kızlar herkeze gunaydın..... gununuz cok guzel gecsın ınsallah....
günaydın canım
nasılsın
iyileştinmi biraz
günaydın canlarr hepinize
Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun
Allah ım nice kandillere hayırlısıyla sağlıkla ulaşmamızı nasip eylesin
mübarek günlerde hepimizin duasını kabul etsin inşallah
sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirip hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
çocuğu olmayanlara ve isteyenlere de bir an önce bu güzel duyguları tattırsın, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahh
kızlar herkeze gunaydın..... gununuz cok guzel gecsın ınsallah....
Bütün Arkadaşlarımın Mevlüt Kandili Mübarek Olsun...
Allah bütün dualarımızı kabul etsin inş. Bu akşam birbirimiz için dualarımızı esirgemeyelim... Hayırlı evlatlar, sağlıklı doğumlar dileyelim birbirimize...
Günaydın kızlaar!
Nasılsınız? Bebişler nasıl?
Herkesin kandilini kutlarım bebişlerinize de size de sağlıklı mutlu güzel günler dilerim a.s.
günaydın kızlar iş yerinde teftiş var 1 ay sürücek o yüzden giremiyorum biz iyiyz şükür sadece çoook yoruluyoruz gece 12lere kadar çalışıp sabah 8 de tekrar mesai yapıyoruz haftasonuda dahil artık bittim resmen doğru düzgün yemek de yiyemiyorum bebeğime yarayacak şeyleri unuttum resmen daha da var bu durumun bitmesine inşallah sizler iyisinizdir.
günaydın kızlar iş yerinde teftiş var 1 ay sürücek o yüzden giremiyorum biz iyiyz şükür sadece çoook yoruluyoruz gece 12lere kadar çalışıp sabah 8 de tekrar mesai yapıyoruz haftasonuda dahil artık bittim resmen doğru düzgün yemek de yiyemiyorum bebeğime yarayacak şeyleri unuttum resmen daha da var bu durumun bitmesine inşallah sizler iyisinizdir.
Günaydın kızlar.Mevlüd kandiliniz mübarek olsun .Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine yavrularımızı korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin....
herkese günaydın arkadaşlar. kandiliniz mübarek olsun. Allah hepimizin bebişlerini ve bizleri korusun inşallah...hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı...
Herkese günaydın arkadaşlar..öncelikle kandiliniz mübarek olsun.ALLAHım hepinizin dualarını kabul etsin inşallahh..bu güzel gecede bol bol ibadet ve dua edelimm..allahım hepimize sağlıklı evlatlar ve doğumlar nasip etsinnn..
Hallisnacım dr dan gelince bizede hemen bildir sonuçlarını olurmu..
Seyma cım iyileştiğine çok sevindimm.kendine yinede dikkat et..
Angel ım yine ne güzel yazmışsın tatlı dilli arkadaşım benim..yerim senii
kızlar sabah galiba sağa sola dönerken soluma fazla dönmüşüm bebeğin üzerine doğru fazla gitmişim sanırım kaydirigubbakcemile3 sabah ilk defa bir tekme hissettim... sonra sağa kaydıı orada da bir iki defa hareket etti.. sonra ben doğru yatış pozisyonunu bulunca durdu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok şaşırdıımm... hem üzüldüm onu uyandırdım diye hem de hoşuma gitti ara sıra rahatsız etmek gerekiyor demek ki :)))
isimler kesinleşince bildirinki listeye ekleyelim..
benim yarın kontrolüm var 3'lü test yapılacak.. cinsiyette kesinleşir artık sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?