2010 Ağustos Anneleri

kirada oturup yani kendi evi olmadığı halde bebek odası yapmayı düşünen var mı?
ben çok hevesleniyorum oda yapayım istiyorum ama kirada olunca içime sinmiyo bnm evim diyemeyince acaba pişman olur muyum diyorum.

sizin fikrinizi almak istedim?

kıslar merhaba nasılsınız?

nasıl gidiyor hamilelik bakalım? ya herkesin cinsiyeti belli olmuş. bizimki 4.ayda dedi doktor yaa....

ben de senin gibi düşünüyorum canım... istediğin gibi olmaz hiçbişey onu çakma bunu yapma.. herşeyi oraya göre alrsın sonra taşınırsın falan zor olur yani

Canım merhaba,

Bende evin kendinin olmaması oda yapmana mani değil. Kendi evin değil diye kendine yatak odası yağmamak olur mu? Ben buna benzetiyorum. İçinde oda yapmak hevesi varsa, durumunda müsaitse bence yap derim canım. Hakkında hayırlısı olsun...:1shok:

cnm bende kiradayım ama inş. doğuma kadar kendi evime çıkıcam :Saruboceq:
eğer çıkamzsamda yinede oda yapmayı düşünüyorum

tatlım bende kıradayım.. ama cok ıstıyorum bebek odası yapmayı... kıra olmasında bence bı sakınca yok kı... duvar rengını degıstermezsın olur bıter.. sadece uygun renge boyarsın.. bıde bordur gecırırsın duvara perdesı halısıyla uyumlu bence buda yeterlı.. ben oyle dusunuyorum ıns... nasıllsın bu arada bebiş nasıl?

evet canım haklısın bende (biraz fazla uzun olacak ama) doğsun eve gelsin ertesi gün gidilip alınmasını istiyorum sağlıklı olduğunu göreyim ondan sonra herşeyini tamamlamak istiyorum o yüzden şimdiden kumbara yaptık eşimle hergün para atıyoruz alışverişi toptan yapmak için benim bir kayıbım olduğu için tedirgin oluyorum ilk bebek için 4 aylıkken kıyafet alışverişi falan yapmıştım hep elimde kaldı sonra üzüldüm şimdi o yüzden niyet eettim doğduktan sonra almaya millet almak istiyor bende kendinizde tutun eve getirmeyin diyorum

Canım benim kiralık ama ben oda yapacağım bebeişime. Ama bizim orada evlerin planları aynı yani 1 sene geçti taşınsam bile gideceğim yerde o oda yine aynı boyutta

Kızlar ben kaçar çok işim var çarşamba kdvnin son günü sonra sık sık gelirim öptüm sizi kendinize iyi bakın.

tşk ederim canım iyiyiz sizi sormalı :)
tatlım ya bnm hevesimi biraz da eşim kaçırıyo kira eve masraf yapmak istemiyo.. badanaymış bordürmüş hiç uğraşmaz.güya hevesli ama erkek mantığıyla düşünyo hep. bebek daha ne anlıycak ki o olmasa nolur bu olmasa nolur diye sinir ediyo bni. :)) ben de olursa herşeyi tam olsun istiyorum. istediğim gibi bi oda olmıycaksa yapmam diyorum içimden.

Canım benim kiralık ama ben oda yapacağım bebeişime. Ama bizim orada evlerin planları aynı yani 1 sene geçti taşınsam bile gideceğim yerde o oda yine aynı boyutta

bnm evim büyük odam var ama evimin yapısı biraz asimetrik. bi oda yapmak istersem buraya özel olacak.başka evde uyar mı sığar mı düşüncesi de var. ama düşünüyorum yavrumun kendine has yaşam alanı olsun bi taşınır beşikle büyümesin istiyorum. zaten yatak odam ona yatak yapmaya uygun değil anca bi kaç ay yatacağı büyüklükte bi beşik sığar. sonrasında göçebe mi olcak yavrum diyorum ( uff diyorum da diyorum işte

hımmm. ozman napabılırsın canım bılıyomusun... bebek gelcegı ıcın mecbur kendı rengıde olsa guzelce boyarsın odasını... bebek odası alırmısın takım yoksa tek tek mı alırsın kendıne kalmıs... yerlestırısın guzelce guzel bı perde halı tamam al sana bebk odası... canım 7-8 aylık oluncaya kadar benım yanımda yatabılır ama sonrasında benım yanımda kalamsın ıyıce kokuma alısıp benım pesımı bırakmamazlık yapmasın dıye ayırcam odasını... hep goruyorum yakınlarımdan.. cok sıkıntı cekıyolar... bebek 5 dk bırakmıyo annelerını..

bu arada bızde ıyyız teyzesı... ben bıraz usutmusum grıp oldum... fıstıgımda kıpır kıpır ıcerde işte...

aaaaaaaaaaaaa

kıslar çok özledim hepinizi yaaaa.....
nasılsınız? nasıl bebişler yaaa....

ay çok heyecan yağtım yaaa canlarım benimmmmmm:dance::dance:

bis de seni özlüyoruz canım ama sen de çok özletiyorsun kendini.. gez gez bitiremedinnn :))) ascık ara ver bize bak bizimle ilgilen yahuuuu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…