2010 Ağustos Anneleri

canım ben oda yapmayı çok istiyordum ama çocuğu olan herkes vazgeçirdi beni bende sepet ve park yataktan alıcam çünkü park yatak kapanıp açılıyor bebek arabası gibi katlanıyor benim annem manisada oturuyor kayınvalidem yan dairede ama onada geçirmesi kolay çocuk dediğin gibi yatacak içinde oyun oynayacak çok kullanışlı birşey birde eşyalarını koymak için çekmeceli şifonyer alırım tamam olur herhalde şimdiki kararım bu ama değişmezse

canım hoşgeldiinn :))

ben yatak almayı düşünmüyorum.. ne büyüyen yatak ne de farklı bişey... dün eşimle biraz gezdik baktık daha önce söylediğim kraftın dondino isimli bir modeli var... uzaktan kumandalı.. kendi kendine sallanabilen ve ileride mama sandalyesi olabilen.. çocuk 3. yaşına kadar kullanabiliyormuş hadi 3 olmasın 2 olsun... onu kullanmayı düşünüyorum... zaten bebeğimi yanımdan ayıramam :)) ilk zamanlar bunu kullanıcam daha sonra odasını ayırmayı düşündüğümüzde yeni bir oda takımı alırız :)) ama şimdilik gerek görmüyorum

aaaa buluşalım valla, süper olurr, hepinizi çok merak ediyorum ben, ama maalesef istanbulda olanları görebileceğim galiba, kıslar sizde gelin uçak falan ayarlayıp, ayy çok heycanlandım çok güzel olurrr

Kızlar ben oda alacağım perdesi halısı herşeyi takım olsun istiyorum, evimde yerim de var. Bir kaç yer gezdim beğendim sayılır. Büyüyen yatağı var 4 kapılı dolabı ayrıca yatağı ikiz yatak altından büyük yatak da çıkıyor.Çok kullanışlı alt açma bölümü ileride bilg. masası oluyor. Biz de karar verdik ama çok bebek işi almıycaz öyle çiçekli böcekli değil mesela denizci diye 1 takım var ilkokula giderken de o dolabı kullanabilir yani öyle düşündük fiyatı ise herşeyi içinde nevresim vs. perde 2.000'i bulacak. Ama olsun ya çok güzel olacak zaten ben kime çalışıyorum

Canım sen iyi ol da gerisi önemli değil sen de doğumdan sonra bebişlerle buluştuğumuzda(ki bence çok komik olur) gelirsin. Bu arada buluşma ne zman

ayyyyy canım inşallahhhh bebişlerimiz sağlıcakla noksansız kusursuz hayırlı bir şekilde kucaklarımızda olsunda her yere geliriz valla buluşmaya

park yatakları bılmıyorum ben hıc dıkkatımı cekmedı... ben hep buyuyen karyolalara baktım cok hos gorunuyorar

Bu yataklar kumaştan gibi düşün..hafif yani biraz.ilk altı aya kadar biraz üstte yatıyo bebek.sonra alt kata alıyosun.yani daha derinde yatıyo dönme hareketlenme başladığı için.ebatları genelde aynı gibi ama bazısı biraz daha geniş bazısı biraz daha uzun gibi.yani odana evine göre seçenekleri var.büyüyenlere bende baktım ama onlarada şimdiki çocuklar fena, 15 yaşına kadar o aynı yatakta yatıramazsınız filan diyolar.çocuk 5-6 yaşına geldimi kendi seçiyo ytağını odasını filan diyolar.gerçi her çocuk öle olmaz belki ama anacım şimdikilerden benim gözüm korktu eyvahedigeldismile

Sohocum bahsettigin sey nasıl birsey kraftin web sitesinde blamadım linki varsa gonderebilir misin

Ama ilk başta benim odamda yatacak onun için de annem heves etti anneannesi beşik alır dedi tüllü süslü beşik alacak bana

merhaba arkadaşlarrr
haftasonu özledim hepinizi yaaa öyle alışmışım ki...

