2010 Ağustos Anneleri

Ben de yarın gidiyorum kontrole 09:30'da :)(cinsiyet de kesinleşir işallah) Bu arada ben megadyn kullanıyorum vitamin olarak onu verdi dr.

Hadi bakalım valla benim de dr.um kesin değil erkeğe benziyor demişti emin olana kadar insan merak ediyor inşallah kesin olarak söyler cinsiyetini.alkisalkisalkis

kızlar ben kacar herkeze hayırlı aksamlar hayırlı hafta sonları... opuyorum hepınızı.... gorusuruz yarın doktordan gelınce yazarım sonucu optum optum optum.....

Ben de yarın gidiyorum kontrole 09:30'da :)(cinsiyet de kesinleşir işallah) Bu arada ben megadyn kullanıyorum vitamin olarak onu verdi dr.

hadi hayırlısı kızlar... inş. hepimize hayırlı haberlerle geliriz :))))

kızlar ben kacar herkeze hayırlı aksamlar hayırlı hafta sonları... opuyorum hepınızı.... gorusuruz yarın doktordan gelınce yazarım sonucu optum optum optum.....

canlar Allah ım yardımcımız olsun
güzel ve hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah

bende elevıt var ama ıcmıyrum aklıma gelmıyo kı...

ben ferrum fort içiyorum
kan hapı+vitamin+folik asit

ben vitamini ayrı kalsiyumu ayrı ilaç kullanıyorum canım... vitaminin ismi elevit kalsiyumunki de CalsD diye bir ilaç.

aaaa belki ben de öyle kullanabilirim.İki dr.umunda verdiğini ama nası yapsam da ilk dr.uma sorsam bunu da kullanabilir miyim bunun yanında diye????Çünkü ben hiç süt içemiyorum kalsiyum alamıyorum yani ve bu aralar sırtım kollarım bacaklarım ağrıyor ben de kalsiyum alamdığım içindir diye düşünüyorum.

çaktırmadan fikir alıyormuş gibi sor canım :)))

kızlar selam nasılsınız uzun süredir giremiyordum 2gün önce bebeğimizin cinsiyetını öğrendik 2.oğlum gelıyor...allahın izniyle darsısı öğrenmeyenelerin başına

Kızlar çıkış saatim yaklaşıtı wcye gidip çıkıcam artık ne olur dua edin bana heyecan bastı valla sabah kalkıcam kahvaltı edicem gidicem işallah sağlıklı görürürm meleğimi bu arada 5. aya yaklaştık dra gidecek arkadaşlar detaylı ultrason zamanını ve tetenos aşısını sorun doktorunuza. Ona göre detaylı ultrason için hastane araştırın çünkü çoğu yerde yok ya da pahalı ben medilife'a gideceğim(nasıl olsa kendi drunuz bakmıyor)

Ne olur çok dua edinnnnn

kızlar selam nasılsınız uzun süredir giremiyordum 2gün önce bebeğimizin cinsiyetını öğrendik 2.oğlum gelıyor...allahın izniyle darsısı öğrenmeyenelerin başına

maşallah maşallahhhh hayırlı olsun 2. oğluşuunn :)) Alahın izni ile biz de öğrenebilsek inş. :)))

oooo bir erkek daha geliyor liste iyice maviş olacak Ben liste dengelenmeye başlar diyordum ama ara açıldıkça açılıyor.
hayırlısı olsun canım iki erkek annesi olmakta çok güzel bir duygudur demi ama.

iyi akşamlar canım... sorucam ben inş. suratsız bir doktor değildir... belki seversem bundan sonra hep ona giderim.. Allah yardımcımız olsun sağlıklı sıhhatli görelim bebeklerimizi :Saruboceq:

inşallah canım hayırlısıyla bebişini kocamaaaaan ve kıpır kıpır görürsün.:Saruboceq:
Benim de haftaya çarşamba 4lü testim var ben iyice ona odakladım kendimi tetenoz aşısı da vardi sahi iyi aklıma getirdin canım.Ama haftaya bir ara sağlık ocağına da gitmem gerekiyor çağırmışlardı.Orada yaparlar heralde.Neyse kendine ve bebişe dikkat et güzel haberlerini bekliyoruuuuuzzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hepinize teşekürler kızlar evet ya tabıkı oncelıklı sağlıklı olmaları vala ne yalan soylıyım kız istiyordum ben ama nasip boyleymış zaten oğlumun içine hep erkek doğdu ve adını bıle yusuf koymuştu...allahım hepsinizin kaderlerını güzel yapsın 75gram olmuş bebeişim...

ben de çıkıyorum kızlaaar... yarın erkenden doktordayım... inş. hayırlı haberlerle dönerim size... hepinizi çok öptüm... muhteşem bir haftasonu dilerim herkeseeee opuyorumnanaktan

iyi akşamlar canım... sorucam ben inş. suratsız bir doktor değildir... belki seversem bundan sonra hep ona giderim.. Allah yardımcımız olsun sağlıklı sıhhatli görelim bebeklerimizi :Saruboceq:

Özlem senin bebişinin cinsiyetini de kendiminki gibi merak ediyorum inan.Bir de meralinkini merak ediyorum.Ama seninki hep içimden kız diye geçiyor bakalım tutucak mı?Yarın gösterir inşallah zemuszemus

Özlem senin bebişinin cinsiyetini de kendiminki gibi merak ediyorum inan.Bir de meralinkini merak ediyorum.Ama seninki hep içimden kız diye geçiyor bakalım tutucak mı?Yarın gösterir inşallah zemuszemus

canım bak sen de benim yüzümü görmedim halimi ne bilim göbeğimin şeklini falan görmedin ama kız diyorsun :)) aslında bu birazda yakıştırma sanırım.. daha ilk zamanlarda da herkesin içine kız doğuyordu :)) bakalım Allah sağlıklısını eli yüzü düzgününü versinde kız erkek farketmez :)) ama ne yalan söyleyeyim bana da %65 kız gibi geliyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…