Siz ne kullanıyorsunuz???vitaminmi yoksa böyle kalsiyum balık yağı falan mı?
canım benım ya sen ansı dayanıyon pekı artık bebıste var Allah kuvvet versın... mafoldumben
bende elevıt var ama ıcmıyrum aklıma gelmıyo kı...
Ben de yarın gidiyorum kontrole 09:30'da :)(cinsiyet de kesinleşir işallah) Bu arada ben megadyn kullanıyorum vitamin olarak onu verdi dr.
kızlar ben kacar herkeze hayırlı aksamlar hayırlı hafta sonları... opuyorum hepınızı.... gorusuruz yarın doktordan gelınce yazarım sonucu optum optum optum.....
Ben de yarın gidiyorum kontrole 09:30'da :)(cinsiyet de kesinleşir işallah) Bu arada ben megadyn kullanıyorum vitamin olarak onu verdi dr.
kızlar ben kacar herkeze hayırlı aksamlar hayırlı hafta sonları... opuyorum hepınızı.... gorusuruz yarın doktordan gelınce yazarım sonucu optum optum optum.....
ben vitamini ayrı kalsiyumu ayrı ilaç kullanıyorum canım... vitaminin ismi elevit kalsiyumunki de CalsD diye bir ilaç.
aaaa belki ben de öyle kullanabilirim.İki dr.umunda verdiğini ama nası yapsam da ilk dr.uma sorsam bunu da kullanabilir miyim bunun yanında diye????Çünkü ben hiç süt içemiyorum kalsiyum alamıyorum yani ve bu aralar sırtım kollarım bacaklarım ağrıyor ben de kalsiyum alamdığım içindir diye düşünüyorum.
kızlar selam nasılsınız uzun süredir giremiyordum 2gün önce bebeğimizin cinsiyetını öğrendik 2.oğlum gelıyor...allahın izniyle darsısı öğrenmeyenelerin başına
kızlar selam nasılsınız uzun süredir giremiyordum 2gün önce bebeğimizin cinsiyetını öğrendik 2.oğlum gelıyor...allahın izniyle darsısı öğrenmeyenelerin başına
Kızlar çıkış saatim yaklaşıtı wcye gidip çıkıcam artık ne olur dua edin bana heyecan bastı valla sabah kalkıcam kahvaltı edicem gidicem işallah sağlıklı görürürm meleğimi bu arada 5. aya yaklaştık dra gidecek arkadaşlar detaylı ultrason zamanını ve tetenos aşısını sorun doktorunuza. Ona göre detaylı ultrason için hastane araştırın çünkü çoğu yerde yok ya da pahalı ben medilife'a gideceğim(nasıl olsa kendi drunuz bakmıyor)
Ne olur çok dua edinnnnn
Kızlar çıkış saatim yaklaşıtı wcye gidip çıkıcam artık ne olur dua edin bana heyecan bastı valla sabah kalkıcam kahvaltı edicem gidicem işallah sağlıklı görürürm meleğimi bu arada 5. aya yaklaştık dra gidecek arkadaşlar detaylı ultrason zamanını ve tetenos aşısını sorun doktorunuza. Ona göre detaylı ultrason için hastane araştırın çünkü çoğu yerde yok ya da pahalı ben medilife'a gideceğim(nasıl olsa kendi drunuz bakmıyor)
Ne olur çok dua edinnnnn
iyi akşamlar canım... sorucam ben inş. suratsız bir doktor değildir... belki seversem bundan sonra hep ona giderim.. Allah yardımcımız olsun sağlıklı sıhhatli görelim bebeklerimizi :Saruboceq:
Özlem senin bebişinin cinsiyetini de kendiminki gibi merak ediyorum inan.Bir de meralinkini merak ediyorum.Ama seninki hep içimden kız diye geçiyor bakalım tutucak mı?Yarın gösterir inşallah zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?