kızlar bebıslere kıyafet alırken onemlı olan ne sızce marka mı kalıte mı... nelere dıkat etmelıyız bunu konusalım mı bıraz?
Elbette ki önce kalite. Markalı ürünler de kalite olarak diğer ürünlerden üstün olacaktır elbette. Hatta şimdi organik bebek kıyafetleri piyasaya sunuldu. Çok pahalı olduğu için her kesime hitab etmeyebilir. En iyisi %100 pamuklu kumaştan üretilmiş zıbın ve bodyler almak. Ayrıca hepimizin bildiği gibi ilk aldığımızda 1 kere toz sabun ile yıkanmalı. Boyası akabilir, kullanılan boya bebeği allerji edebilir.
Buarada 2 Mart Salıya randevumu aldım kızlar hem 3lü test yapılcak hem de cinsiyetini öğrenicez. Çok merak ediyorum çooookk boshayallersmile
Herkese günaydın, kandiliniz mübarek olsun...
Canım benim daha ne tepikler yiyeceksin, sabret biraz daha olumunekankayizsmile
Dün bebişim kıpraşmayınca korkup hastaneye gittik k.validemle. Ağzı burnu bacaklarıma dönmüş tatlışımın :asigim: o yüzden hissetmiyormuşum. Ayakçıklarını sürtüyordu birbirne minnoşum :asigim: . Doktor "kimseye söyleme ama erkek" dedi. Zaten biliyordum ama kendi doktorum emin olamamıştı; Kesinleşmiş oldu.
Bu sabah da 3'lü test sonuçlarımı almaya gittik yengemle. trisomy 18 taraması: < 1:10000 ; trisomy 21 de : 1:895 çıktı. Yani çok sağlıklı bebeğim.
Siz nasılsınız, neler yapıyorsunuz?
Soho cum çok güldüm ya şu ayakkabı bağlama işine kaydirigubbakcemile3 ama haklısın e heralde kocişler bağlar artıkkk..
Buarada ben normalde hep yüzükoyun yatan biriyim ama tabii hamişlikten dolayı artık yatamıyom öle zor geliyoki diğer pozisyonlarrrr..yılların alışkanlığıı tabii..mecburen yan yatıyoz artık ama öle zor geliyokiii uyumak o şekildeee..zaten hep önceden düşünürdüm ben hamile olunca nasıl uyuycam yüzüstü diyee..CADIARZU
Sağol canım inşallah :)) pembe mavi farketmez ama yine de merak sardı beni... bir de artık isim düşünmek istiyorum cinsiyeti öğreneyim de ona göre düşüneyim bari, zaten yeterince kararsız bir insanım anca karar veririm :)
Buarada test sonuçlarının iyi çıkmasına çook sevindim canım darısı başıma inşallah...
Bencede kesinlikle kalite..bizim adını duymadığımız ama kaliteli ürünleri olan markalarda var.illa yabancı firma olması gerekmiyor..ülkemizinde ürettiği çok güzel ve kaliteli şeyler var.tekstil konusunda zaten biz daha iyiyiz.önemli olan inceleyerek almak..birer kez yıkanması gerekli bence de.normalde ben kendimize aldığımız herşeyi zaten bir kez yıkamadan giymem.bebişlerinde tabiiki herşeyi bir kez yıkanmalı..
ayyy canım biz de cumartesi gidiceeeezzzz... inş. pıtısını gösterir bebeğim çok heyecanlyıımm çoook :)))
öncelikle maşallah maşallah canım bebeğineeAlah sonuna kadar sağlıkla büyümesini nasip etsin hepimize...
ayyy çiğdemcim yeter ki onun tepiklerini yiyeyim ben yaa o nasıl bir duygudur... anında reflekes olarak yüzüm gülüyor hissedince yerim onu yeriimm .. bir de bana ptısını gösterse daha da çok yicem onu :)))
evetkesınlıkle yıkamak gerekıyo... kı ben bıle yenı bısı alsam yıkamadan gıysem bana bıle hemen alerjı yapıyo kı bebişler.. bebek deterjanı olarak ne dusunuyosunuz kızlar
Hepİnİzİn kandİlİ mÜbarek olsun allahım bu kandİl gÜnÜnde bebİŞlerİmİzİn karnımızda olmasını nasİp ettİ bİzlere umarım bİr dahİ kandİl gÜnÜnde yavrularımızın kucaĞımızda saĞlıcakla bÜyÜmesİnİ nasİp etsİn İnŞallah
allahım bu gece aÇılmıŞ olan ellerİmİzİ dualarımızı kabul etsİn
ne muradımız varsa hayırlı kılsın İnŞallah
bebek hasretİ İle yanan tÜm kadınlarımıza anne olmayı nasİp etsİn
Toz sabun kullanılır bebek kıyafetlerinde. Benim allerjim vardı, iç çamaşırlarımı yıkamak zorunda kaldım bir kaç ay toz sabunla. Ondan biliyorum: Haci Şakir'in toz sabunu var. Onu kullanacağım. Hatta 6. ayda alacağım 2-3 bebiş kıyafetini, yıkayıp ütüleyeceğim bir güzel, boyası aksın (akıyorsa tabi), ütü de mikrop öldürür. Doğum çantasına koyacağım, erken geleceği tutar Allah muhafaza. Hazırlıklı olmak lazım, değil mi??
