2010 Ağustos Anneleri

Ben de çıkıyorum kendinize ve bebişlere dikkat edin yarın dr.a gidecek olanlar allah hepinize bebişinizn iyi olduğnu görmeyi kısmet etsin çok gecikmeyin çabuk yazın yarın.
Byyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Evet canım ben de neden kız diyorum bilmiyorum ama işte bir de ben öyle kolay kolay hisseden biri değilim yani yine de çok güvenmem hislerime ama işte sana ısrarla kız demek geliyor içimden nedensekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkese selammmmmmmm....
ben geldimmm ama geçmişi okumalıyım 2gün birikti:)
3'lü test için kan verdim haftaya sonuç çıkıyor.. usg de şükür herşey normaldi.. kız olduğu tescillendi:)
bebik ağzını açıp kapatıyordu.. doktor ağzını kapatıp açarken kendi suynu yutuyor dedi bu su ciğer gelişimi için gerekliymiş.. ne değişik.. ne mucizevi..

canımmmmmmmmmmmmmmmm cok sevındım cok mutlu oldum... ınan kendı habeımı almıs gıbı sevıdım... oyyyy kız gelıyo kızzzzzz

Nerdesin sen hallisnacim merak ettik... Cok sukur iyi haberlerle geldin. Hadi gozun aydin. Allah saglicakla kucagina almayi da nasip etsin :). Ben de yarin gorcem bebegimi ins. :) ins saglikli sihhatli kipir kipir bebegimi gorerim :)

çok sevindim darısı bizlerin başına .

bu arada kızlar doktorum bana haftada en az iki defa balık yemelisin dedi.eşimde zorla yediiyordu bana.uzunca bir zamandan sonra ilk defa bu kadar sorunsuzn balık yedim kızlar.sizler nasılsınız balık yiyormusunuz.balık yiyemiyorsanız balık yağı tabletleri kullanmalıymısız..bana doktor öyle dedi..

cnm güzel haberlerle gelmişssin ne güzel
prensesimiz taçlandı demek ne güzel
inş sonuna kadar böyle sağlıklı olur cnm

haftada bir kez demişti bana dr.ama ben yiyemiyorum pek,temizleyemiyorum çünkü eşim yaparsa ancak yeriz işte,işim on akaldıysaaaa
neyse bendede balık yağı şurubu var onu içeyim bari sonra tablet alııtm

herkese slm

öncelikle geçmiş mevlit kandiliniz mübarek olsun.allah ettiğinz tüm dualarınızı kabul etsin.
uzun süredir taşınmadan dolayı giremedim şimdi yeni evede henüz net bağlanmadı .ancak akşamları eşim gelirse onun 3G si ile işi yoksa girip okuyabiliyorum
sayfa 1400'den itibaren okudum:)

tüm cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederim.allah hayırlısı ile kucaklara almayıda nasip etsin ...
halisnacım senin haberini de şimdi okudum maşallah diyorum prensese..

bana gelince bu taşınma olayı acayip yordu kızlar ...
sanki ayakta durunca ayaklarımın altına bıçak splamışlar gibi oldu sürekli.gerçi annem ve teyzemden allah razı olsun hem temizledi hemde yeni evi yerleştirdiler.haklarını ödeyemem hele annemin

21 şubatta 3lü test için kontrole gittik bu güzel haber:)

teyzeleri bu kez babasıda görsün en son kese olarak gördü diye sabah 9 da idi randevumuz.

giderken çikolata yedim göreyim diye ama gittik çikolata yarım saat sonra kana karıştığı için gayet uyuyan parmak emen bi minnoş ile karşılaşık.
midesi ,idrar kesesi,ikili kol bacak kemikleri oluşmuş herşey haftasına göre tammış şükür
bize döndü popoyu kaldırdı uzun bacaklarıda dayadı karnıma gösterene aşk olsun.
doktor sallıyo sallıyo banamısın demiyo bi babasına el salladı o kadar:)

ağzını açıp kapatıyordu hemen o anı 4 boyutlu ile fotoğraflandırdı doktor...