ne güzel muhabbetler var..ciciler..buluşmalar..kıpırtılar..ne güzel yaa!!

buluşma çok güzel olur. ben de katılmayı çok isterim. böyle yazıştığın dertleştiğin arkadaşını görmek çok güzel oluyor. aa senin nickin şu muydu aaa oo sen misin falan :) keşke herkes gelebilse.

hepinizi öpüyoruz bebişimleopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar nasılsınız ben geldim geçmişi okudum şimdide gidiyorum hepinizi çok öpüyorum bu arada buluşma olursa muhakkakki bende gelmek istiyorum kendinize ve bebişlere çok iyi bakınn

Aynen cnm benimkilerde izmirdeler..anneme satıcı kızda öle demiş benim için.çocuğun yatağını yanında heryere götürebilir kızınız demiş.izmire geldiğinde açarsınız çocukta yadırgamaz yerini demiş.buarada biz eşimle baktık.kapanma şekline filan.gerçekten baya taşınabilmesi kolay bişeye dönüşüyo.pratik gibi..

ya katlanıyo olması guzelmıs... ama ben oda yapmayı dusunuyorum bebişe... o yuzden en ıyısı karyola olur herhalde... ayyyy nası heveslendım ya... :hulya: :hulya:

oooo kızlar neler var daha alıncak... kucuk seyler ama cok sevımlı... tarak fırca setlerı.. tırnak makasları... dıs kasıyıcılar.. ateşolcerler...ıncık boncuk.. ama cok guzelll

Ama ilk başta benim odamda yatacak onun için de annem heves etti anneannesi beşik alır dedi tüllü süslü beşik alacak bana

bende hafta sonu bebek arabalarına bakmıştım
kraftın bi modelini beğendik eşimle eşim hemen alalım istersen dedi yok daha erken diyorum ama beni dinleyen kim alsak nolurmuş zor ikna ettim almayalım diye netten baktı eve gelince nette fiyatları daha yüksekti
ben sana demedimmi alalım diye demeye başladı bu seferde
ama yani gerçekten çok erken böyle şeyler almak için daha
bebek arbasının modelide kraft fox tu

ben de park yatak almayı düşünüyorum (görümcem karyolasını hiç kullanamadı) hem ilk zaman daha oyun oynayamazken eşyalarını da altına koyarım mis gibi... ben sordum saraçhanede 150 dedi peşin 120 ye kadar düşer heralde chicco nunda baktım ama 399 bu ne dedim 2'si de plastik sonuçta yani bebekte kıracak hali yok ya benim bebişimin odası olamayacak maalesef.3-4 ay yatak odasına sonra oturma odasına koyacağım büyüyünce çatıkatı yapıp öyle oda yapmayı düşünüyorum 6-7 yaşlarında.Oda yapacaklar için en güzel çilek mobilya ben kesin alırdım çünkü herşeyi dönüşüyor.

Bu arada kızlar bende tam tersi eşime sarılıp uyuyamıyorum o da sarılsın istemiyorum ilgilensin öpsün filan durup dururken çok hoşuma gidiyor ama gece sarılınca fenalık basıyor

Benimki biraz harthurt sever adamı biranda beni çeker sarılır ani haraketler hala alışamadı istemiyorum bana yaklaşsın ittiriyorum kokuyosun diye uyuz oluyor ne yapayım parfüm sıksa dahi yanaşamıyorum.Zaten depresyona girdi daha beter olduk...

ya katlanıyo olması guzelmıs... ama ben oda yapmayı dusunuyorum bebişe... o yuzden en ıyısı karyola olur herhalde... ayyyy nası heveslendım ya... :hulya: :hulya:

Bizimde çocuk odamız var..bende şöle düşündüm..bu yatakla yanımızda maksimum 1 yaşına kadar yatar.sonra çocuk odasına koyarız.4-5 yaşına kadar yatar.sonrada kendi beğendiği ama yinede ileriye dönük çocuk-genç odası arası bişey alırız diyorum..ayy bilmiyommm
düşünüyomda düşünüyom işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…