2010 Ağustos Anneleri

canım tebrik ederiimm... Allah sonuna kadar sağlıklı sıhhatlı etsin.. :)) eşin çok mu erkek istiyordu? :)) benim ki de çok erkek istiyor :)

çok sağol canım..evet eşim sürekli erkek istiyoduuu..allah sizede gönlünüze göre versin canım.ama tabiiki herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmasıı.. yerimseniben

oooo canım allah mubarek etsın ınsallah... bıze bı damat adayı daha ne guzel.... bu arada kız basına 2 damat dusuyo nerdeyse kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım iyi hadi geçmiş olsun kurtulmuşsun baş ağrısından ama sen burnunu silerken ıkanmamaya dikkat et canım riskli olabilir

hoşgeldin canım... daha dikkatli olursun bundan sonra soğuk şeyler içmemeye çalış

hiçbişey kalmamış 3 gün var şununşurasnda :)))

hoşgeldin canım... daha dikkatli olursun bundan sonra soğuk şeyler içmemeye çalış

hiçbişey kalmamış 3 gün var şununşurasnda :)))

oylede ıste.... anlatamıyom kendıme... usg yan odadaydı ve ben gıdıp bakamadım ya ... ama ole 3 gun var sunun surasında azkaldı az... evet evet azz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sier gözün aydın canım bir erkek annesi daha bizim bebeklere arkadaş geliyor sırayla

canım senin adına sevindim canım rahim ağzında bir açıklık olmaması çok güzel sen kendini fazla yorma canım yeter erkekimiz olacak bir tane daha maşallah bizim topikteki kızlara 2 şer erkek düşüyor şanslılar cimcimeler canım

--------------------------------------------------------------------------------
çok saol canımcım..inan kafam hep bu konuya takılıydı belki hatırlarsın sohbet etmiştik seninle..o yüzden cinsiyet benim için ikinci plandaydı..dr um bu haftalar için daha erken, ilerleyen haftalar bu konuda daha net fikirler verir dedi.tabi yinede takip edecek..o yüzden ölçülmesi ve iyi çıkması beni çok mutlu etti..oo bu sene erkek patlaması var ozaman.hayırlısı cnm..

canım iyi hadi orta kulak falan değilmiş sorunun boğalarını yumuşatacak ılık şeyler iç çok sıcak şçersen tahriş olur daha çok sorun yaşarsın birde limonu tek tüketme oda boğazda sorun varken daha çok tahriş ediyor canım

kızlar erkek bebekler önde gidiyor bakıyorum acaba bizimki ne ya dayanamıyorum bu hafta sonu gitmemek için kendimi zor tutuyorum.ama daha 2 hafta oldu doktora gideli napıcam ya nasıl zaman gececek...

tesekkurler tatlım...

oooo canım allah mubarek etsın ınsallah... bıze bı damat adayı daha ne guzel.... bu arada kız basına 2 damat dusuyo nerdeyse kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Öyleymiş canım bilmiyodum topiğimizde erkek patlaması olduğunu ama öğrendim şimdi :))

canım erken ama olsun yinede şunda olması gereken değerde canım bu bile iyi bir gelişme canım sen şimdi rahatla doktora bu endişenden bahsettin ya artık daha dikkatli olur canım

canım erken ama olsun yinede şunda olması gereken değerde canım bu bile iyi bir gelişme canım sen şimdi rahatla doktora bu endişenden bahsettin ya artık daha dikkatli olur canım

Değerim iyi dimi canım sen daha tecrübelisin bu konuda..benimde ilk defa ölçüldüü..
Evet inan o kadar çok rahatladım ki anlatamam..insanın başına önceden olumsuzluklar gelince biraz daha pimpirikli oluyo maalesef..hepimiz için hayırlısı olur inşallah tatlım..sen nasılsın iyisin dimi..sanırım sen biraz sık gidiyosun kontrollere..sonuçlar iyi dimi cnm..gerçi sen serklaj olmuştun ama..yinede ölçüyolarmı bu durumda?

ayy canım o dert bende de var.. inan cumartesiden beri durmadan ağrıdı daha bugün kendime gelebildim...

BENDEDE wardı gecen hafta ızınlıydım ewdeydım bas agrısından gozlerımı acamıyordum kafamı kaldramıyorum ( tansıyonum sureklı dusuk cıkıyordu morelım bozulmustu baygı. dktr normal dedı olur tum hamıllerde bol sıwı al we dınlen dedı . daha yenı kendıme geldım korkuyorum yıne agrıycak dıe kabus gıbydı (

saol canzi..
doğru söylüyorsun.. aklımada geliyor bazen sabahları kusmalar devam ediyor bende,o durumda da baya zorlanıyorum.. gözlerim yuvalarından fırlıycak gibi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…