Kızlar ya moralim bozuldu.
Bugün kadının işi vardı gelmedi annem de onunla gidip başında duruyordu sen kadın gelmedi diye tüm evi temizlemişl yorulmuş ya üfff hiç dinlemiyor beni kıyamam ben ona
merhaba arkadaşlar...opuyorumnanaktan
kısmetse bende ağustosta ikinci kez anne olacağımm...
canlarımherkeze merhaba.... ya ben nası uyumusum nasu uyumusum varya oglen kocıs geldı kahvaltı yaptık ben uzanayım bıraz dedı bende yanına uzandım bır uyandım saat 4 bucuk... adam gıtmıs gelıyo yanı... kotu oldum...
ah anneler, benim yardımcımda ameliyat olmuştu, annemde geldiği günler bana temizlik yapıyodu, bende işte olduğum için karışamıyodum, birini alalım dediğim günün ertesi evim mis gibi oluyodu, allahtan artık yardımcım düzenli geliyoda, annecimde kendini yormuyo, cnm benim yaa kıyamıyolar işte çocuklarına
ay cicim nasıl isterdim senin yerinde olmayı:)))
güzelce dinleşmişsin miss miss:))
tatlım senın randevundamı yarınn ayyyy cok sevındım... kackısı var yarın bebşi gorcek??
ben varııımm beeennnn beeennn :lepi:
Öffff aklıma takılan bişey var şimdi benim.Yaa sormadan edemiycem.Ben kendi dr.umdan memnun değildim ya başka bir dr.a gittim.ılk dr.um bana sağlık ocağından verilen megadyn i kullan demişti içinde çok fazla vitamin var. Bu 2.gittiğim dr.a gösterdim ben bunu kullanıyorum diye hayır okadar vitamine gerek yok sen zaten yiyorsundur meyve sebze dedi.bana balıkyağı ve kalsiyum içeren bir hap verdi.Düşündüm de ben süt kesinlikle içemiyorum balıkta pek yiyemiyorum.Bunu mu kullansam acaba diye düşünüyorum ilk doktoruma da soramam ne yapacağımı bilmiyorum şimdi vitaminimde bitiyor benim.Hangisini kullanmak iyidir ki yaaaaaa:uhm::uhm:
tatlım benım... olmazsa yarın tatıl hıc yataktan cıkma hep uyu canım ya guzelllllce dınlen
:sinifsinif:
ben yarın çalışıyorummmirmirmirmir
dinlenemkiiimafoldumben
canım ne desem bilemedim ki ben de.... :uhm: genelde doktorlar ki bunu çok kişiden duydum elevit veriyorlar... multivitamin olarak... ben de onu kullanıyorum...
kızlar ben kacar herkeze hayırlı aksamlar hayırlı hafta sonları... opuyorum hepınızı.... gorusuruz yarın doktordan gelınce yazarım sonucu optum optum optum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?