Hepİnİzİn kandİlİ mÜbarek olsun allahım bu kandİl gÜnÜnde bebİŞlerİmİzİn karnımızda olmasını nasİp ettİ bİzlere umarım bİr dahİ kandİl gÜnÜnde yavrularımızın kucaĞımızda saĞlıcakla bÜyÜmesİnİ nasİp etsİn İnŞallah
evetkesınlıkle yıkamak gerekıyo... kı ben bıle yenı bısı alsam yıkamadan gıysem bana bıle hemen alerjı yapıyo kı bebişler.. bebek deterjanı olarak ne dusunuyosunuz kızlar
tatlım aynen bende senın gıbı dusunuyorum... 7. ayımızda hersey hazır olcak ıns... aynne ya erken gelecegı falan tutar bellı mı olur hıc...
bu arada erken dogum demısten kızlar benım eşim premature 7 aylık dogmus acaba bu benım bebegımı etkıler mı? sonucta babası erken gelmıs... benım kardesımde 7. ayda gelıyodu zor durdurmusları... genlerle alakası olabılır mı canlar ya...
günaydın güzel anneler
hepinizin kandili mubarek olsun
allah ettiğimiz tüm duaları kabul etsin
cok sukur tatlım 2 haftadır uyuyamadıgım uykuyu dun gece uyudum ve dınlenmısısm.... gosusumdekı acıda gectı.. ama hareket edınce cok kalbım cok hızlı atıyo...
Sen nasılsın datlısım bebişin nasıl...
Bütün Arkadaşlarımın Mevlüt Kandili Mübarek Olsun...
Allah bütün dualarımızı kabul etsin inş. Bu akşam birbirimiz için dualarımızı esirgemeyelim... Hayırlı evlatlar, sağlıklı doğumlar dileyelim birbirimize...
günaydın kızlar iş yerinde teftiş var 1 ay sürücek o yüzden giremiyorum biz iyiyz şükür sadece çoook yoruluyoruz gece 12lere kadar çalışıp sabah 8 de tekrar mesai yapıyoruz haftasonuda dahil artık bittim resmen doğru düzgün yemek de yiyemiyorum bebeğime yarayacak şeyleri unuttum resmen daha da var bu durumun bitmesine inşallah sizler iyisinizdir.
Herkese günaydın arkadaşlar..öncelikle kandiliniz mübarek olsun.ALLAHım hepinizin dualarını kabul etsin inşallahh..bu güzel gecede bol bol ibadet ve dua edelimm..allahım hepimize sağlıklı evlatlar ve doğumlar nasip etsinnn..
Hallisnacım dr dan gelince bizede hemen bildir sonuçlarını olurmu..
Seyma cım iyileştiğine çok sevindimm.kendine yinede dikkat et..
Angel ım yine ne güzel yazmışsın tatlı dilli arkadaşım benim..yerim senii
Herkese günaydın, kandiliniz mübarek olsun...
Canım benim daha ne tepikler yiyeceksin, sabret biraz daha olumunekankayizsmile
Dün bebişim kıpraşmayınca korkup hastaneye gittik k.validemle. Ağzı burnu bacaklarıma dönmüş tatlışımın :asigim: o yüzden hissetmiyormuşum. Ayakçıklarını sürtüyordu birbirne minnoşum :asigim: . Doktor "kimseye söyleme ama erkek" dedi. Zaten biliyordum ama kendi doktorum emin olamamıştı; Kesinleşmiş oldu.
Bu sabah da 3'lü test sonuçlarımı almaya gittik yengemle. trisomy 18 taraması: < 1:10000 ; trisomy 21 de : 1:895 çıktı. Yani çok sağlıklı bebeğim.
Siz nasılsınız, neler yapıyorsunuz?
Toz sabun kullanılır bebek kıyafetlerinde. Benim allerjim vardı, iç çamaşırlarımı yıkamak zorunda kaldım bir kaç ay toz sabunla. Ondan biliyorum: Haci Şakir'in toz sabunu var. Onu kullanacağım. Dalin'in sıvı deterjanı da varmış. Hatta 6. ayda alacağım 2-3 bebiş kıyafetini, yıkayıp ütüleyeceğim bir güzel, boyası aksın (akıyorsa tabi), ütü de mikrop öldürür. Doğum çantasına koyacağım, erken geleceği tutar Allah muhafaza. Hazırlıklı olmak lazım, değil mi??
Hepınızın kandılı mÜbarek olsun allahım bu kandıl gÜnÜnde bebıŞlerımızın karnımızda olmasını nasıp ettı bızlere umarım bır dahı kandıl gÜnÜnde yavrularımızın kucaĞımızda saĞlıcakla bÜyÜmesını nasıp etsın ınŞallah
allahım bu gece aÇılmıŞ olan ellerımızı dualarımızı kabul etsın
ne muradımız varsa hayırlı kılsın ınŞallah
bebek hasretı ıle yanan tÜm kadınlarımıza anne olmayı nasıp etsın
günaydın güzel anneler
hepinizin kandili mubarek olsun
allah ettiğimiz tüm duaları kabul etsin
canımcım günaydın
bir oğlumuz daha oluyor ne güzell
herşeyin güzel olmasına da çok sevindim canımm
Teşekkür ederim tatlım, eksik olma...
toz sabunu yine makinada kullanacağız dimi canım
yoksa elimizdemii yıkıcaz:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?