canım tebrik ederiimm... Allah sonuna kadar sağlıklı sıhhatlı etsin.. :)) eşin çok mu erkek istiyordu? :)) benim ki de çok erkek istiyor :)
Merhaba canlar ben geldim.bildiğiniz üzere benimn bugün yeni dr umda randevum vardı.ve bugün cinsiyetide öğrendik hihoyyyt erkekimiz olcakkkk allahımın izniyleeeeşimin ağzı kulaklarında tabiiii:)) ben o kadar cinsiyete takılmıyodum ama öğrendiğimiz tabikide çok iyi oldu..bu arada benim belki hatırlarsınız öncesinden rahimden septum (perde) ameliyatı olmuştum.bu tür kişilerde hamileliklerinde rahim ağzının erken açılması yani erken doğum riski olabileceği riski filan vardı.bendede böyle bişey olabilirmi diye sordum.vajinal usg ile baktı ölçtü.5,1 cm dedi ve bu haftalara göre normal dedi.ama takip etmekte yinede fayda var dedi..yani gittiğim zamanlarda yine ölçecek..bu duruma çok sevindim çok şükür çünkü çok korkuyodumm..2 hafta sonraya randevu verdi ayrıntılı usg yapcak.ayrıca bir multivitamin yazdı..30.haftalara kadar kullanıcam kısmetse..buarada doğum tarihi için 12 ağustos dedi.12 sini geçmez yani dedi.benim yine sat tarihime göre önden gidiyoo.bu dr umda aynısını söyledi.erken döllenmeden olabilir dedi.yani kızlarrr kısaca böylee..artık içim biraz daha rahat..çok garip duygular içindeyimm.çok mutluyum.:dance:
son 1haftadır sürekli devam eden başağrılarım var.. sabah uyanır uyanmaz başlıyor ve yatana kadar devam.. burun hep tıkalı..
halen ağrıyordu fakat az önce bir video izledim.. herşeye ağlamaya bahane arıyan ben ona da dayanamayıp ağladım.. artık geniz nasıl yumuşadıysa burnumu sildim ve bir parça kan pıhtısı çıktı..:) nasıl rahatladım anlatamam..:) hem burnumun tıkanıklığı gitti hemde başağrım:)
kızlar ben geldımmmm.... kulak burun bogaza gıttık allahtan sadece bogazlarım sısımıs... hamıle oluncada hap vermedı gargara yap bol bol dedı...
bıde kocısıme yalvardım usgye gırelım hadı bak yan oda falan dedım... ınat ettı gırmedı...cumartesı ayrıntılı gırcen ne gerek var dedı... uzuldum tabı... ama bı baktım kocıse hak verdım.. okadar cok kadın vardıkı anlatamam... en assa 30-40 kadın hepsıde kadın doguma gelmıslerdı.... bana sıra gelmesı anca hayal olurdu... neyse az kaldı ya 27sıne surda ne kadarcık kaldıkı
hoşgeldin canım... daha dikkatli olursun bundan sonra soğuk şeyler içmemeye çalış
hiçbişey kalmamış 3 gün var şununşurasnda :)))
kızlar ben geldımmmm.... kulak burun bogaza gıttık allahtan sadece bogazlarım sısımıs... hamıle oluncada hap vermedı gargara yap bol bol dedı...
bıde kocısıme yalvardım usgye gırelım hadı bak yan oda falan dedım... ınat ettı gırmedı...cumartesı ayrıntılı gırcen ne gerek var dedı... uzuldum tabı... ama bı baktım kocıse hak verdım.. okadar cok kadın vardıkı anlatamam... en assa 30-40 kadın hepsıde kadın doguma gelmıslerdı.... bana sıra gelmesı anca hayal olurdu... neyse az kaldı ya 27sıne surda ne kadarcık kaldıkı
ekledim canım.. sağlıkla gelsin prensin inş..
canım iyi hadi orta kulak falan değilmiş sorunun boğalarını yumuşatacak ılık şeyler iç çok sıcak şçersen tahriş olur daha çok sorun yaşarsın birde limonu tek tüketme oda boğazda sorun varken daha çok tahriş ediyor canım
oooo canım allah mubarek etsın ınsallah... bıze bı damat adayı daha ne guzel.... bu arada kız basına 2 damat dusuyo nerdeyse kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
--------------------------------------------------------------------------------
çok saol canımcım..inan kafam hep bu konuya takılıydı belki hatırlarsın sohbet etmiştik seninle..o yüzden cinsiyet benim için ikinci plandaydı..dr um bu haftalar için daha erken, ilerleyen haftalar bu konuda daha net fikirler verir dedi.tabi yinede takip edecek..o yüzden ölçülmesi ve iyi çıkması beni çok mutlu etti..oo bu sene erkek patlaması var ozaman.hayırlısı cnm..
sier gözün aydın canım bir erkek annesi daha bizim bebeklere arkadaş geliyor sırayla
canım erken ama olsun yinede şunda olması gereken değerde canım bu bile iyi bir gelişme canım sen şimdi rahatla doktora bu endişenden bahsettin ya artık daha dikkatli olur canım
ayy canım o dert bende de var.. inan cumartesiden beri durmadan ağrıdı daha bugün kendime gelebildim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?