlarda.Kocişimi hiiiç yanımdan ayırmak istemiyorum.Deliriyormuyum neyim herkes bir soğur uzaklaşır hamilelikte.Ben hep yanımda olsun elimi tutsun benimle ilgilensin beni pohpohlasın istiyorum.Evde bile televizyona dalsın dikkatini dağıtıyorum bana bak benimle ilgilen diyorum.Bilgisayara otursun hemen kaldırıyorum onu.Yanlış anlamayın cinsellik anlamında değil.Ama nefes aldırmıyorum kocişime.Bugün pazartesi ve ben çok üzgün uyandım iki gündür yanımdaydı ne güzel bu gün işe gitti.Neredeyse ağlıycaktım sabah.Çok özlüyorum onu.Komik ama gerçek sizde de böyle oluyor mu yoksa tam tersi mi oluyor?
Ya arkadaşlar bende bir de şöyle bir değişiklik oldu son zamanlarda.Kocişimi hiiiç yanımdan ayırmak istemiyorum.Deliriyormuyum neyim herkes bir soğur uzaklaşır hamilelikte.Ben hep yanımda olsun elimi tutsun benimle ilgilensin beni pohpohlasın istiyorum.Evde bile televizyona dalsın dikkatini dağıtıyorum bana bak benimle ilgilen diyorum.Bilgisayara otursun hemen kaldırıyorum onu.Yanlış anlamayın cinsellik anlamında değil.Ama nefes aldırmıyorum kocişime.Bugün pazartesi ve ben çok üzgün uyandım iki gündür yanımdaydı ne güzel bu gün işe gitti.Neredeyse ağlıycaktım sabah.Çok özlüyorum onu.Komik ama gerçek sizde de böyle oluyor mu yoksa tam tersi mi oluyor?
sana cevap vereyim öyle gideyim mafoldumben bende senin gbiyim bide bu hafta yurtdışına gidicek 10 gün yok sabah akşam ağlıyorum Allah sağsalim gidip dönmesini nasip etsin mafoldumben
ben normalde de öyleyim o yüzden alışık ama daha fazla naz yapıyorum o ayrı.dünde bana ben kız olmasını istemiyorum artık dedi neden dedim ee küçükken bana düşkün olupta büyüyünce sana düşkün olacak dedi güldümm(şekil 1-a :ben).hem olursa da fazla yüz vermicem dedi daha kıymete binmek istiyo benimki (yok yaggggghhhhh pişşşşşşşşşşşşiiiiik) :umursamaz:Ya arkadaşlar bende bir de şöyle bir değişiklik oldu son zamanlarda.Kocişimi hiiiç yanımdan ayırmak istemiyorum.Deliriyormuyum neyim herkes bir soğur uzaklaşır hamilelikte.Ben hep yanımda olsun elimi tutsun benimle ilgilensin beni pohpohlasın istiyorum.Evde bile televizyona dalsın dikkatini dağıtıyorum bana bak benimle ilgilen diyorum.Bilgisayara otursun hemen kaldırıyorum onu.Yanlış anlamayın cinsellik anlamında değil.Ama nefes aldırmıyorum kocişime.Bugün pazartesi ve ben çok üzgün uyandım iki gündür yanımdaydı ne güzel bu gün işe gitti.Neredeyse ağlıycaktım sabah.Çok özlüyorum onu.Komik ama gerçek sizde de böyle oluyor mu yoksa tam tersi mi oluyor?
sana cevap vereyim öyle gideyim mafoldumben bende senin gbiyim bide bu hafta yurtdışına gidicek 10 gün yok sabah akşam ağlıyorum Allah sağsalim gidip dönmesini nasip etsin mafoldumben
arkadaşlar herkese günaydın hepinize iyi bir hafta diliyorum.bu arada ozicelciusun herkese selamı var.
ben normalde de öyleyim o yüzden alışık ama daha fazla naz yapıyorum o ayrı.dünde bana ben kız olmasını istemiyorum artık dedi neden dedim ee küçükken bana düşkün olupta büyüyünce sana düşkün olacak dedi güldümm(şekil 1-a :ben).hem olursa da fazla yüz vermicem dedi daha kıymete binmek istiyo benimki (yok yaggggghhhhh pişşşşşşşşşşşşiiiiik) :umursamaz:lmaz:naniknanik
ayy bende de var bu sendrom... mesela uyuyoruz sabah kalkınca özlemiş oluyorum sanki günlerce görüşmemişiz gibi... sürekli bi özlem - sevgi - ilgi durumları var... hep yanımda olsun istiyorum, bugün de yine tam pazartesi sendromundayım zaten, nasıl hüzünlüyüm böyle ağlamaklı oldum işe gelince. komik aslında ama oluyor işte değişen hormonlardan heralde... :asigim:
hoşgeldin canım... A. S. kendisi nerelerde hiç gelmiyor yanımıza?
Ben geldim...
Aynı şey bana da oluyor... Akşam gelme saatine yakın gözümü ayıramıyorum saatten, dakikaları sayıyorum. Bazen işi uzuyor, geç geliyor, patlayacak kadar sıkılıyorum. Pc'de oyun oynarken "benimle ilgilenmiyorsun, hamile kaldım çirkin oldum" diyorum bazen. O da "yoo hala aynısın" diyor. Hemen yanlış tarafa çekip " hee yani hep çirkindim" diyorum.
Allah'tan adam gülüp geçiyor, henüz kükremedi. kaydirigubbakcemile3
hahaha:roflol: sende sabrını fazla zorluyorsun adamın benim gibi.kaydirigubbakcemile birgün patlayacaklar ama bakalım hangi gün olacak.Benimki de canım benim hep idare ediyo işte napsın küçücük bişeyde küsüyorum ben de aslında küsülecek şeyler değil ama işte ilgi göstersin de nasıl olursa olsun.naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?