2010 Ağustos Anneleri

Teşekkür ederim hallisnacım.amiiin
Buluşma organizasyonu yapıldığında istanbul içindekilere özelden mesaj atılırsa çok daha iyi olur bence.Ben de gelmek istiyorum.Eşime dedim götürür müsün beni diye çok güldü birsürü hamile çok komik görünürsünüz dedi:roflol:
evet bende de var o gece arkasını dönmesin die elimden geleni yapıyorum:roflol:

ya ben dışarıda dilenen biri gördüğümde... yaşlı amcaları gördüğümde ki hani bazılarının hiçbir sorunu yok amcalar gayet sağlıklı dolaşıyorlar.. onları görünce senaryo yazıp üzülüyorum.. diyorum ama acaba çocukları onlara bakıyor mudur? evde bekleyeni var mıdır? çocukları hastalandığında hastaneye götürüyor mudur? acaba bir yerleri ağrıyor mu? bir sürü şey getiriyorum aklıma sonra da üzülüyorumm... bu hep böyle olmasın ya. yazık bana da bebeğime de :)))

hatta geçen gün eve gittim annem kadın programı seyrediyordu... ki ben hiç hazetmem... onunla izlemek zorunda kaldım... biri çocuğunu birine vermiş falan filan kız da annesini aramaya başlamış programda buluşturuyor :)) anne ile kız bir araya geldi annem bir yandan ağlıyor ben bir yandan gülsem mi ağlasam mı bilemedim halimee :)))

ama yine de allah bebeğimden razı olsun :) onun sayesinde daha çok dua eder daha çok başka insanları düşünür oldum :))

Arkadaşlar sohbete izleyici kalıyorum maalesef. Annemin veraset beyannamesi yalnızca ıstanbul'dan verildiği için, uçuş araştırıyorum. Ara ara yazacağım...

herkese selamlar güzel bir gün diliyorum
defnecim kardeşin için üzüldüm allahım bir daha aynısını yaşatmasın en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin
benimde bthcg 27,3 çıkmıştı benimde erkek dedi doktor yani herkes için geçerli değildir tutan tutuyor tutmayanda tutmuyor ama sanırım yapılan haftada önemli
en ileri haftada olan benim ama daha hiç hareket hissetmedim ama ben en kilolunuzum yağ tabakası çok olduğu için geç hissedicem ilk gebeliktede 20.haftada hissettim o yüzden acele etmiyorum sabırla bekliyorum

Ya benim ki kıpırtı mı anlamıyorum ya bir anda mesela sol tarafımda böyle bir uyuşukluk mu desem ağruı mı desem itilmemi öyle bir his oluyor annem oyunuyor işte dedi

Sohcum benim boyum 1.73 aldıgım kilolar sadece gobegimde kolum bacagımda kalınlasma yok simdilik :)

Ağustos ayının en güzel anne adaylarıı..hepinizee merhabalarrrr..biraz geçmişi okudumm önce..buarada benimde free beta hcg 57 miş.eşim evdeydi ona baktırdım..tabi o erkek istediği için bu teste güvenmedi..yine oralarda hurafe yapıyonuz dimi can sıkıntısından dedikaydirigubbakcemile3 ama 50 nin altı çıksaydı böle demezdi tabiii..işine gelmeyince bize sallıyooo..neyseki allahtan yarın randevumuz var..inşallah herşey çok iyidir ve cinsiyetide öğrenebiliriz..etrafımdaki herkes bi kız bi erkek diyolar bende ne hissettiğimi şaşırdım artıkınkafamçokkarıştı
Buarada 3-4 gün sonra izmirden annemm geliiyyoooooo yaşasıınnn..çok ösledim çok iyi olcak.hamileliğimin başından beri istiyodu gelmeyi ama nasip olmadı ama şimdi kısmetse gelcek..artık annişte gelince biraz bebeiş mağazalarını gezcez.kendisi izmirde kemeraltında çok güzel yerleri gezmiş çok güzel şeyler görmüş.tabi onunda ilk torun heyecanı.almak için sabırsızlanıyo o da..
Kızlar buarada daha erken biliyorum ama, bebeiş için yatak konusunu ne düşünüyosunuz.şu park yatak dedikleri hakkında ne düşünüyonuz.çünkü normal tahtadan olanları artık pek öneren yok niyeyse..hatta anneme satıcı kız artık bunlar satılıyo.öbürleri eskidendi filan demiş.hem pratik olması hem her odaya kolayca taşınabilmesi,ayrıca 4 yaşına kadar da yatıyomuş çocuk.içindede oyun oynayabiliyo gözünüzün önünde..alt değiştirme aparatı da var.bende kraft ın ve chicco nun ürünlerini gördüm.güzel gibiler.özellikle eşim daha çok beğendi..ama benim daha net bişey yok kafamda..sizler ne düşünüyonuz bu yatak konusundaa..:çok üzgünüm:

Bu arada kızlar bende tam tersi eşime sarılıp uyuyamıyorum o da sarılsın istemiyorum ilgilensin öpsün filan durup dururken çok hoşuma gidiyor ama gece sarılınca fenalık basıyor

Kızlar selam,

Buluşma varsa ben de varım

selam canım buluşmaya ben katılamıcam yattığım için dışarı çıkmam yasak ancak 7.ayda biraz biraz kalkabileceğim doktor kontrolü dışında dışarı çıkmıyorum artık sizlerin buluşma fotolarınız olursa bakarız iç geçiririz

Canım sen iyi ol da gerisi önemli değil sen de doğumdan sonra bebişlerle buluştuğumuzda(ki bence çok komik olur) gelirsin. Bu arada buluşma ne zman

park yatakları bılmıyorum ben hıc dıkkatımı cekmedı... ben hep buyuyen karyolalara baktım cok hos gorunuyorar

bende yatak olarak park yatak düşünmüyorum
karyola istiyoruz hem daha sonrasında büyüyen yatak olabiliyo
şimdilik bunu düşünüyoruz ama daha var kararımız değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…