merhaba,
ikili test yapıldı. Allah'a sukur negatif cıktı. Simdilik hersey yolunda..
merhaba,
herkese günaydınnnnn.....opuyorumnanaktan
sırayla yazıyorum aklımda kaldıkça:)
*defnecim kardeşine ALLAH hayırlı-sağlıklı olanı tez zamanda nasip etsin inş.. bugünlerinde sabır versin..
*free bhcg bende 40çıktı:) ama bana da kız dendi:) perşembe kontrolümüz var bakalım...
*ist içi buluşma konuşuldu özlemcimin söylediği gibi,şuanlık pınarı bekliyoruz..
*bende sanki kıpırtı gibi bişeyler var.. anneme sordum bebek kıpırtısı onlar dedi:)
*eşime bende inanılmaz düşkün olmaya başladım.. tv seyrederken yanımda olsun.. hep hep hep.. gece sarılarak yattığımızda sakın arkasını dönmesin..:)
*birde artık herşeye ağlar oldum.. durup dururken yaşlar dökülüyor..
hormonlar.. hormonlar.. hormonlar...
herkese günaydınnnnn.....opuyorumnanaktan
sırayla yazıyorum aklımda kaldıkça:)
*defnecim kardeşine ALLAH hayırlı-sağlıklı olanı tez zamanda nasip etsin inş.. bugünlerinde sabır versin..
*free bhcg bende 40çıktı:) ama bana da kız dendi:) perşembe kontrolümüz var bakalım...
*ist içi buluşma konuşuldu özlemcimin söylediği gibi,şuanlık pınarı bekliyoruz..
*bende sanki kıpırtı gibi bişeyler var.. anneme sordum bebek kıpırtısı onlar dedi:)
*eşime bende inanılmaz düşkün olmaya başladım.. tv seyrederken yanımda olsun.. hep hep hep.. gece sarılarak yattığımızda sakın arkasını dönmesin..:)
*birde artık herşeye ağlar oldum.. durup dururken yaşlar dökülüyor..
hormonlar.. hormonlar.. hormonlar...
Kızlar ben çıkıyorum.Kayınvalidem geldi biraz önce gezmeye gidiyormuşuz hazırlanıym bari.
merhaba,
Kızlar selam,
Buluşma varsa ben de varım
selam canım buluşmaya ben katılamıcam yattığım için dışarı çıkmam yasak ancak 7.ayda biraz biraz kalkabileceğim doktor kontrolü dışında dışarı çıkmıyorum artık sizlerin buluşma fotolarınız olursa bakarız iç geçiririz
Ağustos ayının en güzel anne adaylarıı..hepinizee merhabalarrrr..biraz geçmişi okudumm önce..buarada benimde free beta hcg 57 miş.eşim evdeydi ona baktırdım..tabi o erkek istediği için bu teste güvenmedi..yine oralarda hurafe yapıyonuz dimi can sıkıntısından dedikaydirigubbakcemile3 ama 50 nin altı çıksaydı böle demezdi tabiii..işine gelmeyince bize sallıyooo..neyseki allahtan yarın randevumuz var..inşallah herşey çok iyidir ve cinsiyetide öğrenebiliriz..etrafımdaki herkes bi kız bi erkek diyolar bende ne hissettiğimi şaşırdım artıkınkafamçokkarıştı
Buarada 3-4 gün sonra izmirden annemm geliiyyoooooo yaşasıınnn..çok ösledim çok iyi olcak.hamileliğimin başından beri istiyodu gelmeyi ama nasip olmadı ama şimdi kısmetse gelcek..artık annişte gelince biraz bebeiş mağazalarını gezcez.kendisi izmirde kemeraltında çok güzel yerleri gezmiş çok güzel şeyler görmüş.tabi onunda ilk torun heyecanı.almak için sabırsızlanıyo o da..
Kızlar buarada daha erken biliyorum ama, bebeiş için yatak konusunu ne düşünüyosunuz.şu park yatak dedikleri hakkında ne düşünüyonuz.çünkü normal tahtadan olanları artık pek öneren yok niyeyse..hatta anneme satıcı kız artık bunlar satılıyo.öbürleri eskidendi filan demiş.hem pratik olması hem her odaya kolayca taşınabilmesi,ayrıca 4 yaşına kadar da yatıyomuş çocuk.içindede oyun oynayabiliyo gözünüzün önünde..alt değiştirme aparatı da var.bende kraft ın ve chicco nun ürünlerini gördüm.güzel gibiler.özellikle eşim daha çok beğendi..ama benim daha net bişey yok kafamda..sizler ne düşünüyonuz bu yatak konusundaa..:çok üzgünüm:
Sohcum benim boyum 1.73 aldıgım kilolar sadece gobegimde kolum bacagımda kalınlasma yok simdilik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?