canım bak sen de benim yüzümü görmedim halimi ne bilim göbeğimin şeklini falan görmedin ama kız diyorsun :)) aslında bu birazda yakıştırma sanırım.. daha ilk zamanlarda da herkesin içine kız doğuyordu :)) bakalım Allah sağlıklısını eli yüzü düzgününü versinde kız erkek farketmez :)) ama ne yalan söyleyeyim bana da %65 kız gibi geliyor kaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel cicim hayırlı olsunn
maşallah
hoşgeldin aramızaaopuyorumnanaktan
Hoşbuldum kızlar teşekkürlerrrrrr....opuyorumnanaktanDerincim hoşgeldin canım aramıza
herkese selammmmmmmm....
ben geldimmm ama geçmişi okumalıyım 2gün birikti:)
3'lü test için kan verdim haftaya sonuç çıkıyor.. usg de şükür herşey normaldi.. kız olduğu tescillendi:)
bebik ağzını açıp kapatıyordu.. doktor ağzını kapatıp açarken kendi suynu yutuyor dedi bu su ciğer gelişimi için gerekliymiş.. ne değişik.. ne mucizevi..
herkese selammmmmmmm....
3'lü test için kan verdim haftaya sonuç çıkıyor.. usg de şükür herşey normaldi.. kız olduğu tescillendi:)
bebik ağzını açıp kapatıyordu.. doktor ağzını kapatıp açarken kendi suynu yutuyor dedi bu su ciğer gelişimi için gerekliymiş.. ne değişik.. ne mucizevi..
herkese selammmmmmmm....
cnm güzel haberlerle gelmişssin ne güzelherkese selammmmmmmm....
çok sevindim darısı bizlerin başına .
bu arada kızlar doktorum bana haftada en az iki defa balık yemelisin dedi.eşimde zorla yediiyordu bana.uzunca bir zamandan sonra ilk defa bu kadar sorunsuzn balık yedim kızlar.sizler nasılsınız balık yiyormusunuz.balık yiyemiyorsanız balık yağı tabletleri kullanmalıymısız..bana doktor öyle dedi..
merhaba arkadaşlar bende yarın sabahtan gidip bakacağım bebeğime babası benden meraklı inşallah cinsiyetini öğrenemeyenlerde biran önce öğrenir hepinizi çok öpüyorum
İyi geceler kızlar iyi tatiller.
yarın baya güzel haber alıcaz inş bende sabırsızlıkla bekliyorum
kızlar ya bişey sorucam size
benim akrnımın sol alt tarafında karıncalanma gibi bişey oluyor bazen hep aynı yer değil ama sanki biraz uyuşuk gibi oluyor orası geçiyor sonra
ilk gebeliğimde böyel bişey olmamıştı bunu dr.a da sormamışım size de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?