16 hafta 4 günlüktü gittimizde doktor dedi nasılsa 2 li temizdi 4 lü zaten üçlünün geişmişi direk 4 lü yapalım boşuna para ödemeyin:)

bugunde aradı 4 lü sonucunu iletti herşey yolunda sorun yok dedi.

ama biz cinsiyeti görmedimiz için tabi uyuz olduk çünkü sürekli rüyamda erkek bebiş görüyorum ve hep oyle hayal edip sesleniyorum.

artık kesinleşsin istedik oda 1 martta saat 1 de önceden çikolata yiyip gelin kesinleştirelim dedi.

pazartesi yeniden gidicem

Merhaba arkadaşlar, Nasılsınız?

Öncelikle geçmiş mevlüd kandiliniz mübarek olsun. Allahım bütün dualarınızı kabul eylesin inşallah.
Biz iki gündür baya hareketliyiz. Babamız bugün de hareketlerini hissetti. Artık kasıklarımın neresinde olup hareket ettiğini bile anlıyorum çok müthiş birşey. Bugün alışveriş yaparken hareketlendi. Yürümekte zorlandım birşey olacak diye endişe ettim. Ama iyiyiz çok şükür. Bugün yine 2 tane çıtçıtlı kolsuz bady aldık üzerinde tom ve jerry var. Cinsiyeti belli olmadığı için sarı ve turuncu beyaz çizgili aldık. Bir sürü cicimiz oldu yaaa... Resmini çekip bir ara koyacağım. Ben diğer resimlere bakamadım inşallah onlara da bakacağım. Şımdi gidiyorum inşallah tez vakitte görüşmek üzere. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum kızlar...

Hoşçakalın...

merhaba arkadaşlar bende yarın sabahtan gidip bakacağım bebeğime babası benden meraklı inşallah cinsiyetini öğrenemeyenlerde biran önce öğrenir hepinizi çok öpüyorum

merhaba arkadaşlar bende yarın sabahtan gidip bakacağım bebeğime babası benden meraklı inşallah cinsiyetini öğrenemeyenlerde biran önce öğrenir hepinizi çok öpüyorum

Hayırlısı olsun cnım. Allahım inşallah gönlüne göre versin inşallahhhh.... :teytey:

yarın baya güzel haber alıcaz inş bende sabırsızlıkla bekliyorum
kızlar ya bişey sorucam size
benim akrnımın sol alt tarafında karıncalanma gibi bişey oluyor bazen hep aynı yer değil ama sanki biraz uyuşuk gibi oluyor orası geçiyor sonra
ilk gebeliğimde böyel bişey olmamıştı bunu dr.a da sormamışım size de oluyor mu?

amannn yarabnii ne çok yazmışsınız:) cepten bağlandığım için küçücük ekrandan okumak çok zor bütün bebişlerimize maşallahhhhh.

Hallisna arkadaşımızın sorularını cevaplayım hemen.
Yaş 22 oldu fakat gebe kaldığımda 21di.
Son regl tarihi 15 kasım 2009
Tahmini doğum tarihi 22 ağustos 2010
ıkili test yspıldı sonuç temiz
51 kilo ile hamile kaldm
Saygılar efenim:)

Canım, benim karnımda bir uyuşukluk olmuyor. İlk defa senden duyuyorum ama her hamilelikte aynı belirtiler olmaz derdi annem. Doktorum da söylemişti. Ben duydupum birşeyi sormuştum o da herkesin hamileliği farklı olur demişti. Endişelenme inşallah kötü birşey değildir. Bebiş büyüyor ya ondandır büyük ihtimal...

geçmişi bitiremedim..bitecek gibide durmuyor..
saolun kızlar darısı cinsiyeti görmeyenlerin başına:)
yarın özlemin sırası..
ben dün yetişemedim randevu saatine..oyüzden bugüne alındı.. kandil münasebetiylede annemlerdeydik,oyüzden nete gelemedim..
merak edilmek çok güzel... güzel haberler verebilmek çok daha güzel..:enbuyukkk:

ıyi kızlar, akşam akşam sitemiz baya kalabalık yine. Gerçi benim çok uykum geldi ama kayınvalidemdeyiz. Eşim ile görümcemin eşi pis yedili oynuyor bende skorlarını tablo ile güzelleştiriyorum =)....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…